Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
2 ilmaista lottokuponkia sekä 20 ilmaiskierrosta kutsukoodilla NESRETRO
 
Pages: 1 ... 150 151 152 153 154 ... 156
Send Topic
Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi? (Read 334052 times)
natedogg
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******

You are never too old
to play

Posts: 16597

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2265 - 08.10.2018 at 19:31:12
 
Tennis

Harjottelin yhen pelin tuossa muutama päivä sitten ja nyt sitten vetäsin läpi asti.

Nopeus oli helpoimmalla ja aika suvereeni voitto, kuhan ensin oli vähän aikaa pikkusen tiukkaa tuota kakkosvastustajaa vastaan.

Oon omistanu pennusta lähtien ja olis voinu vaatia vähän enemmän harjottelua ilman sitä.  Roll Eyes

Hyvä peli!
 
Back to top
« Last Edit: 08.10.2018 at 19:32:44 by natedogg »  
Achievements: 5
bassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranMedal of HonorInsiderDonated to AVGN

Special Power Glove programs on game pak enhance other joystick games.&&&&"TEH MOST BEAUTIFUL JOURNEY TROUGH DARKNESS THAT WILL KIRVESTÄÄ MEIDÄT KAIKKI! HAILATAAN HAILAUKSEN JÄLKEENKIN, HAIL HAIL HAIL AND KILL!" CODEath @ kännissä.
215494   IP Logged   Firefox 62.0  Windows 10
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2266 - 16.10.2018 at 19:22:35
 
The Blues Brothers

BLAST PROCESSING kiihdyttelyä ja kenttädesigniä, josta tulee mieleen käppäiset Games Factory -tasoloikkapelit.

Hyvä peli siis, tavallaan.
 
DSC_2447.jpg (93 KB | )
DSC_2447.jpg
Back to top
« Last Edit: 16.10.2018 at 19:23:02 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 69.0.3497.100  Android 5.1.1
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2267 - 19.10.2018 at 14:07:17
 
Metal Storm
Helpompi kuin odotin, tosin expertillä en edes toista kenttää pidemmälle päässyt. Smiley

Journey to Silius

Vaikeampi kuin odotin. Kuulemma leffalisenssipeli pitänyt olla alunperin, varmaankin Pirates of the Caribbean tjsp.
 
DSC_2454.jpg (125 KB | )
DSC_2454.jpg
DSC_2467.jpg (99 KB | )
DSC_2467.jpg
Back to top
« Last Edit: 19.10.2018 at 14:07:51 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 69.0.3497.100  Android 5.1.1
Mirsku
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 6715

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2268 - 21.10.2018 at 08:53:04
 
Willow skandiversio NTSC konsolilla

Mulla on ollut tämä tässä auki kohta tunnin ja mietin mitä kirjoittaisin pelin seikkailutunnelmasta että pääsen ruotimaan mikä pelistä jäi silmiinpistävästi mieleen, mutten oikein keksi siitä mitään muuta kuin että alku pelistä lupaa hyvin erilaista kuin mitä peli lopulta tulee tarjoamaan.

Eli codisen kanssa mietittiin mikä olis hyvin jumipelattavaa, ja sit konsoliin päätyi Willow, koska se on niitä pelejä minkä alkua varmasti on kokeillut, mut sitä ei ole oikein koskaan pelannut pidemmälle saatikka loppuun asti. Ja koska molempia kiinnosti enemmänkin nähdä millainen elokuvalisenssipeli Capcomin julkaisemana on tullut, niin allekirjoittanut käytteli ohjainta, ja codise toimi kartanlukijana. 

Pelin vois jakaa kahteen osaan joista alkupää on vähän paremmin järjesteltyä, kulje kylästä toiseen, kuule niiden ongelmasta, koeta ratkaista se, etsi uusia alueita, päädy sit niiltä uusille alueille blaa blaa blaa.. Aluksi pelissä eteneminen tapahtuu aikalailla miten tollaiselta paria muuta tunnetumpaa saman tyyppistä peliä kopioivalta odottaisikin, lähdet liikkeelle hyvinkin heikkona, aseistus on surkeaa, pelissä on paljon mielenkiintoisia nähtäviä alueita ja löydettävää, ja toki kiinnostaa myös miten paljon leffassa ollutta on saatu mukaan peliin. Saat vähän tasoja lisää (tai pikagrindaat niitä tuplamäärän nopeesti) ja peli alkaa etenemään nopeammin.

Sitten päädyt ensimmäiseen luolaan ja huomaat että viholliset antaa aivan liian vähän expaa suhteessa siihen että kannattaako siellä tapella ollenkaan koska ulkona saat nopeammin expaa lyhyemmässä ajassa. Ja jännittävien erilaisten alueiden sijaan päädytkin katselemaan joko samanlaisia luolan seiniä pienellä palettimuutoksella, tai sitten vaan niitä kiviseiniä kun menet jossain vuoristossa. Alkupää pelistä tosiaan vaikuttaa ihan kuin se olis tehty vähän mietitymmin ja pelaaja pääsee etenemään ihan mielenkiintoisesta paikasta toiseen ilman että tulee oloa että jokin jo täysin nähty. Mutta puolivälin jälkeen peli ikäänkuin toistaa niitä ekan puoliskon huonoimpia puolia. Siinä vaiheessa kun samanlaista luolanseinää oli nähty tarpeeks niin "operaatio: tutkiminen" muuttui "operaatio: missä täällä on ne esineet et täältä pääsee äkkiä helvettiin"

Luolien lisäks peli tosiaan rakastaa ruskeita vuorenrinteitä. Lähes koko loppupuoli pelistä on vuorenrinteillä siksakin kiertämistä, välillä käydään luolissa, ja sit taas jatketaan vuorenrinteillä menoa. Ton lisäks pelillä on ikävä tapa antaa just niissä ankeimmissa paikoissa randomina lähes aina sellasia vihollisia ettei niitä vastaan vaan ole kannattavaa tapella. Yleensä nostin tasoa juoksemalla kahden sopivan ruudun välillä edestakaisin, ja se oli paljon kätevämpää kuin että olis yrittänyt pelata tota normaalimmin, ja viimeiset 70 tuhatta expaa vedin nopeasti juoksematta edes ruudusta ulos koska silläkin kehittyi nopeammin kuin pelin ylipitkitetyllä vuorimaratonilla.

Muita silmäänpistäviä asioita niin esineitä olevinaan olis ripoteltu hyvinkin paljon, erilaisia varusteita on pitänyt olla paljon, erilaisia taikoja paljon, mut oikein millään ei ole mitään väliä. Suurinta osaa taioista ei käytä ollenkaan edes yhtä kertaa, ja monet varusteet pelin toisella puoliskolla on sellaisia että saat uuden miekan, noh minuutin päästä saatkin jo seuraavan. Yli puolet pelin varusteista on olemassa vain että inventory näyttäis täyteläisemmältä koska muissakin peleissä on ni tässäkin pitää olla. Tasoilla ei ole oikein mitään merkitystä muuhun kuin HP:hen ja manaan ja bossit on ihan kuin osa olis vaihtunut keskenään vääriin paikkoihin.

Pelissä siis ei ole kunnon levelup systeemiä mut se yrittää kyllä kovasti, pelissä ei ole paljon erilaisia varusteita vaan se vain yrittää huijata että olis, peli ei ole oikeasti edes mitenkään hankala, se vaan heittää ihan älytöntä pitkittämistä missä sokkona pelaamalla olis mahdoton välillä tietää minne pitää mennä ellei vaan tutki jokaista aiempaa aluetta joihin on ollut pääsy. Eikä peli ole myöskään Ys, tai edes Zelda vaikka se kovasti kyllä yrittää aina silloin kun se ei päätäkään et nyt vedetäänkin ihan toimintapeliks koko homma.   

Jos jotain hyvää pitää löytää ni dialogi aina välillä, josta osa menee varmaan hieman huolimattoman käännöksen ansioksi.

Jos tämä olis famicomin disk systemin peli ni sitten ton samanlaisten paikkojen överipitkittämisen ehkä ymmärtäis tilanpuutteen takia, tai jos pelissä voisi kerätä myös rahaa/kultaa/zlötyjä/jotain millä täytyisi ostaa parannuksia varusteisiin. Mut tollaisena se on selvästi aivan liian suppealla määrällä erilaista peliä varten tehtyä grafiikkaa käyttäen väsätty nopea tekele, jossa sitä suppeutta yritetään peitellä toistolla. Lopputulos on suurimman osan ajasta ikäänkuin tekisi 900:sta dominopalikasta letkaa jossa uuden palan saisi laittaa kun on välillä odottanut 15 sekuntia. Vähän enemmän erilaisia ja erinäköisiä paikkoja erilaisilla vihollisilla, ja samanlaiset paikat paljon lyhyemmiksi niin tämä olis huomattavasti parempi. Esim Crystalis onnistuu tässä aika hyvin ettei se ikinä toista itseään ihan niin pahasti liikaa.

Antaisin pelin alkupuoliskolle ehkä 2,5/5 jos sitä arvioi siltä kannalta et miten action rpg tai edes sellasta yrittävä peli on tohon aikaan saatu aikaiseks nesillä, ja pelin toiselle puoliskolle ehkä 1/5 koska ton maailmadesigni on ehkä paras esimerkki miten asioita ei pitäis tehdä. Koska dialogi on ihan viihdyttävää välillä ni annan kokonaisarvosanaks 2.2/5 enkä sentään sen vähempää. Puoli pistettä dialogista ja 0.2 siitä että leffalisenssipeli joka ei ole onneks tän huonompi. (Tosin leffalisenssipeleissäkin on parempia tekeleitä, esimerkiksi Robin Hood onnistuu paljon paremmin)


 
Back to top
« Last Edit: 21.10.2018 at 09:14:18 by Mirsku »  
Achievements: 11
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim
Mirsku   IP Logged   Firefox 62.0  X11
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2269 - 30.10.2018 at 14:27:55
 
Wrath of the Black Manta

Eilisiltana samalla kun telkkarissa Arman seikkaili jossain nistighetossa ja sen perään tuli vielä Huumebisnes OY. Onneksi on valistajaninja tekemässä maailmasta paremman paikan.

RoboCop

Aamupäivän kiukuttelut lapsuuden klassikon parissa. Duck Hunt poislukien, olen nyt päihittänyt kaikki huimat viisi peliä mitkä omistin muksuna. Smiley
 
DSC_2472.jpg (125 KB | )
DSC_2472.jpg
DSC_2482.jpg (135 KB | )
DSC_2482.jpg
Back to top
« Last Edit: 30.10.2018 at 14:28:34 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 70.0.3538.80  Android 5.1.1
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2270 - 08.11.2018 at 15:43:12
 
Princess Tomato in the Salad Kingdom

Viimeiseen kenttään asti maltoin olla läpipeluuopasta käyttämättä, kunnes kolmen tunnin haahuilun jälkeen loppui huumorintaju.

Hyvä peli, ei vaan ollut salaattia laittaa esille kuvaan.
Smiley
 
Back to top
« Last Edit: 08.11.2018 at 15:43:42 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 70.0.3538.80  Android 8.0.0
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2271 - 27.11.2018 at 18:56:49
 
Highway Star elikkäs Rad Racer

Puolet ajasta Famicomin 3D-rillit päässä, ihan hieno efekti vaikkakin aivot sulaa. Kakkosta pelailin kanssa, mutta homma tössäsi siihen kun kokeilin toiseksi viimeisessä kentässä toimisiko continue-koodi resetin jälkeen. Ei toiminut. Roll Eyes

Karnovin läpäisin myös joskus pari viikkoa sitten.
 
Back to top
« Last Edit: 27.11.2018 at 18:57:34 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 70.0.3538.80  Android 8.0.0
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2272 - 27.11.2018 at 23:52:40
 
Rad Racer II

Julkaisuvuosi huomioon ottaen todella lame jatko-osa, tuntuu enemmänkin ykkösen remakelta.

Kruisaillessa ehti kuunnella kuvan kasetit (se ainut oikea autoiluformaatti).
 
Back to top
 
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 70.0.3538.80  Android 8.0.0
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2273 - 30.11.2018 at 20:32:00
 
Toki

alussa joku äijä muuttuu hassuksi apinaksi ja sitten se menee pelin silleesä läpi ja sitten se pelastaa tyttöystävänsä ja sitten se muuttuu takaisin äijäksi mutta olisi ollut kivempi jos se olisi jäänyt hassuksi apinaksi

hasu apina
 
virginia05a.jpg (51 KB | )
virginia05a.jpg
Back to top
« Last Edit: 30.11.2018 at 20:32:22 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 7
Lurg
Offline
NES-Retro Insider
******

ohai

Posts: 2760

Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2274 - 30.11.2018 at 20:45:12
 
Soiko HIGHWAY STAAAAAAR kun kaahasit?
 
Back to top
 
WWW aasistream   IP Logged   Chrome 70.0.3538.110  Windows 10
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2275 - 30.11.2018 at 21:24:07
 
Lurg wrote on 30.11.2018 at 20:45:12:
Soiko HIGHWAY STAAAAAAR kun kaahasit?

Itse asiassa soi!

Nimestään huolimatta inhokkibiisejäni bändiltä, tulee aina rockabilly serkunnussintameiningit mieleen kun lauletaan jostain 'tanan autoista. Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 7
Junton
Offline
NES-Retro Elite
******

Playing video games

Posts: 11097

Hämeenlinna - Finland
Gender: male

PSN: Juntton
NNID: Juntton

Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2276 - 04.12.2018 at 21:40:30
 
Mega man 4

Vihdoinkin läpi! Yhdessä ex-käyttäjä Dr. Aculan kanssa vedettiin yhdeltä istumalta. En joskus 12 vuotta sitten päässyt Dr. Wilyn kakkosvaihetta pidemmälle. Muistan hakanneeni sitä neljä tuntia putkeen, kunnes tuli mitta täyteen ja vitutti ihan liikaa.

Nyt tämä meni läpi. Jännä miten aikuisena on paskempi videopeleissä Grin alkukankeus oli järkyttävä, mutta suht nopesti pelin oppi taas, melkein kuin olisi lapsi.

Oikein mainio pelihetki oli!
 
Back to top
« Last Edit: 04.12.2018 at 21:41:29 by Junton »  
Achievements: 11
BeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinCat PeopleSocial Adventurerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderChurch of NES-RetroNES-Retro Failboat

SMD2(x2), NES, SNES, N64, WII U, SWITCH, GBC, GBA, N2DS, PS2, PS3, PS4, XBONE
Olen nähnyt asioita, joita te ihmiset ette uskoisi. Hyökkäysaluksia tulessa Orionin edustalla. Olen katsellut C-säteiden kimaltelua Tannhäuserin portilla. Kaikki nuo hetket katoavat aikanaan, kuin kyynelet sateeseen.
17.12.2015: Rapea kalaleike ranskalaisilla (Pizzataxi) -Radilys
708256 Juntton Junt0n Junton Junton   IP Logged   Chrome 70.0.3538.110  Android 8.0.0
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2277 - 05.12.2018 at 14:20:11
 
Mike Tyson’s Punch-Out!!

tässä lyödän nyrkkillä.....sain niin paljon nyrkiä että aivo tominta loppu

hujasin sen verta että harjottelein tydonin pattereita salasallanna..mutta legginsisti lopulta pähiitin harjotelun jälkein pelisssä ansaituula sala sanalla,,jossa eka pitää lyödään nacho äiää nyrkkillä,
 
Back to top
« Last Edit: 05.12.2018 at 14:21:02 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 70.0.3538.110  Android 8.0.0
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2856

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2278 - 14.12.2018 at 18:33:00
 
Xexyz ja vielä joulun kunniaksi Die Hard, jos nyt riittäis hetkeks kun on sata peliä täynnä. Smiley

Kseksyks sujui hyvin ilman apuja, mutta Die Hardissa sai valktruu opastaa kädestä pitäen, siitä huolimatta ihan hiton kova meininki tossa(kin).
 
Back to top
« Last Edit: 14.12.2018 at 18:34:21 by Nutshell »  
Achievements: 3
Achievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 71.0.3578.98  Android 8.0.0
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 3168

Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2279 - 20.01.2019 at 20:21:27
 
Akumajou Special: Boku Dracula-kun

Ei ihan Splatterhousen tasoista hubailua, mutta lähelle! Viimeisessä kentässä oli jo vähän Castlevania_vitutustakin saatu mukaan, kun ei helaa jaettu useamman bossin jälkeen yhtään ennen viimeistä koitosta Smiley

Muuten kyllä varsin viihdyttävä pläjäys! Bosseissa varsinkin käytetty kyllä mielikuvitusta Grin
Aika pitkälle tuli mentyä tuolla perusaseella, eli vaikka erikoisempia aseita tulikin joka kentän välissä, niin käytännössä niitä käytti vain bosseissa jotka niitä vaati. Joka kentän jälkeen saa myös salasanan, eli pääsee jatkaan about siitä mihin jäi, mikä on aina NES/FC peleissä iso plussa.
 
lapi_meni.jpeg (1874 KB | )
lapi_meni.jpeg
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Safari 12.0.2  Mac OS X
Pages: 1 ... 150 151 152 153 154 ... 156
Send Topic