Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 3 4 
Send Topic
Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic (Read 28919 times)
Pitka_Masa
Offline
NES-Retro Elite
******

Maalla on mukavaa!

Posts: 6069

Kittilä - Finland
Gender: male
Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #45 - 31.08.2018 at 19:40:59
 
Huomenna Pohjanrannalle Väyryslandiaan.

Nämä on niitä päiviä, kun tuntee olevansa elossa.
 
Back to top
 
Achievements: 5
Keyboard VeteranTypical Apple UserFirst Successful SaleInsiderDonated to AVGN
Pitka_Masa akseli_91 PitkaMasa1   IP Logged   Chrome 68.0.3440.91  Android 7.1.1
albania
Offline
NES-Retro Insider
******


Posts: 1527

Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #46 - 31.08.2018 at 20:46:20
 
Siellä odottaa mies, joka työskentelee vain ja ainoastaan ihmiskunnan parhaaksi.
 
Back to top
 
Achievements: 2
InsiderItem Acquired
  IP Logged   Chrome 68.0.3440.106  Windows 7
VTJ
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1557

Gender: male
Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #47 - 17.12.2018 at 13:16:11
 
Paavo se jaksaa. Nyt sai kasaan taas tarvittavat kannattajakortit uudelle puoleelle, Seitsemän tähden liikkeelle. Paavo siis ilmoittautuu jälleen mustaksi hevoseksi kevään eduskunta- ja europarlamenttivaaleihin. Toki kevääseen on sen verran pitkä aika, että Paavo saattaa siihen mennessä riitaantua tämänkin porukan kanssa.

Varmaa on kuitenkin, että tämä syö jonkin verran Kepun ääniä, joten Paavolle  Smiley
 
Back to top
 

!MYLLYT SALLITTAVA!
  IP Logged   Chrome 70.0.3538.110  Windows 7
Pitka_Masa
Offline
NES-Retro Elite
******

Maalla on mukavaa!

Posts: 6069

Kittilä - Finland
Gender: male
Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #48 - 20.12.2018 at 09:18:38
 
http://akselierkkil.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265911-vayryslaisten-korttitemppu-o...

Quote:
Tätä kirjoittaessani on käytännössä muutaman päivän päässä, että Paavo Väyrynen on tehnyt jälleen onnistuneesti korttitempun, ja saanut kokoon 5000 tarvittavaa korttia perustamansa Seitsemän tähden liikkeen saattamiseksi puoluerekisteriin. Oma osuuteni oli tällä kertaa vaatimaton, sillä olen ollut työarjen ja opiskelun puritsuksissa. Kiitoksia työhönpääsystä en kuitenkaan osoita Sipilän hallitukselle. Mutta näistä hyvistä poliittisista uutisista kiitokset kuuluvat kyllä korttitalkoilijoille.Viimeisessä kahdessa vuodessa, jonka olen saanut olla Paavo Väyrysen tukijoukoissa, tiivistyy Väyrysen yksi tunnetuimmista puolista, nimittäin kyky nousta ylös vastoinkäymisistä ja painaa vastatuuleen vaikka välillä vastustaisikin. Tällainen ajattelu tarttuu helposti.Seitsemän tähden liike on onnistunut keräämään kannattajakortit nopeammin kuin Kansalaispuolue, jonka korttikeruuseen minä työttömänä osallistuin aivan konkreettisesti, tietämättä kuinka tulevaisuudessa omiemme joukkoon tulleet kaapparit mitätöivät työmme. Lopulta korttien keräämiseen meni aikaa noin 5,5 kuukautta, josta yksi kuukausi oli kerta kaikkiaan kankeaa presidentinvaalien rutistuksen jälkeen. Mikäli olisin toiminut jonkun muun henkilön taustajoukoissa, olisin varmasti antanut periksi jo aikapäiviä sitten. Mutta ei periksi voi antaa, jos ei anna periksi päällysmieskään.Mitä tekee YLE?

Seitsemän tähden liikettä on yritetty ”nollata” samoin argumentein kuin muitakin eduskuntaan pyrkiviä, vielä vakiintumattomia liikkeitä. Meitä nuo argumentit eivät kuitenkaan koske. Meidät erottaa piraatti- feministi- kommunisti- ynnä muista puolueista se, että meidän puheenjohtajamme tunnetaan, ja me osallistuimme menestyksellisesti presidentinvaaleihin vain vuosi sitten. Lisäksi elämme aikaa, jona ihmiset eivät enää kysy äänestyspäätökseensä lupaa isältään ja hakevat uusia ratkaisuita.Mitä presidentinvaalien tulokseen tulee, on todettava että Paavon saamalla äänimäärällä menisi useissa vaalipiireissä läpi kaksikin ehdokasta. Lapissa äänimäärä riittäisi korkean ns. ”piilevän äänikynnyksen” vuoksi vain yhteen paikkaan, mutta Uudellamaalla ja Oulussa kahteen, Oulun vaalipiirissä jo komeastikin. Vaikka kyseessä ovat eri vaalit, toimii tämä argumentti kahteenkin suuntaan. Presidentinvaaleissa Niinistön ilmapallo oli median toimesta puhallettu niin täyteen, että tilaa muilla ehdokkailla ei juuri ollut. Nyt sitä ilmiötä ei ole.Mitä tekee YLE?

Kysymykseksi nousee sekin, kuinka media nyt toimii. YLE kun käsittelee Sininen Tulevaisuus-puoluetta kuten mitä tahansa eduskuntapuoluetta, vaikka Siniset ei olekaan saanut yhtään kansanedustajaa viime eduskuntavaaleissa, kuten eduskuntapuolueen määritelmä laissa kuuluu. Kehtaako veronmaksajien rahoista itsensä kustantava media kohdella puolueita eri tavalla, vaikka ne ovat teknisesti aivan identtisessä tilanteessa? Kadunmiehen oikeudentunnolla olisi helppoa vastata että ei, mutta jos jotain olen tähän mennessä Suomesta oppinut, niin täällä herrat kyllä kehtaavat vaikka ja mitä. Jäädään odottelemaan.Seitsemän tähden liikkeelle on poliittisesti todellista tilausta, mikäli saamme näkyvyyttä edes puoleksi samoissa määrin kuin pienimmät eduskuntapuolueet, onnistumme ehdokasasettelussa ja osaamme käydä vaalit – ja varsinkin viimeinen on Väyrysellä hallussa. Tällä hetkellä nukkuviin on vuotanut varsinkin Keskusta ja aiemmin Perussuomalaiset ovat menettäneet äänestäjiä SDP:hen. ”Katsomossa” on siis paljon aivan oikeutetusti Keskustan oikeistolaiseen kaupunkilinjaan pettyneitä, ja SDP:ssä taas niitä, jotka kavahtivat Perussuomalaisten oikeistolaista talouspolitiikkaa, mutta aiemman äänestyskäyttäytymisensä perusteella eivät arkaile äänestää maahanmuutto- ja EU-kriittistä vaihtoehtoa.Tällä kertaa en lopeta tekstiäni totuttuun tapaan, vaan mukaillen Mark Twainia totean, että huhut kuolemastamme olivat vahvasti liioiteltuja.P.S. 5000 kannattajakortin rajan rikkoutuminen ei vielä ole lopullinen, joten kortteja voi vielä tulostaa ja lähettää. Kortteja saa osoitteesta www.seitsemäntähdenliike.fi


Tämän kirjoitin päivää ennen 5000 kortin haamurajaa.
 
Back to top
 
Achievements: 5
Keyboard VeteranTypical Apple UserFirst Successful SaleInsiderDonated to AVGN
Pitka_Masa akseli_91 PitkaMasa1   IP Logged   Firefox 64.0  Windows 10
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #49 - 20.12.2018 at 22:50:15
 
Voisin allekirjoittaa "Paavo Väyrynen, ole niin kiltti ja lopeta jo"-kortin. Niin last season-äijä kun vaan voi. Jos nykyään haluaa äänestää jotain saatanan epäilyttävää tyyppiä joka on kuitenkin vallitsevan status quon vastustaja ja tarjoaa mahdollisuuden horjuuttaa tai painostaa sitä, meillä on nuorempi vaihtoehto joka vieläpä näyttää söpöltä uutislähetyksissä: Huhtasaari.
 
Back to top
 

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Firefox 61.0  X11
SF78
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3439

Gender: male
Re: Paavo "Väykky" Väyrynen - arvostustopic
Reply #50 - 25.12.2018 at 16:23:26
 
Väyrysellä on jo oma "seitsemäntähden" tuotemerkki ulkona.

 
v_yrynen.png (717 KB | )
v_yrynen.png
Back to top
« Last Edit: 25.12.2018 at 16:24:32 by SF78 »  
  IP Logged   Chrome 71.0.3578.98  Windows 10
Pages: 1 2 3 4 
Send Topic