Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic
Kinect (Read 6225 times)
Radikus
Online
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71495

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusKinect
09.08.2011 at 16:33:20
 
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged  
Pioneeri^
Offline
NES-Retro Elite
******

Courage is the magic that
turn dreams into reality

Posts: 5192

Kuopio - Finland
Gender: male

Live: Pioneeri87
PSN: Pioneeri-87

Re: Kinect
Reply #1 - 09.08.2011 at 17:00:32
 
...Smiley

Jos wiin kapulalla heiluminen tuntui huvittavalta, ni kyl osa näistä kinectin säädöistä vetää kyl paremman korren Tongue
 
Back to top
 
Achievements: 21
Keyboard VeteranSNES Game Master24h MarathonNot Too Old For This ShitNES Game MasterTypical Apple UserPlayStation Network Level 15+Shadow ManCat PeopleSocial AdventurerAchievement ArtistNES-Retro FailplayChurch of NES-RetroXbox Live Gamerscore 50000+NES-Retro FailcabinItem Acquiredbassokoira's Long Con VictimFirst Successful SaleClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatInsider
WWW 202988 Pioneeri-87 Pioneeri87 Pioneeri87 PioneeriPlays 188 Pioneeri87 jami.ulmanen channel/UCX2Co3psb3I5bR__qCKmAJg   IP Logged  
Delfrod
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 203

Lahti - Finland
Gender: male
Re: Kinect
Reply #2 - 10.08.2011 at 07:18:12
 
Tekisivät nyt kunnon tasoloikkapelin Kinectille. Onhan tuo kätevämpi kuin Wiin Balance Board.
 
Back to top
 
Achievements: 1
Item Acquired

One can never have too many branches.
  IP Logged  
hide
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Big Boss
******

My Jade

Posts: 6726

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: hide X
PSN: hide-X
NNID: hide-XRe: Kinect
Reply #3 - 10.08.2011 at 09:24:23
 
Voi vitun Kinect ollu kohta vuoden myynnissä ja vieläkään ei ole tarjolla mitään oikeasti fiksua? Tulis jo Fable IV (olettaen, että siinä on se luvattu Kinect-ohjaus).
 
Back to top
 
Achievements: 14
NES-Retro ChampionSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinPlayStation Network Level 15+NES-Retro FailplayKeyboard VeteranItem AcquiredTypical Apple UserInsiderBeer Mario Kart TournamentXbox Live Gamerscore 50000+NES-Retro Failboat
mindbreaker hide-X hide X hide-X 109 hideX hideEX hide-X   IP Logged  
Mirsku
Ex Member

Re: Kinect
Reply #4 - 16.08.2011 at 21:56:23
 
hide wrote on 10.08.2011 at 09:24:23:
Voi vitun Kinect ollu kohta vuoden myynnissä ja vieläkään ei ole tarjolla mitään oikeasti fiksua?


Joko noille liikeohjausvirityksille pelejä tekevät eivät vaan osaa, tai sitten ovat niin typeriä että toistavat kilpailijoidenkin virheet kokoajan.

Noissa on aina ongelmana se miten peli suunnitellaan alunperin vain jokin erikoisempi ohjaus mielessä alusta alkaen, vaikka se pitäisi mennä niin et peli värkätään melkein valmiiksi ja sitten vasta ympätään mahdollisuus liikeohjaukseen tai muuta.

Wiille tuli hirvee määrä paskaa kun pelit alettiin tehdä ohjauksen ehdoilla, movelle on pelkkää paskaa samasta syystä, ja kinect.. ylläri ylläri samoja virheitä toistetaan mitä ehditään.

Miten vaikee olis toteuttaa vaikka sellainen et olis vaikka joku Skyrim tyylinen peli niin et peli tehtäis alkuun ilman koko liikeohjausjuttua, sitten siihen vain ympättäis mahdollisuus käyttää sitä lisähauskana juttuna sellaisille joilla kinect löytyy? Ja siis nimenomaan yhdistettynä myös ohjaimen käyttöön et pelais peliä muuten ohjaimella mut tekis osan jutuista liikeohjauksella.

Esim vaikka että muuten pelattais ohjaimella normaalisti, mut taistelun tullessa ohjain pidettäs vain yhdessä kädessä ja hoidettais sillä liikkuminen, siinä vaiheessa kun toisen käden päästäis ohjaimesta kinect tunnistais sen ja pelissä hahmo ottas siinä vaiheessa miekan esiin/loitsun valmiiksi. Sitten vois toisella kädellä huitoa vihuja joko tökkimällä tai kaaressa useampaa vihua, tai ihan vain tehdä heittoeleitä jolloin hahmo mättäis tulipalloja vihujen päälle tai vastaavaa. Eiköhän jokainen pelin ikärajan ylittänyt jaksais pitää sitä ohjainta välillä yhdellä kädellä samalla kun huitois toisella miekkaliikkeitä, tai sitten voisi mennä hahmolla vaikka jonkin sienen viereen ja tehdä toisella kädellä "nostoeleen" jolloin hahmo poimis sienen maasta.

Jos alkais tulla ihan oikeesti kiinnostaviakin pelejä joissa kinect ohjaus olis toteutettu hassuna mut kiinnostavana lisänä ni kinectiä vois jopa harkitakin, mut noiden nykyisten pelien kanssa joiden pääasiana tuntuu olevan vain niiden ohjaus ilman mitään sen kummempaa sisältöä, ei ikinä.
 
Back to top
 
  IP Logged  
Tharn
Offline
NES-Retro Master
*****

Knight in diminished armor

Posts: 5554

Gender: male
Re: Kinect
Reply #5 - 17.08.2011 at 15:45:33
 
Eihän liiketunnistuspelissä tarvitse olla kuin söpö ja/tai tunnettu nimi, huomiota herättävä kansi ja muutama supliikki lause hehkutusta takakannessa, niin kauppa käy. Kyllähän Wiillekin noita "vakavasti otettavia pelejä" liiketunnistuksen kera julkaistiin, mutta sinne ne jäi kauppojen hyllyille pölyä keräämään, massojen valitessa Zumbaa ja Sports Partya kassoille kiikutettavaksi. Turha siihen pelin kehitykseen on aikaa ja rahaa käyttää, kun samat tuotot saa jostain tusinajumpasta.

Suomeksi, liiketunnistuspelit on suunnattu aivan eri markkinaryhmille kuin "tosi pelaajille". Jälki pelivalikoimassa on sitten tätä. EZ Money!
 
Back to top
 
Achievements: 3
Keyboard VeteranFirst Successful SaleNES-Retro Failboat

WOW Power leveling - the reason why we all sometimes think "What happens next?", "Why can't I think?", "Why am I always given the difficult problems?"
  IP Logged  
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic