Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 ... 438 439 440 441 442 ... 457
Send Topic
Minkä pelin pelasit viimeksi läpi? (Read 655088 times)
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 3813

Gender: male
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6585 - 25.07.2019 at 21:12:26
 
Gunblade (Arcade)

Tiukkaa rekyyli_TYKITYSTÄ alusta loppuun  Smiley

Kaverin kanssa co-oppina vedettiin ja pari credittiä meni molemmilta. Tässä ollaan siis muka helikopterissa ja ammutaan New Yorkin vallanneita pahiksia! Kopteri viuhuu melko vauhdilla ja tykki on kiinni cabinissa, eli välissä melkoista viuhtomista. Tuo rekyyli alkaa myös käymään voimille kun peli on yhtä soittoa räimettä666!

Spoiler:
Lopussa taistellaan vielä ohjuksia ampuvaa JÄTTIMECHAA vastaan, kun pahis koittaa lähtä New Yorkista haneen öljytankkerilla. vitum_kovaa kamaa Smiley


Melko lyhyt, mutta sitäkin kovempi RYNKYTYS_RÄISKINTÄ. Ei tuota kovin paljoa pitempään ois fyysinen kunto kestänytkään. Koitin välissä jopa Rambostyle vetää yhdellä kädellä, vaan rekyylin takia heilu kyllä missä sattuu.

Arcadehallin parhaimistoa  Smiley / 5
 
Gunblade.jpeg (1440 KB | 21 )
Gunblade.jpeg
lapi.jpeg (1700 KB | 18 )
lapi.jpeg
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Safari 12.1.1  Mac OS X
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 3813

Gender: male
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6586 - 25.07.2019 at 21:13:34
 
sivunvaihtorynkytykset
 
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Safari 12.1.1  Mac OS X
Junton
Offline
NES-Retro Elite
******

Playing video games

Posts: 11311

Hämeenlinna - Finland
Gender: male

PSN: Juntton
NNID: Juntton

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6587 - 25.07.2019 at 22:18:00
 
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U)

Ystävän kanssa aloitettiin tiistaina ja saatiin n. tunti sitten päätökseen. Peliaikaa tuli vähän päälle 30 tuntia Tongue

Erittäin hyvä peli. Helpompi mitä muistettiin ja uutta twistiä toi tuo, kun oli 2010 pelannut Wii-version, mikä on peilikuva tuosta.

Pelistä söi iloa tuo aikarajassa suorittaminen. Zeldat on selkeästi tarkoitettu nautittavaksi.

4/5
 
Back to top
 
Achievements: 11
BeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinCat PeopleSocial Adventurerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderChurch of NES-RetroNES-Retro Failboat

SMD2(x2), NES, SNES, N64, WII U, SWITCH, GBC, PS2, PS3, PS4, XBONE
Olen nähnyt asioita, joita te ihmiset ette uskoisi. Hyökkäysaluksia tulessa Orionin edustalla. Olen katsellut C-säteiden kimaltelua Tannhäuserin portilla. Kaikki nuo hetket katoavat aikanaan, kuin kyynelet sateeseen.
17.12.2015: Rapea kalaleike ranskalaisilla (Pizzataxi) -Radilys
708256 Juntton Junt0n Junton Junton   IP Logged   Chrome 75.0.3770.142  Windows 10
Radikus
Online
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71352

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6588 - 25.07.2019 at 23:46:18
 
Crash Team Racingissä (tämä remake luonnollisesti) tuli kerättyä täydet mittarit Grand Prix Nitroa ja pelattua siinä sivussa myös Adventure läpi.

On se vaan mainio peli. Noi GP:t on myös hyvää ajanhukkaa tällaselle keräilijäurpolle. FOMO.

Oon myös tiukasti kiinni maailman Top 5% listalla eli kolmen päivän päästä pitäs napsahtaa hiano auto palkkioks.
 
Back to top
« Last Edit: 25.07.2019 at 23:48:26 by Radikus »  
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.1.1  iOS 12.3.1
hide
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Big Boss
******

My Jade

Posts: 6691

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: hide X
PSN: hide-X
NNID: hide-XRe: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6589 - 12.08.2019 at 09:55:16
 
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PS4)

HUHHUH! Oli kyllä hieno spektaakkeli! Tuntui kyllä pääsarjan Final Fantasyltä, mutta MMORPG-muodossa. Aikaa sain kulutettua kohtuullisesti kaikkeen oheistoimintaan, ennen kuin lopputekstit rullasi main questin jälkeen, 188h 58min jos tarkkoja ollaan. Ainoat pelit mitä on tullut pelattua tuota pidempään, on yhdellä kädellä laskettavissa (FFVII, FFVIII, FFX, Call of Duty 4: Modern Warfare ja Halo 2).

Pakko sanoa, että on kyllä erittäin positiiviset fiilikset tästä pelistä, vaikka muistan elävästi seuranneeni sivusta kasvukipuja alkuperäisen FFXIV:n kanssa. Jälkeenpäin harmittaa, ettei tullut edes kokeiltua alkuperäistä. Vertailuvideoita katsoessa huomaa kyllä selvästi, että täysin eri peli kyseessä. Kaikki on viimeisimmissä versioissa niin jouhevaa ja toimii pelaajaystävällisesti. En niinkään ole mikään MMORPG:iden suurystävä, että olisi kummempia kokemuksia, mitä nyt WOWia tuli vuosia sitten pelailtua muutamia tunteja ja muistan siitäkin vain sen, että yksin pelaaminen oli tuskaisaa. FFXIV:n ehdottomasti paras puoli on se, että voit yksin pelata niin paljon kuin sielu sietää ja silti kokea MMORPG:iden parhaat puolet porukassa. Kaikki raidit/dungeonit/instanssit voidaan matchmakettaa, jos ei ole pelikavereita tai ei halua liittyä mihinkään Free Companyyn (FFXIV:n pelaajakillat). Matchmaking-ajat vaihteli todella paljon ja ihan täysin riippuen mitä roolia vetää. DPS-hahmoja on liikkeellä niimperkeleesti, että odotusajat vaihtelee minuutista 20 minuuttiin, keskimäärin pelit löytyy kuitenkin 10 minsassa. Tankilla ja healerilla pelit löytyy käytännössä samantien, ja usein näillä hahmoilla saa matchmakingista bonuksia.

Pidän myös eritoten siitä miten hahmoa ei ole sidottu mihinkään tiettyyn rooliin, ja alussa valittavat hahmoluokat on lähinnä aloituspaikan määritystä varten. Tulikin main questin aikana nostettua kaikki pääpelin DoW/DoM-roolit yli 30 levelin ja avattua kaikille sub-classit. Ei missään kohtaa kyllä varsinaisesti löytynyt sitä yhtä mikä oli ylitse muiden, Paladin rooli oli mukava kun tankilla pääsee määrittelemään itse raidien tahdin, mutta löysin myös suurta hupia Lancer/Dragoonista, joka olikin ensimmäinen joka ylitti level 50:n. Sen jälkeen tulikin siirryttyä Samurai-rooliin, jolla on huomattavasti monipuolisemmat kyvyt.

Saas nähdä kyllä missä kohtaa lopahtaa kiinnostus tätä kohtaan, kun nyt vielä ainakin on kaksi lisäriä odottamassa pelaamista ja sen jälkeen olisi vielä Shadowbringersin hankinta ja peluutus. Jos pelihistoriaani on uskominen, en usko että tämän kanssa hirveästi tulisi enää painittua, mutta katotaan miten Heavensward uppoaa. Kovasti olisi kiinnostusta myös Gunbreaker-roolia varten, joka vaatisi sen Shadowbringersin.

Hyvä peli, viischocoboakauttaviischocoboa. Maistuu Final Fantasyltä.
 
Back to top
 
Achievements: 14
NES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinPlayStation Network Level 15+NES-Retro FailplayKeyboard VeteranItem AcquiredTypical Apple UserInsiderBeer Mario Kart TournamentXbox Live Gamerscore 50000+NES-Retro Failboat
mindbreaker hide-X hide X hide-X 109 hideX hideEX hide-X   IP Logged   Chrome 75.0.3770.100  Windows 10
Wulfon
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 3789

Pyhäselkä - Finland
Gender: male
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6590 - 12.08.2019 at 14:24:07
 
hide wrote on 12.08.2019 at 09:55:16:
Ei missään kohtaa kyllä varsinaisesti löytynyt sitä yhtä mikä oli ylitse muiden, Paladin rooli oli mukava kun tankilla pääsee määrittelemään itse raidien tahdin, mutta löysin myös suurta hupia Lancer/Dragoonista, joka olikin ensimmäinen joka ylitti level 50:n. Sen jälkeen tulikin siirryttyä Samurai-rooliin, jolla on huomattavasti monipuolisemmat kyvyt.


Itse näin reippaasti yli tuhat tuntia pelanneena voin sanoa, että kaikissa classeissa on vähän sitä, että niistä rupeaa tulemaan hauskoja/hyödyllisiä vasta siinä lvl 50-60 jälkeen, vaikka White Mage olikin alusta asti hauska classi, kun sillä pelin aikoinaan aloittelin. Todella monella vaan on sitä, että vasta noilla kieppeillä alkaa olemaan sen verran skillejä avattuna, että hahmolla pystyy tekemään muutakin kun painamaan vaan kahta eri nappia. Sama pätee myös tuohon White Mageen ja olen nykyään sitä mieltä, ettei se niin hauska ole ennen lvl 50:tä parannusloitsujen pienen määrän takia. Vasta 50 levelin jälkeen alkaa saamaan ns. hätäparannuksia joilla voi pelastaa tiukemmankin tilanteen.

White Mage on itsellä se pääluokka, jolla on tullut tehtyä kaikki tarina, mutta viime aikoina on tullut tykästyttyä Gunbreakeriin, Samuraihin ja Black Mageen, jopa niin paljon, että healerin taidot ovat saattaneet päästä viimeisen parin sadan tunnin aikana vähän ruostumaan. Kaikkia noista neljästä voin kyllä suositella lämpimästi, vaikka Black Magen kohdalla levelitys täytyykin aloittaa taas alusta ja siitä tulee oikeasti hauska class vasta levelin 60 jälkeen.

hide wrote on 12.08.2019 at 09:55:16:
Jos pelihistoriaani on uskominen, en usko että tämän kanssa hirveästi tulisi enää painittua, mutta katotaan miten Heavensward uppoaa.


Jos tykkäsit ARR:stä, niin odotas vaan tuota Heavenswardia. HW:n Dragonsong arc on yksi pelin parhaimmista jutuista ja tuosta eteenpäin kaikki on parempaa. Heavenswardin kohdalla Square taisi tajuta, että porukka tykkää pelata MMO FF:ää ja rupesi panostamaan kaikkeen enemmän. Maailmankartat on aika kamalasti suunniteltuja Heavenswardissa ja muutamassa ekassa dungeonissa on ihan liikaa liikkuvia osia, mutta loppua kohden sekin osio paranee ja HW sisältääkin pari suosikkidungeonia koko pelistä.

Tarinan kohdalla erityisesti ruvetaan menemään lujaa ja ääninäyttelyn määräkin lisääntyy aika lailla.
 
Back to top
« Last Edit: 12.08.2019 at 14:28:45 by Wulfon »  
Achievements: 7
24h MarathonPlayStation Network Level 15+Shadow ManAchievement ArtistNES-Retro FailplayInsiderMedal of Honor

"Kun minä olin nuori niin valikosta valittiin että 'arkku'."
1502378 Wulfon Feinnar wulfon   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 7
Pioneeri^
Offline
NES-Retro Elite
******

Courage is the magic that
turn dreams into reality

Posts: 5163

Kuopio - Finland
Gender: male

Live: Pioneeri87
PSN: Pioneeri-87

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6591 - 13.08.2019 at 10:01:39
 
Assassin's Creed: Odyssey (PS4)

Koko pelisarjan parhaimpia tekeleitä. Peliaikaa valui tähän 49h verran, että main quest saatiin päätökseen. Vielä tosin pelissä on yksi isompi sivutehtävä. Tuhota kaikki Cult of Kosmoksen jäsenet ja selvittää samalla kuka se isoin pahis siellä vaanii.

Jäänyt nyt tuo oma childhood projekti vähemmälle ihan vaan oikeastaan tän pelin takia. Mut jospa sitä kohta taas pääsee sen äärelle enemmälti Roll Eyes
 
Back to top
 
Achievements: 21
Keyboard VeteranSNES Game Master24h MarathonNot Too Old For This ShitNES Game MasterTypical Apple UserPlayStation Network Level 15+Shadow ManCat PeopleSocial AdventurerAchievement ArtistNES-Retro FailplayChurch of NES-RetroXbox Live Gamerscore 50000+NES-Retro FailcabinItem Acquiredbassokoira's Long Con VictimFirst Successful SaleClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatInsider
WWW 202988 Pioneeri-87 Pioneeri87 Pioneeri87 PioneeriPlays 188 Pioneeri87 jami.ulmanen channel/UCX2Co3psb3I5bR__qCKmAJg   IP Logged   Chrome 76.0.3809.89  Android
BobbySK
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1264

Ulvila - Finland
Gender: male

Live: Kalduk
PSN: Bobby_SK

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6592 - 19.08.2019 at 09:46:36
 
Torchlight PC

Tätä joskus vuosia sitten pelailin, mutta jäi kesken kun oli vähän liian paljon sitä toistoa. Nyt sit kahlasin ne 35 tasoa läpi. Muuten ihan kiva diabolo-klooni eli perus pelattavuus on kunnossa, se vaan että sivutehtävät ja tehtävät yleensäkin oli vähänlaisia ja tylsiä samaa mene tapa joku, mene ja hae joku tavara. Ja kun samat 3 tyyppiä koko pelin ajan antaa niitä samoja tehtäviä. Jotain muutakin olisin kaivannut. Ja ehkä turhan helpon vaikeustason otin eli sen normin kun ei tässä ollut ees haastetta.

eli arvosana joku 3/5

Kakkosta vois sitten kokeilla.
 
Back to top
« Last Edit: 19.08.2019 at 09:47:15 by BobbySK »  

-Narcotique Surréalisme Substance Délicieux-
TePi666 BobbySK Kalduk BobbySK   IP Logged   Chrome 76.0.3809.100  Windows 10
CODEath
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******


Posts: 6681

Hämeenlinna - Finland
Gender: male
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6593 - 21.08.2019 at 09:01:20
 
Deus Ex: Human Revolution (PC)

Toisessa ketjussa olikin jo vähän juttua:
http://www.nesretro.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1146078252/5860#5860

Steam sanoo pelatuksi ajaksi 36h, ja sitä lienee uskominen. Mukana on myös joskus aikoinaan oleva määrä, mutta silloin taisin pelata korkeintaan puolisen tuntia (PC:llä nimenomaan, aiemmin mainittu pidempi rupeama tuli pelattua tosiaan XO:lla).

Mitäs... Kelpo peli! Tarinan alkupuoli oli tosiaan jo ennalta tuttu, joten varsinaista uutta tuli vasta kolmannen pomotaistelun jälkeen. Etenin siinä mielessä haipakkaa että en lukenut käytännössä mitään tarjolla olevasta kevyestä loresta, tarkoittaen ympäristöstä löytyviä "kirjoja" tai tietokonepäätteiden sähköposteja. Aktivoin ne kyllä napaten automaattisesti salasanat ja turvakoodit, mutten kiinnittänyt sisältöihin mitään huomiota. Ehkä tästä syystä olin pelin lopussa yllättynyt hämmennyksestäni, kun en yhtäkkiä tajunnut yhtään miksi lopun maisemat olivat mitä olivat.
Spoiler:
Mikä ttu se Panchea on, ja ennenkaikkea miksi?


Pelitavaksi valikoitui aika nopeasti hiippailu ja pasifismi, eli en tietoisesti ainakaan tappanut (pomoja lukuunottamatta) ketään. En tästä kuitenkaan saanut Steamin saavutusta, joten luultavasti etenkin prologin aikana tuli vastustajat tapettua, ja loppupuolella havaitsin ainakin yhden tapauksen jossa olin ilmeisesti vahingossa tappanut. Achi ei kuitenkaan ollut tavoite, vaan pelityyli itsessään oli paljon hauskempaa kuin räiskintä.

Säästeliäästi käytin myös Praxiseja ja niiden tuomia hyötyjä. Lopussa käyttämättömiä Praxiseja taisi olla peräti 6. Ajatus taisi mennä jotakuinkin niin, että vasta siinä vaiheessa, kun tuntuu että välttämättä tarvitsen jonkun lisäosan, asennan sen.

Viimeiseen taisteluun katsoin ohjeen suoraan Youtubesta. Tylsähkö ratkaisu, mutta siinä vaiheessa tuntui että en halua enää sitä lähteä tahkoamaan yhtään pidempään kuin on pakko etsien sitä parasta strategiaa (ja mitä ylipäänsä pitäisi tehdä) vaan halusin vain saada pelin päätökseen.

Kerrankin tuli palattua aiemmin kesken jääneen pelin pariin, ja läpäistyä se. Aiemmalla pelikerralla se tuntui todella kaukaiselta ajatukselta että näin tulisin tämän pelin kanssa tekemään, mutta aika tekee tehtävänsä.
Toistuisikohan tämä uudestaan? (Dreamfall: The Longest Journey. Saatanan saatana.)
 
Back to top
 
Achievements: 12
NES-Retro White Glove SocietyNES-Retro FailplayKeyboard VeteranNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroItem AcquiredClothed by NES-RetroFirst Successful SaleBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatInsiderDonated to AVGN

"Luulin jo aikaisemmin olleeni kännissä, mutta now i'm really fucking drunk. Pidin tosin tauon tuossa kun luulin, että alkoholia ei ole enää.
I was wrong. 35cl were there on the door." @ natedogg kännissä
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Levyt - Pelit
140817 rutsi topiath 358 vodelord codeath   IP Logged   Chrome 76.0.3809.100  Windows 10
BobbySK
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1264

Ulvila - Finland
Gender: male

Live: Kalduk
PSN: Bobby_SK

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6594 - 22.08.2019 at 19:29:51
 
Untold Stories, PC

Tää oli ihan helvetin loistava peli viimeiseen episodeen saakka, joka taas oli ihan helvetin iso pettymys. Varsinkin 2 ja 3 osa oli timangia. Tää on kyllä sellainen nostalginen trippi, välineitä, ulkoasua ja musiikkia myöten on suoraan kasaria ihan Strangers Thingsin vanavedessä. Pelillisesti tekstiseikkailun ja ensimmäisen persoonan point & click seikkailun risteytys. Enemmän kuitenkin tekstiseikkailua. Jossei loppu olisi ollut mitä on niin olis tullut paljon isompi arvosana. Tää on myös erittäin lyhyt 2 tunnin peli.

3/5
 
Back to top
« Last Edit: 22.08.2019 at 19:30:58 by BobbySK »  

-Narcotique Surréalisme Substance Délicieux-
TePi666 BobbySK Kalduk BobbySK   IP Logged   Chrome 76.0.3809.100  Windows 10
hide
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Big Boss
******

My Jade

Posts: 6691

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: hide X
PSN: hide-X
NNID: hide-XRe: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6595 - 25.08.2019 at 18:58:07
 
Vähän taukoa Final Fantasy XIV:stä. Tuli sit tykiteltyä viikonloppuna Devil May Cry 5 läpi. Ihan mukavaa mäiskettä ja juuri sopivan pituinen mäiskytys. Joku 15 tuntia taisi vierähtää ja olipa samalla ensimmäinen DMC mikä tuli läpipelattua. Aikaisempien kanssa ollut se ongelma, et jos huomaan missanneeni kentässä jonku lisärin, erikoistehtävän tai mitä ikinä, niin on tullut resetattua koko kenttä. Tästä syystä mielenkiinto on lopahtanut nopeasti kun resettejä kertyy ja peli ei etene mihinkään. DMC5:n aloitin sillä ajatuksella, et paukutetaan vaan eteenpäin ja jos jotain jää, niin se jää. Oli vapauttava kokemus ja nautein pelistäkin koko ajan.
 
Back to top
 
Achievements: 14
NES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinPlayStation Network Level 15+NES-Retro FailplayKeyboard VeteranItem AcquiredTypical Apple UserInsiderBeer Mario Kart TournamentXbox Live Gamerscore 50000+NES-Retro Failboat
mindbreaker hide-X hide X hide-X 109 hideX hideEX hide-X   IP Logged   Chrome 76.0.3809.100  Windows 10
Ed-Die
Offline
NES-Retro Insider
******

Boom!

Posts: 6544

Pää-Hese - Finland
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6596 - 25.08.2019 at 20:47:17
 
Bullet Girls Phantasia (PS4)

Nooh, sanotaan näin että ei ostamisen arvoinen pläjäytys jos ei tämmösistä peleistä välitä. Toistaa pahasti itseensä ja grindailtavaa tässä on paljon jos sille päälle sattuu. Tuli normalilla rykästyä läpi ja aikaa meni ehkäpä 5-6h? Tarinasta ei mitään käyrä, skippasin kaikki ku täs oli jotenki niin ärsyttävät ääninäyttelijät. Cheesy

Mut iha ok 2/5, kyllä ton pelas mut nothing more.
 
Back to top
 
Achievements: 14
Not Too Old For This ShitInsiderNES-Retro White Glove Society24h MarathonKeyboard VeteranNES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatDonated to AVGN

You can't take any of this shit to the grave so better make some good memories of it at least..
Ed-Die-   IP Logged   Chrome 76.0.3809.100  Mac OS X
statisti
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 393

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6597 - 29.08.2019 at 22:54:30
 
Paper Mario: Color Splash (Wii U)

Hauskasti käsikirjoitettu ja varsin viihdyttävä peli, jota vaivasi muutama peli-iloa latistanut ongelma:
1) Wii U Gamepadin käyttö oli täysin päälle liimattu ja turha ominaisuus. Sen käyttö hidasti pelaamista ja taisteluissa tehtävä jatkuva swaippailu ja tökkiminen rikkoi ikävästi fiilistä.
2) Pääkkäritaistelut olivat loppua kohden melko rasittavia, koska voittaakseen niissä piti usein käyttää erikoisesineitä, joita ei aina pystynyt loogisesti päättelemään. Voitto vaati siis usein kuoleman tai kaksi, jonka jälkeen sai vinkkiä esineestä millä pahiksen oikeasti pystyi päihittämään. Tämä ajoi siihen että googlasin muutamassa tapauksessa etukäteen mitä piti tehdä ja säästin huomattavasti aikaa.
3) Menee ehkä iän piikkiin, mutta peli tuntui liian pitkältä. Kenttiä oli kivasti, mutta niissä joutui juoksentelemaan ees taas turhankin paljon ja ns. random battleja oli jatkuvasti.

Sellainen 3,5/5

The Thousand-Year Door pesee kyllä tämän mennen tullen.
 
Back to top
 
  IP Logged   Unknown   iOS 12.4
Junton
Offline
NES-Retro Elite
******

Playing video games

Posts: 11311

Hämeenlinna - Finland
Gender: male

PSN: Juntton
NNID: Juntton

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6598 - 30.08.2019 at 09:44:37
 
Itselle oli ylitsepääsemätöntä toi Wii U padin gimmick meininki. Pelin idea ja meininki muuten jees, mutta ei mulla riittänyt innostus noihin taisteluihin ja säätämiseen. Lasten peli monin puolin. Varmasti olisi eri tavalla innostunut jos olisi ollut Wii U:n julkaisupeli ja olisin pelannut sen 15-vuotiaana.
 
Back to top
 
Achievements: 11
BeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinCat PeopleSocial Adventurerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderChurch of NES-RetroNES-Retro Failboat

SMD2(x2), NES, SNES, N64, WII U, SWITCH, GBC, PS2, PS3, PS4, XBONE
Olen nähnyt asioita, joita te ihmiset ette uskoisi. Hyökkäysaluksia tulessa Orionin edustalla. Olen katsellut C-säteiden kimaltelua Tannhäuserin portilla. Kaikki nuo hetket katoavat aikanaan, kuin kyynelet sateeseen.
17.12.2015: Rapea kalaleike ranskalaisilla (Pizzataxi) -Radilys
708256 Juntton Junt0n Junton Junton   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Android 9
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1068

Tampere - Finland
Re: Minkä pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #6599 - 31.08.2019 at 01:03:41
 
Menipäs  FFVII läpi ja pakko_päästä_sössöttämään.

Joku 110-130 h taisi aikaa upota. Pelin aikalaskuri itse lopettaa ajan mittaamisen 99:99:99h-kohdalle, enkä itse jaksanut sitten tarkkaan mitata että kauanko pelasin sen jälkeen. Aloin senjälkeen samantien ensimmäistä "anti-Finalfantasya" eli kasia pitkästä aikaa pelaamaan jota sitäkin jossain vaiheessa jo yli sata tuntia pelannut ja tänne kolmoslevylle jääny kesken aikanaan.Tämä se on mukavaa, kun hankkii pelin ja siinä on sitten sisältöä niin että sen parissa saa kahlata kauemmin kun Dostojevskin koottuja lukiessa.

Ja se 8 onkin hyvä peli sekin, vaikka huomaa siinä semmoisen tyylillisen muutoksen "teinipeleiksi" sarjassa kun tässä seiskassa kutosen tapaan hahmot oli vielä enimmäkseen aikuisia ja osa aika vanhojakin. Ja tässä oli tietty vivahdus vanhempien FF-pelien tunnelmaa muutenkin, vaikka kaikenkaikkiaan olikin jo paljolti uudempaa "FFVII-FFX" -aikakautta ja kutosen steampunkilla höystetystä fantasiasta edetty jo kovaan scifiin ja hahmoilla animu-lärvit menussa.(toki myöhemmin 9 tuli myös joka oli taas enempi perinteistä fantasia-tyyliä)

Eräs parhaista jutuissa tässä ja myöhemmissä peleissä ennenkuin päästään FF13:sta asti on pelattavuus joka on jo seiskassa huikea parannus kutosesta, peli on edelleen helposti lähestyttävä mutta tulee myös mukavasti syvyyttä tähän kun on kaikenlaista pelimekaniikkaa ja kehitysysteemiä siinä pinnan alla.

Ja tarina on ok mutta pelin sieluhan on hahmot jotka aiheuttavat toisilleen kaikenlaisia hetkiä iloisista raivostuttaviin mutta kaikenaikaa tuntuvat aidosti kaveriporukalta joittenka keskinäiset kemiat pelaa(kokeilkaapa pelata FF13 tän jälkeen niin seiskaan verrattuna FF13 -hahmojen vuorovaikutus on kuin seuraisi vierekkäin kasattujen puuhalkojen keskinäistä viestintää )

Ja enkkukäännöksissä ei ole järjen hiventäkään mikä jotenki tässä pelissä poikkeuksellisesti vaan parantaa peliä kun siihen tulee jotenki semmoinen lämminhenkinne sielu kuin jossain GoldenVoicen piirrettyjen dubbauksissa ja Barret sekoilee menemään.

Ja nyt tulikin kyllä sellainen himo että tulispa nyt äkkiä joku nykyajan tehoilla toteutettu vastaava JRPG- kokemus ja kyllä minun mielestä se FFVII remake vielä toistaseksi ainakaan ei vaikuta täydeltä pettymykseltä ja ainakin ne on uhonnut että tämä ensimmäinen Midgar"episodi" on niin laajennettu ja tulee sisältämään contenttia tarpeeksi että voidaan jo yhdenkin osan kohdalla puhua ihan kunnon omilla jaloillaan seisovasta pelistä.

Nähtäväksi jää, onko tämä totta vaiko vaan uhoa. Jos siis otetaan alkuperäinen peli uusiksi nykyajan tehoilla ja laajennetaan vielä päälle niin senhän ymmärtää että ei se kaikki voi mahtua yhteen peliin.  Mutta tuo että onko yksittäisessä osassa sitten riittävästi contenttia määrittää itelleni että tykkäänkö lopputuloksesta vai en.

Pelin kokoa kun spekuloi niin jos Midgaria on laajennettu ja sen lisäksi ehkä jotain muuta yksittäistä kohtaa on laajennettu mutta muu peli jätetty enemmän ennalleen, niin ehkä peli mahtuu vielä kahdeksi peliksi tai trilogiaksi joissa jokasessa osassa 2 Blue Rayta sikäli kun itse tämmöisistä mitään ymmärrän, vaan jos sitten koko peliä kauttaaltaan pyritään Midgarin tapaan laajentamaan, niin en kyllä näe enää mitään järkeä siinä miten monta osaa se vaatii.

Minusta nämä nähdyt uudet hahmojen designit sentään näyttää oikeastaan aika hyviltä ja uskollisilta alkuperäsen tyylille joten ne ei ole itelle ongelma. (Mutta ymmärrän tietty jos moni muu taas ei tykkää)  Edit: Ja maisemat ja paikat näyttää minusta hyviltä kanssa

Ja pelattavuus vaikuttaa jopa OK:lta kanssa sen perusteella mitä nähty ja jos muistan oikein mitä yhessä tilaisuudessa sanottiin niin tossa saa jopa valita että millasilla mekaniikoilla pelaa. Mutta ihan täysin levollinen ei noitten suhteen voi olla vielä ennenkun näkee enemmän.
 
Back to top
« Last Edit: 31.08.2019 at 07:06:22 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Firefox 68.0  X11
Pages: 1 ... 438 439 440 441 442 ... 457
Send Topic