Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 ... 152 153 154 155 156 ... 159
Send Topic
Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi? (Read 369796 times)
Wulfon
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 3789

Pyhäselkä - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2295 - 29.04.2019 at 03:13:26
 
Final Fantasy III (95/100) - 46h 20min, lvl 62

Kakkososan räpellyksen jälkeen onkin mukava huomata, että tässä kolmosessa on palattu takaisin ykkösen suuntaan ja vain paranneltu ja lisätty kaikkea.

Jälleen kerran seikkaillaan neljän Valon Soturin voimin, mutta tällä kertaa alussa ei saakaan valita hahmoluokkia kaikille, vaan jokainen sankareista aloittaa Onion Knightina, eli käytännössä ilman hahmoluokkaa tai jobia, niin kuin niitä yleensä Final Fantasyissa nimitetään.

Elementtikristallit ovat myös jälleen osana tarinaa ja tällä kertaa niiden tehtävänä onkin antaa erilaisia jobeja pelaajalle kokeiltavaksi. Tästä osasta löytyvät kaikki myöhemmistä osista tutu jobit, kuten Dark Knight, Dragon Knight, Summoner ja niin edelleen. Jokaiselta kristallilta irtoaa kourallinen uusia jobeja pelattavaksi, joskin tuttuun Square-tyyliin osa näistä on (lähes) täysin hyödyttömiä.

Peli kuitenkin haluaa ehdottomasti pelaajan käyttävän mahdollisimman montaa erilaista hahmoluokkaa ja tietyissä vaiheissa tarinaa tulee kohtia, joista ei pääse eteenpäin jos vähintään yksi ei ole vaikkapa musta maagi tai lohikäärmeritari, koska ilman jotain niiden kykyä eteneminen on joko raivostuttavan vaikeaa tai suorastaan mahdotonta.

Outoa kyllä, peli myös haluaa usein, että vähintään kaksi tai useampi hahmoista on täsmälleen samanlaisia jobeineen ja kykyineen, vaikka yleensä tämäntyylisissä peleissä haluttaisiin, että jokainen hahmo olisi uniikki (myös FF sarjan sisällä). Monta kertaa törmää esimerkiksi dungeoneihin, joissa ei saisi olla fyysisiä hyökkääjiä ollenkaan, koska möröt eivät ota miekan iskuista damagea juuri ollenkaan.

Toinen kummallisuus on, että peli jakaa uusia jobeja välillä kaksin käsin, muttei sitten varusteita niille ollenkaaan. Paras esimerkki oli kohta, jossa tarjottiin seitsemän uutta jobia, mutta vain kaksi sai niistä sai heti varusteita käytettäväksi. Todella monella on erityisesti aseissa tiettyjä rajoituksia, joten vanhojen varusteiden kierrättäminen ei tuosta noin vain käy. Pahimmillaan joutuu odottamaan reippaasti yli viisi tuntia tarinan etenemistä ennen kuin tietylle hahmolle saa yhtään mitään päälle. Hyödyllisimmiksi jobeiksi muodostuivatkin maagit, koska ne eivät loitsiessaan tarvitse aseita ollenkaan ja lähes kaikki niistä jakavat armorit keskenään. Hyökkäyspuolella sitten munkki ja karateka on ne hyödyllisimmät, koska näillä voi pistää möröille turpaan vaikka paljain käsin ja karatekan tapauksessa se on jopa suotavaa.

Kaikesta tästä huolimatta kokonaisuus vaikuttaa erittäin lupaavalta ja tarinan tynkääkin löytyy, vaikka sitä täytyykin välillä vähän etsiä. Valitettavasti loppupuolella peliä tulee uskomaton sukellus ja siinä eksyttiin jo FF kakkosen kamalan suunnittelun puolelle. Ero viimeisten asioiden ja alkupuolen tason välillä on niin suuri, että pitää ihan ihmetellä miksi ja miten näin on edes päässyt käymään.

Suurin kummastus tulee kohdassa, jossa täytyy mennä kaksi julmetun pitkää dungeonia peräjälkeen, joissa molemmissa löytyy FF historian ehkä ärsyttävimpiä mörköjä. Luolastot ovat ensinnäkin kumpikin tuplasti pidempiä kuin yksikään aiempi tai myöhempi alue. Tämän lisäksi molemmissa paikoissa kohtaa lähes kokonaan mörköjä, jotka jakautuvat kun niitä lyö millään muulla kuin loitsulla tai Dark Knightin erikoismiekoilla, ja jotkut jakautuvat vaikkei niille tekisikään mitään. Tämän lisäksi möröt tekevät täysin sattumanavaraista vahinkoa pelaajan hahmoihin ja ilmeisesti ohittavat kaikki armorit. Ja kyllä, tarkoitan täysin sattumanvaraista vailla mitään logiikkaa. Porukan suurimman defensen ja HP määrän omaava ottaa yhtä paljon kuritusta kuin porukan heikoin maagi, siis kun noppa niin päättää. Joskus kohti tulee 80 damagea, joskus 1800.

Lisätäänpäs vielä soppaan seuraavaa: useimmissa taisteluissa jakautuvia mörköjä odottaa valmiiksi jo neljä kappaletta, joista jokainen on melkein aina pelaajan hahmoja nopeampi, senkin jälkeen kun omille hahmoille on grindannut 10 ylimääräistä tasoa. Jokainen näistä voi kaataa kenet tahansa yhdestä tai kahdesta lyönnistä jos sille päälle sattuvat. Taisteluista ei myöskään voi juosta karkuun, joten taistelut on pakko läpäistä. Tahti millä taisteluita puhkeaa on röyhkeän korkea. Niistä ei myöskään saa expaa kuin häviävän pienen osan levelivaatimuksesta, joten käytännössä molempien dungeoneiden yhteensä ~18 kerrosta joutuu menemään samantasoisella poppoolla.

Mutta vielä vihonviimeisenä keskisormen heilautuksena on se seikka, että vaikka Dark Knightin erikoismiekat estävät mörköjä jakautumasta, niitä saamarin miekkoja ei voi saada ensimmäisen 8-9 kerroksisen dungeonin aikana! Tämän jälkeen ne voi kyllä käydä ostamassa, mutta vain jos löysi vinkin piilotettuun ostopaikkaan tai löysi kyseisen kylän vahingossa.

Vielä tämän jälkeen on toki toiset 8-9 kerrosta jäljellä samoja jakautuvia mörköjä vastaan sillä erolla, että jälkimmäinen dungeon on täysi sokkelo, jossa joutuu edetäkseen etsimään salakäytäviä seinien sisältä ja kulkemaan niissä lähes sokkona.

Onneksi pelin taso ja suunnittelu paranee tämän jälkeen, mutta vielä aivan lopussa on kohta tupladungeonin ja boss maratonin muodossa, joka uhkaa vetää maton jalkojen alta. Varsinkin kun tämän urakan aikana ei pääse edes tallentamaan peliä.

Kaikesta huolimatta peli oli kuitenkin parempi kuin mitä odotin ja varsinkin 3D remakea parempi tapaus. Ei tästä silti taida olla toista kertaa pelattavaksi, eikä peliä osaa oikein suositellakaan hyvillä mielin kokeiltavaksi.

Mutta onpahan koettu, pelattu ja läpäisty. Jopa sen verran perusteellisesti, että tein tietääkseni kaiken tehtävissä olevan.

Final Fantasy III - Let Me Know the Truth

https://www.youtube.com/watch?v=tJIRRcAqVJQ

Final Fantasy III - Battle 2

https://www.youtube.com/watch?v=HoMhzLV2HVw
 
Back to top
« Last Edit: 29.04.2019 at 03:21:59 by Wulfon »  
Achievements: 7
24h MarathonPlayStation Network Level 15+Shadow ManAchievement ArtistNES-Retro FailplayInsiderMedal of Honor

"Kun minä olin nuori niin valikosta valittiin että 'arkku'."
1502378 Wulfon Feinnar wulfon   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 7
Wulfon
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 3789

Pyhäselkä - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2296 - 29.04.2019 at 18:55:14
 
Ganbare Goemon: Karakuri Douchuu (96/100) - 3h 25min, 1 game over, 666080 pistettä

Kyseessä on vahvan arcademainen peli vuodelta 1986, joka on myös samalla ensimmäinen Ganbare Goemon sarjaan kuuluva peli kotikoneilla. Peli perustuu Konamin omaan arcade peliin nimeltä Mr. Goemon, mutta kyseessä ei suinkaan ole suora konversio. Mr. Goemon kun ei ollut menestys arcadehalleissa, niin tähän kotiversioon päätettiin tehdä roimasti muutoksia.

Ideana on jokaisen kentän läpi navigoiminen samalla salaisuuksia etsien ja puisia passeja keräten. Passeja tarvitaan aina kolme kappaletta, joilla sitten saa jossakin päin kenttää sijaitsevan portin auki, josta siirrytään seuraavaan kenttään.

Salaisuudet ovat päivän sana ja jokainen kenttä on täynnä piilotettuja portaikkoja ja esineitä, joita voi löytää vain hyppäämällä oikeassa kohtaa. Ihan täysin pikselintarkkaa homma ei onneksi ole, vaikka välillä saakin hyppiä useamman kerran edestakaisin salaisuuden löytämiseksi. Jos nyt portaikkoja ei tahdo millään löytyä, voi kaupasta ostaa kynttilän, joka paljastaa kaikkien portaiden sijainnin vähäksi aikaa.

Kaupoista voi myös ostella muitakin apuvälineitä matkaa helpottamaan, usein myös kentän läpäisyyn vaadittavia puisia passeja. Rahaa ostoksiin saa aarrearkuista ja ruukuista, joista ruukut ovat aina näkyvillä, mutta aarrearkut piilotettuina joko maan alle tai sokkeloihin.

Ostoksilla useasti käynti onkin erittäin hyödyllistä, sillä kaupoista saa ostettua niin ruokaa palauttamaan HP:ta, ritsoja parantamaan hyökkäystä, kuin myös haarniskoita, talismaaneja ja päähineitä suojaamaan jos jonkinmoiselta hyökkäykseltä.

Kauppojen lisäksi Goemon voi vierailla majataloissa, uhkapelaamassa tai muuten vain jututtamassa kyläläisiä. Osa kyläläisistä neuvoo miltä mikäkin ostettava esinee suojaa, kun taas osa selittää ihan täyttää huuhaata, kuten esimerkiksi mainostaa Konamin muita pelejä.

Näiden lisäksi tietyissä taloissa voi maksua vastaan koettaa onneaan erilaisissa sokkeloissa lisärahan ja passien toivossa. Sokelot on kuvattu Goemonin silmistä ja vaikka kaikki niissä näyttääkin samalta, ovat nämä sokkelot silti edistyksellisempiä ja käyttäjäystävällisempiä kuin useissa muissa peleissä. Ensinnäkin ruudun ylälaidassa on eräänlainen tutka joka näyttää uloskäynnin summittaisen sijainnin. Tutkan vieressä on myös näkymä siitä mihin suuntaan Goemon kulloinkin osoittaa, joka yksistään helpottaa kummasti sokkeloissa suunnistamista. Jokaisessa sokkelossa on myös löydettävissä kartta, joka sitten lopullisesti paljastaa A-nappia painamalla kaiken sokkelosta löytyvän uloskäyntiä lukuunottamatta.

Vaikeusaste pelissä on melko alhainen ja muutamia rotkojen täyttämiä kenttiä lukuunottamatta vaikeuksia alkoi tulla vasta kolmessa viimeisessä kentässä. Tietysti aiempiinkin kenttiin saa uudella pelikerralla lisää haastetta, sillä hyvin arcademaiseen tapaan peli alkaa ensimmäisen loopin jälkeen heti alusta, vain vaikeampana. Itselleni kuitenkin riitti tämä ensimmäinen kierros, sillä en ole koskaan perustanut näistä "peli pitää pelata X kertaa läpi, vaikkei mikään varsinaisesti muutu" -jutuista.

Eipä se toinen kierros olisi kovin pitkälle varmaan vienytkään, sillä pääsin siihen viimeisellä elämällä ja game over viskaa takaisin pelin alkuun. Tosin en tiedä olisiko se jatkunut ensimmäisestä vaiko toisesta loopista.

Joka tapauksessa kyseessä on ihan hauska tekele, jota on helppo suositella kenelle tahansa. Japanin kielikään ei ole este pelaamiselle ainakaan sen jälkeen kunhan on oppinut (tai katsonut netistä) mitä mikäkin esine ja varuste tekee.
 
Back to top
« Last Edit: 29.04.2019 at 19:04:41 by Wulfon »  
Achievements: 7
24h MarathonPlayStation Network Level 15+Shadow ManAchievement ArtistNES-Retro FailplayInsiderMedal of Honor

"Kun minä olin nuori niin valikosta valittiin että 'arkku'."
1502378 Wulfon Feinnar wulfon   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 7
Nutshell
Online
NES-Retro Expert
****


Posts: 2914

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2297 - 20.05.2019 at 19:49:49
 
Adventures of Lolo 3, päättyihän se viimeinkin.

Nutshell wrote on 17.04.2019 at 23:15:03:
Adventures of Lolo ykköne ja kakkone.

Eka meni parissa päivässä, mutta kakkosen kanssa sai taistella vähän pidempään.

Oppaita en käyttänyt, vaikka houkutus oli välillä kova. En usko että itsehillintä kestää enää kolmosen kanssa, mitä olen siitä pelistä kuullut isoilta pojilta. Smiley

Eikä myöskään kestänyt, tavallaan, sadasta putslesta 24:ssä tuli turvauduttua oppaisiin enempi tai vähempi. Viimeinen piti katsoa ihan videolta ja suorittaa perässä käyttämättä yhtään omaa päätänsä. Embarrassed

Usein tuli pelailtua iltapäivisin samaan aikaan kun töllössä pyöri Pekka ja Pätkä -filmejä, joten nyt en voi olla kuvittelematta Esa Pakarisen laulamista Lolo-musiikkien päällä. Smiley
 
Back to top
« Last Edit: 20.05.2019 at 19:50:25 by Nutshell »  
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 74.0.3729.157  Android 8.0.0
Nutshell
Online
NES-Retro Expert
****


Posts: 2914

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2298 - 24.05.2019 at 16:00:47
 
Bonk's Adventure

Melkoinen läpijuoksu tämä. Näillä kontrolleilla olisi varmaan jäänyt pelaamatta, jos peli muuten ei olisi niin armollinen.
 
Back to top
« Last Edit: 24.05.2019 at 16:01:13 by Nutshell »  
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 74.0.3729.157  Android 8.0.0
Beam
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 71

Helsinki - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2299 - 12.06.2019 at 23:21:23
 
Frankenstein: The Monster Returns

Lyhyt mutta ytimekäs peli. Viimeinen alue (eli Stage 4, jep aika lyhyt peli) on aikalailla raaka, paljon vaikeampi kuin mikään siihen asti oleva. Sitä ennen en ollut kuollut kertaakaan mutta siellä meni varmaan 20 elämää tms.. Itse vika pääkki oli hankala ja julma tapaus, joten päätin ryhdistäytyä ja syöstä hänet ennenaikaiseen hautaansa. Justice.
 
Back to top
 
399020   IP Logged   Chrome 74.0.3729.169  Windows 7
Beam
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 71

Helsinki - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2300 - 12.06.2019 at 23:42:32
 
Ai niin pitää ihan mainita pitkänä ekstrana, että ostin pelin huonoimmalta eBayn myyjältä johon olen tähän mennessä tutustunut. Hyvin erikoinen hahmo ilmiselvästi, näytti mm. kauppaavan myös välillä melko huonokuntoisia pelejä täysin uusina. Tässä kaupassani hänellä kesti 2 KUUKAUTTA lähettää peli, tuli muutama huonosti kirjoitettu viesti, joissa oli epämääräisiä selittelyjä eBayn systeemistä, en tiedä miten se liittyi lähetykseen, jäi hämäräksi.

Pyysin häntä muutaman kerran jo lähettämään pelin jne. ja antamaan jonkin vahvistuksen lähettämisestä, sain lopulta kuvan kuitista mutta en mitään lähetystunnuksia tms.. Uskomatonta kyllä peli tuli lopulta, ohjekirjan kansi oli kärsinyt paljon kun hän oli huolimattomasti ilmeisesti laittanut sen ensin boksiin ja sitten itse pelin lykännyt sinne katsomatta mitä tapahtuu, niin oli rutistunut vahvasti.

Elikkä ihmeellistä sekoilua aluusta loppuun myyjältä setmontgomer8 jota en todellakaan suosittele:
https://www.ebay.com/usr/setmontgomer8?ul_noapp=true
 
Back to top
 
399020   IP Logged   Chrome 74.0.3729.169  Windows 7
Ed-Die
Offline
NES-Retro Insider
******

Boom!

Posts: 6546

Pää-Hese - Finland
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2301 - 13.06.2019 at 17:34:11
 
Section-Z

Meni rapiat kolme tuntia. Jumalauta on hyvä fiilis! Musat timanttia, kontrollit niin hyvät ku tämmöses nyt voi olla. Lapsuudenpelejä ja vihdoin läpi, yay!

Kädet hikoilee ja tärisee.  Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 14
Not Too Old For This ShitInsiderNES-Retro White Glove Society24h MarathonKeyboard VeteranNES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatDonated to AVGN

You can't take any of this shit to the grave so better make some good memories of it at least..
Ed-Die-   IP Logged   Chrome 75.0.3770.80  Mac OS X
Mirsku
Offline
NES-Retro Master
*****


Posts: 6876

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2302 - 13.06.2019 at 22:00:47
 
Ed-Die wrote on 13.06.2019 at 17:34:11:
Section-Z

Meni rapiat kolme tuntia. Jumalauta on hyvä fiilis! Musat timanttia, kontrollit niin hyvät ku tämmöses nyt voi olla. Lapsuudenpelejä ja vihdoin läpi, yay!

Kädet hikoilee ja tärisee.  Smiley


Pitikö tehdä muistiinpanoja tai luntata minne pitää mennä ?  Cheesy

Tossahan pystyy menemään siihen tilanteeseen että tavallaan etenet muttet sit oikeesti etene minnekään.
 
Back to top
 
Achievements: 10
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

"Pelien avulla voidaan opettaa todella syvällisiä asioita. Oppilas voi esimerkiksi kuvitella olevansa Neuvostoliiton maatalousministeri.  "
Mirsku mirskuism   IP Logged   Firefox 67.0  X11
Ed-Die
Offline
NES-Retro Insider
******

Boom!

Posts: 6546

Pää-Hese - Finland
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2303 - 14.06.2019 at 00:12:47
 
Mirsku wrote on 13.06.2019 at 22:00:47:
Pitikö tehdä muistiinpanoja tai luntata minne pitää mennä ?  Cheesy

Tossahan pystyy menemään siihen tilanteeseen että tavallaan etenet muttet sit oikeesti etene minnekään.

Myönnän! Tein "karttaa" paperille! Cheesy Ei ilman sitä olis kyllä päässy läpi, ei mitenkään.
 
Back to top
 
Achievements: 14
Not Too Old For This ShitInsiderNES-Retro White Glove Society24h MarathonKeyboard VeteranNES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatDonated to AVGN

You can't take any of this shit to the grave so better make some good memories of it at least..
Ed-Die-   IP Logged   Chrome 75.0.3770.80  Mac OS X
natedogg
Online
NES-Retro Ad Infinitum
******

You are never too old
to play

Posts: 17399

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2304 - 14.06.2019 at 19:46:31
 
Ed-Die wrote on 13.06.2019 at 17:34:11:
Section-Z

Kädet hikoilee ja tärisee.  Smiley


Voi viddu tuo fiilis!

Tuttua kun läpäsee jonkun wanhan itelle tärkeän.  Cool
 
Back to top
 
Achievements: 8
Clothed by NES-RetroNot Too Old For This ShitBeersiderbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranMedal of HonorInsiderDonated to AVGN

Special Power Glove programs on game pak enhance other joystick games.&&&&"TEH MOST BEAUTIFUL JOURNEY TROUGH DARKNESS THAT WILL KIRVESTÄÄ MEIDÄT KAIKKI! HAILATAAN HAILAUKSEN JÄLKEENKIN, HAIL HAIL HAIL AND KILL!" CODEath @ kännissä.
215494   IP Logged   Firefox 67.0  Windows 10
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 3825

Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2305 - 16.06.2019 at 01:34:54
 
natedogg wrote on 14.06.2019 at 19:46:31:
Voi viddu tuo fiilis!

Tuttua kun läpäsee jonkun wanhan itelle tärkeän.  CoolInsert any Castlevania
 
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Safari 12.1.1  iOS 12.3.1
Beam
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 71

Helsinki - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2306 - 16.06.2019 at 19:44:35
 
Onnittelut Ed-Die Smiley

Enpä ole itse vielä tuota hoitanut läpi, testasin vähän aikaa sitten ja vaikutti vaikealta tapaukselta, pitää yrittää.

Tuli ihan tuommoisesta mieleen kun pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa sain vedettyä Gradiuksen läpi, onhan sitä jo yritetty 25v hoidella lävitse, eli olipa jo aikakin Smiley

Piti sitten sen jälkeen hoitaa toinen samanmoinen hullutus eli Silver Surfer, se vaati treeniä jonkun verran, että oppi alueet jotakuinkin.
Viimeisen alueen ensimmäinen osa on aikalailla järkyttävä, ehdottomasti pelin brutaalein osa. Suositteluni on niille jotka eivät sitä vielä tunne, että kun tulet sinne sinulla on parempi olla täydet aseistukset ja niin paljon pommeja kuin mahdollista, jos et satu olemaan pelissä mestarillinen niin tulet tarvitsemaan kaikkea sitä.
 
Back to top
 
399020   IP Logged   Firefox 67.0  Windows 7
Nutshell
Online
NES-Retro Expert
****


Posts: 2914

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2307 - 15.07.2019 at 17:56:08
 
Jaws

Failplayta muistellen vähän leukoja. Ehkä liian simppeli peli NESille, mutta jollain kotimikrolla tän voisi nähdä jopa klassikkona.

Hyvä peli.

E: Ykkösmegis myöskin, samoista syistä.
 
_20190715_151902.JPG (192 KB | 21 )
_20190715_151902.JPG
_20190715_211351.JPG (230 KB | 26 )
_20190715_211351.JPG
Back to top
« Last Edit: 15.07.2019 at 21:33:42 by Nutshell »  
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Chrome 75.0.3770.101  Android 9
Nutshell
Online
NES-Retro Expert
****


Posts: 2914

Kitee - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2308 - 24.07.2019 at 20:38:11
 
A Nightmare on Elm Street

Mainettaan parempi peli, ehkä hieman yksitoikkoista tasoloikkaa ja luiden keräilyä, mutta nelinpelinä olisi varmasti kova.

...

Freddy™ uuniin.
 
freddy_tm.png (18 KB | 20 )
freddy_tm.png
Back to top
 
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Firefox 68.0  Windows 7
Beam
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 71

Helsinki - Finland
Gender: male
Re: Minkä NES pelin pelasit viimeksi läpi?
Reply #2309 - 25.07.2019 at 01:45:35
 
Target: Renegade. Ihan viihdyttävä peli kunhan oppii ohjauksen ja ehdottomasti tärkeimmän liikkeen käyttämisen sujuvasti eli "alapyyhkäisyn" elikkä "swipen". Sen jälkeen läpivetäminen onkin jo paljon helpompaa. Pelin ensimmäisiin kavereihin eli motoristeihin pitää aluksi käyttää hyppypotkua.

Pelissä on 7-aluetta, ensimmäisessä sinulla on käytössäsi vain 1 elämä. Jos pääset sen alueen läpi niin saat 1 Continuen, enempää et tule saamaan koko pelin aikana. Viimeisessä paikassa Continue ei toimi, joten jos on kuollakseen kannattaa tehdä se viimeistään 6-alueella.

Jokaisen päävastustajan eli pääkin jälkeen saat n. vähän vajaa puolet energiamittarista takaisin. Välillä viholliset pudottavat sydämiä eli energiaa, jotka pitää noukkia ylös painamalla niiden kohdalla Alas + A, muuten jää kallisarvoiset energiat saamatta.
Valtaosaan pääkeistä tehoaa ilmeisesti vain yhdenlainen liike, potku tai lyönti. Varsinkin pääkkien omista potkuista menettää välillä pirusti energiaa, joten kannattaa olla kaikkien kanssa varuillaan.

Musiikista vastaa klassikkokaveri Tim Follin.

Eli lyhennettynä koko tarina: Get your Gaming Mode On & fight!

Semmoinen nopea ohjeistus jos joku haluaa peliä testailla Smiley
 
Back to top
 
399020   IP Logged   Firefox 68.0  Windows 7
Pages: 1 ... 152 153 154 155 156 ... 159
Send Topic