Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 3 ... 21
Send Topic
Matkailutopic (Read 91547 times)
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9919

Turku - Finland
Gender: male
Matkailutopic
14.05.2012 at 21:38:22
 
'Retrosta ei muistaakseni löydy tällaista topiccia (EDIT 2.9.2012: löytyypäs, my bad), joten päätin että nyt on aika tehdä moinen. Triidiin voi kirjoittaa yleisesti matkailusta, käydyistä matkakohteista ja jutella muuta matkailuun liittyvää.

Aloitan Lontoosta, jossa oltiin vaimon kanssa viime keskiviikosta tähän päivään asti. Lennettiin Tampereelta Stanstediin, sieltä bussilla Lontooseen, josta kahdella metrolla hotellille. Pysyteltiin länsi-Lontoossa Bayswaterin alueella, jossa ei juuri kantaenglantilaisia nähnyt, vaan pääasiassa kreikkalaisia, arabeja, turkkilaisia ja muista maista lähtöisin olevia lontoolaisia.

Käytyä ja kokeiltua:
- The London Eye
- Natural History Museum
- Big Benin ja Westminster Palacen edusta
- The National Gallery
- Windsorin linna
- Buckinghamin palatsin edusta & Victoria Memorial -patsas
- Fish & Chips

Koko reissun ajaksi ostettiin kummallekin metroliput, joilla pääsi käyttämään rajattomasti the Tubea, ja sitä myös käytettiin. Joka päivä moneen otteeseen tuli tehtyä reissuja ympäri kaupunkia, ja yksi ehdoton etappi oli Bottom-sarjan popularisoimassa Hammersmithissä vieraileminen. Eipä ollut sen kummoisempi kuin muukaan Lontoon osa, tai no ei ainakaan H:smithin metropysäkin ympäristö.

Toisena päivänä käytiin katsastamassa Big Ben ja Westminsterin palatsi. Big Ben oli kyllä helvetisti suurempi kuin mitä olin ajatellut, ja London Eyessä pyörähtäessä näki koko rakennelman laajuuden melko hyvin.

Käytiin myös leffassa katsomassa Salmon fishing in the Yemen. Itse teatteri oli uskomattoman loistelias, wanha ja hämyisä Coronet Theatre, jossa sali oli koristeltu pitkälti punaisella satiinilla.

Natural History Museum tuli myös pääosin vedettyä läpi. Paikka on kyllä järisyttävän laaja kokonaisuus, eikä jaksettu kaikkia osastoja edes käydä läpi. Myymälästä tarttui hankintalistalle hieno teos nimeltä Sciencia: Mathematics, Physics, Chemistry, Biology, and Astronomy for All, joka selittää kaikkia luonnontieteellisiä suureita ja muita kansantajuisesti. Menee ehdottomasti hankintaan.

Perjantai-iltana kuljeskeltiin päämäärättömästi ympäriinsä, mutta päätettiin lähteä hotellille siinä puoli yhdentoista aikaan kun metrot alkoivat täyttyä arabijengeistä ja muista epämääräisistä porukoista.

Lauantaina käytiin junalla n. 30 km:n päässä olevassa Windsorin linnassa, jonne sisäänpääsymaksu oli mukavat £17 per henkilö. Linna oli kyllä todella upea sisältä, mutta valitettavasti sisätiloissa ei saanut lainkaan ottaa kuvia. Ulkopuolella oli bearskin-hatuilla varustettuja queen's guardeja, joista yhden kanssa voi ottaa kuvia. Kun kuvan ottamisen jälkeen sanoi vartijalle kiitos, hän räpäytti silmäänsä.

Kaikkialla kulkiessa tarttui myös brittienglanti (enimmäkseen cockney) suuhun melko nopeasti, ja puheharjoitusta saikin melko mukavasti kun tapasimme walesilaisen tuttavaperheen tuolla Windsorissa. Eivät kuitenkaan onneksi puhuneet kymriä tai muuten vahvaa walesin englantia, vaan pienellä korostuksella.

Fish & Chipsit haettiin mukaan Mr. Fish -nimisestä paikasta Bayswaterissa, ja kun kerroin että ollaan f&c-neitsyitä molemmat, niin mukava kassaneiti kertoi siinä hieman taustatietoa annoksesta ja kyseli että halutaanko mausteita ja muuta, ja toivotteli lopuksi hyvää ruokahalua. Täytyy sanoa että tuo turskasta tehty saarivaltioherkku on yllättävän hyvää. Täytyy kyllä ostaa uudemman kerran kun käy tuossa maassa. Regular-kokoinen annos maksoi £7.95.

Vielä on paljon näkemättä, ja mennään varmasti uudelleen tuohon kaupunkiin. Hieno paikka kaikkine museoineen ja uusgoottilaisine tunnusrakennuksineen.

Viimeisen päivän aamuna hotellihuoneen (3. kerroksessa) palohälytin pärähti soimaan vartti heräämisen jälkeen, eli ei muuta kuin housut jalkaan, avain käteen, lompakko ja kännykkä mukaan ja suoraan alakertaan. Hälytys lakkasi kuitenkin pian, ja mentiin huoneeseen pakkaamaan tavarat ja lähdettiin pois eikä jääty katselemaan mahdollista paloa, vaikka mistään ei mitään savua tullut. Luultavasti joku oli tehnyt aamiaista, joka oli hieman kärähtänyt levyllä.

--------------

Täytyy vielä mainita erikseen, että englantilaiset ovat uskomattoman kohtelias kansa, ja vaikka itse pidän suomalaisittain itseäni melko kohteliaana, on minulla vielä paljon opittavaa brittiläisiltä.

Lopussa kuvia etapeista.
 
Back to top
« Last Edit: 02.09.2012 at 19:51:12 by Sera »  
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged  
Tharn
Offline
NES-Retro Master
*****

Knight in diminished armor

Posts: 5554

Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #1 - 14.05.2012 at 23:02:40
 
Tätä voisi sanoa uudelleen löydetyksi harrastuksekseni. Vuosiin ei tullut pahemmin matkusteltua kun ei ollut mukamas varaa, mutta nyt veri vetää taas ulkomaille.

Viime talvena tuli käytyä Aasiassa, ja meinasin tänäkin vuonna suunnata sinne. Tällä kertaa tosin Egyptin ja Dubain kautta, Aasiassa sitten ainakin Vietnamiin ja Laosiin. Muutaman kuukauden tuumasin reissaavani ja ihan itsekseni suurimman osan matkaa tällä kertaa.

Kuvat on aina kivoja, niin tiivistetääs joulukuu 2011 viiteen valokuvaan. Matkaraporttia en valitettavasti jaksa enää kirjoittaa, kun ei yksityiskohdat ole enää niin hyvin muistissa. Jotkut asiat pitää vaan itse nähdä ja kokea, ei ne kuvien ja tekstien avulla edes oikein välity.

 
Back to top
 
Achievements: 3
Keyboard VeteranFirst Successful SaleNES-Retro Failboat

WOW Power leveling - the reason why we all sometimes think "What happens next?", "Why can't I think?", "Why am I always given the difficult problems?"
  IP Logged  
micke nindendosta
Offline
NES-Retro Master
*****

salskea klubineuvoja

Posts: 7468

Loviisa - Finland

NNID: Lurupelle

Re: Matkailutopic
Reply #2 - 15.05.2012 at 11:22:16
 
Tätä voisi sanoa uudelleen löydetyksi harrastuksekseni. Vuosiin ei tullut pahemmin matkusteltua kun ei ollut mukamas varaa, mutta nyt veri vetää taas ulkomaille.

Viime kesänä tuli käytyä Bulgariassa, ja meinasin tänäkin vuonna suunnata sinne.

Kuvat on aina kivoja, niin tiivistetääs elokuu 2011 viiteen valokuvaan. Matkaraporttia en valitettavasti jaksa enää kirjoittaa, kun ei yksityiskohdat ole enää niin hyvin muistissa. Jotkut asiat pitää vaan itse nähdä ja kokea, ei ne kuvien ja tekstien avulla edes oikein välity.
 
bulgaria_001.JPG (582 KB | )
bulgaria_001.JPG
bulgaria_003.JPG (387 KB | )
bulgaria_003.JPG
bulgaria_006.JPG (417 KB | )
bulgaria_006.JPG
bulgaria_015.JPG (1259 KB | )
bulgaria_015.JPG
bulgaria_034.JPG (110 KB | )
bulgaria_034.JPG
Back to top
« Last Edit: 15.05.2012 at 11:24:07 by micke nindendosta »  
Achievements: 11
NES-Retro FailplayCat PeopleShadow ManNES-Retro White Glove SocietySocial AdventurerItem AcquiredNES-Retro ChampionNot Too Old For This ShitKeyboard VeteranTypical Apple UserNES-Retro Failboat

"Gorgane: Ihan valehtelematta, meitsi kusi äsken housuun" - "Pissapoika" Arikus (nimi muutettu)
Spychonaut mickenindendosta 1148253237 Blassie   IP Logged  
Origo
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3515

Arkadia - Finland
Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #3 - 15.05.2012 at 12:00:32
 
Oho, tämähän oli varsin loistava triidi! Kiitti näistä!
 
Back to top
 
Achievements: 5
NES-Retro White Glove SocietyNES-Retro Failcabinbassokoira's Long Con VictimNES-Retro FailboatMedal of Honor

Ω \\\\ Flickr
Or1go Or1go toffotin Origo   IP Logged  
simoxyz
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 3979

Helsinki - Finland
Gender: male

PSN: simoxyz1
NNID: simoxyz

Re: Matkailutopic
Reply #4 - 15.05.2012 at 12:41:32
 
Hienoja kuvia, Tharn! Itekin on tullut ihan kivasti käytyä reissussa, mutta tällä hetkellä on mulla varmaan se vaihe ennen uutta innostumista, kun ei tule "pahemmin matkusteltua kun ei ollut mukamas varaa". Mystistä on se, miten mukamas opiskeluvuosina oli varaa, ja nyt kun tekee duunia ja tienaa huomattavasti enemmän kuin opiskeluaikoina, ei ole varaa.

Eurooppaa on tullut koluttua oikeastaan Etelä-Eurooppaa ja Balkania lukuun ottamatta ihan riittävästi, ja Aasiaakin tullut nähtyä. Olin kaksi vuotta sitten Hongkongissa vaihdossa 5 kuukautta, minkä oleellisin anti mulle oli just reissaaminen. Hongkongista käsin tuli käytyä Filippiineillä, Vietnamissa, Malesiassa, Singaporessa sekä Manner-Kiinassa.

Muutama vuosi sitten tuli myös tehtyä toi Trans-Siperian junahommeli, tai oikastaan Trans-Mongolia. Eli junalla Helsingistä Venäjän ja Mongolian kautta Pekingiin. Venäjällä meni pari viikkoa, Mongoliassa viikko ja Pekingissä viikko. Oikein kiva reissu.

Ohessa yksi kuva reissusta sen jälkeen, kun olin lentänyt Mongolian maaseudulla hevosen selästä komeassa muutaman metrin kaaressa pöpelikköön. Oltiin lähdössä paikallisen perheen kanssa ratsastusretkelle, mut ohjattiin hevosen selkään ja kohta se lähti laukkaamaan aitaukseensa. Mulla ei tietenkään ollut minkäänlaisia keinoja hevosen ohjaamiseen, vaikka hevosen selässä olin pari kertaa aiemminkin ollut. Aitaukseen päästyään hepo pysähtyi kuin seinään, jolloin simo lensi. Onneksi laskeuduin suoraan hevoseni ja sen kavereiden kuivuneeseen paskaan, enkä sen vieressä nököttäneeseen helvetin isoon kivenlohkareeseen.
 
mustelma.JPG (161 KB | )
mustelma.JPG
Back to top
 
Achievements: 15
NES-Retro ChampionNot Too Old For This ShitSocial AdventurerCat PeopleNES-Retro White Glove SocietyNES-Retro FailplayNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroNES-Retro FailcabinClothed by NES-RetroFirst Successful SaleItem AcquiredInsiderTypical Apple UserDonated to AVGN

KOVA VAUHTI HYPPYPOTKU SEINÄÄ PÄIN: SUPERHYPPYPOTKU
561   IP Logged  
Tharn
Offline
NES-Retro Master
*****

Knight in diminished armor

Posts: 5554

Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #5 - 15.05.2012 at 16:14:17
 
simoxyz wrote on 15.05.2012 at 12:41:32:
Itekin on tullut ihan kivasti käytyä reissussa, mutta tällä hetkellä on mulla varmaan se vaihe ennen uutta innostumista, kun ei tule "pahemmin matkusteltua kun ei ollut mukamas varaa". Mystistä on se, miten mukamas opiskeluvuosina oli varaa, ja nyt kun tekee duunia ja tienaa huomattavasti enemmän kuin opiskeluaikoina, ei ole varaa.


Itse käytin tuota lainausmerkeissä sen vuoksi, että tuo on tosiaan omasta viitseliäisyydestä / prioriteeteista enemmänkin kiinni, kuin siitä että matkustaminen oikeasti tarvitsisi paljon rahaa.

Suomen hintatasot kun on niin järkyttävän korkealla, niin ihan tavallisesti elämällä saa hävitettyä täällä todella merkittäviä summia huomaamattakin. Pelkästään sillä että muutamaan viikkoon ei tarvitse Suomesta ostaa helvetin kallista ruokaa tai hummata toista sataa tavalliseen baari-iltaan, on äkkiä lomamatkan ylimääräiset kustannukset tyyliin lentomatkat takaisin tienattu.


Kyllähän maailmasta kalliita paikkoja löytyy ja rahaa saa halvemmankin hintatason paikoissa tuhlattua jos oikein haluaa, mutta nämä on sitten omista valinnoista kiinni. Hong Kongissa mulla meni kaikkine kuluineen joku 150€ vuorokaudessa ja tämä olikin reissu huipputasoa. Kambodžassa sai taas 30-40 euroa kulumaan vuorokaudessa sisältäen kaikki kulut, jos oikein rahaa laittoi haisemaan. Hong Kongissa lomailuun ei siis kaikilla välttämättä varaa olisikaan, mutta opiskelijabudjetillekin sopivia kohteita löytyy enemmän kuin kylliksi. Muistan kun tuttavapariskunta meni aikoinaan Intiaan muutaman viikon lomalle opiskelija-aikoina. Joku paikallinen oli täysin tyrmistynyt, kun sai selville että he ovat opintotuen avittamana siellä - sen lisäksi että opiskelu on ilmaista, Suomen valtio maksaa siitä vielä niin pöyristyttävän suuren summan, jolla Intiassa pystyy elämään herroiksi.
 
Back to top
 
Achievements: 3
Keyboard VeteranFirst Successful SaleNES-Retro Failboat

WOW Power leveling - the reason why we all sometimes think "What happens next?", "Why can't I think?", "Why am I always given the difficult problems?"
  IP Logged  
simoxyz
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 3979

Helsinki - Finland
Gender: male

PSN: simoxyz1
NNID: simoxyz

Re: Matkailutopic
Reply #6 - 15.05.2012 at 16:17:33
 
Joo, kyllähän kaikista suurin matkusteluun liittyvä harhakuvitelma on se, että se on kallista. Totta kai hienoissa hotelleissa yöpyminen ja päivittäinen ravintoloissa syöminen on kallista, mutta joka puolelta maailmaa löytyy aina halvempiakin vaihtoehtoja, jopa ilmaisia!
 
Back to top
« Last Edit: 15.05.2012 at 16:18:36 by simoxyz »  
Achievements: 15
NES-Retro ChampionNot Too Old For This ShitSocial AdventurerCat PeopleNES-Retro White Glove SocietyNES-Retro FailplayNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroNES-Retro FailcabinClothed by NES-RetroFirst Successful SaleItem AcquiredInsiderTypical Apple UserDonated to AVGN

KOVA VAUHTI HYPPYPOTKU SEINÄÄ PÄIN: SUPERHYPPYPOTKU
561   IP Logged  
Anewielh
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 19

Gender: female
Re: Matkailutopic
Reply #7 - 15.05.2012 at 19:52:42
 
En ole käynyt ulkomailla sitten vuoden -07 Sad

Nykyisellään justiinsa perusteena aika, raha ja kissoillekin pitäisi saada 24h vahti jostain.

Enkä ole kyllä mitenkään laajasti maailmaa kiertänyt. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa on tullut käytyä, siis Pohjoismaat. Baltiassa on tullut myös vierailtua; Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Näiden lisäksi mukaan ei mahdu muita maita kuin Puola ja Turkki. Turkissa olin vaihdossa lukioaikoihin.

Kotimaassakin olisi kyllä mukava matkustella enemmän. Jos kuitenkin puhuttaisiin haave-matkakohteista, niin Uusi-Seelanti, Italia ja Iso-Britannia pitävät kärkisijoja. Olin haaveillut kyllä lähteväni Englantiin syksyllä, mutta eipä siitäkään sitten tainnut tulla mitään. "Joku toinen kerta sitten..."
 
Back to top
 
  IP Logged  
FilmNet-äijä
Offline
NES-Retro Elite
******

M.S.X. = Music Sex eXtacy

Posts: 12506

Gender: male

PSN: Rouhija

Re: Matkailutopic
Reply #8 - 15.05.2012 at 20:06:37
 
Työnteko estää lomailua. Valitettavasti. Ihmeellisen paljon sitä on tänä vuonna tosin ehtinyt jo reissata nyt kun alkaa kelailemaan. Yleensä pyrkimyksenä on omilla kaukolomilla päästä sukeltamaan ainakin muutamia kertoja mutta nyt tosin viime kerrasta jo reilusti yli vuosi aikaa.

Joululomalla tuli käytyä Kaliforniassa jossa tehtiin muksun kanssa roadtrip LA-SF-Death Valley-Palm Springs-LA. Varsinkin Highway 1 Losista Friscoon oli suhteellisen päräyttävä. Friscosta matka Death Valleyhin oli sen sijaan todella tylsää peltomaisemaa jossa matkalla ainoa nähtävyys oli Sun Maid rusinoiden tehtaat ja tehtaan myymälä.

Death Valleyssa tuli vietettyä uusi vuosi ja mesta oli maisemiltaan todella päräyttävä. Tuli itsellä lähinnä Fallout New Vegas mieleen ja maisemissa tulikin hirveä hinku pelata Fallouttia kunhan taas himaan pääsee.

San Franciscossa ehdittiin pyöriä vain pari päivää ja oliis mielellään viettänyt pidemmänkin ajan sillä nähtävää olisi riittänyt. Alcatraz oli ainoa isompi nähtävyys mikä ehdittiin tsekata. Golden Gate sillan yli tuli ajettua mutta kyseisenä hetkenä oli niin sankka sumu että näki hädintuskin sillankaiteet.

Tänä vuonna tullut käytyä myös perinteisellä Berlinale leffafestarireissulla Berliinissä sekä pari kertaa työmatkalla Milanossa ja kerran Tallinnassa. Ja tietenkin nörttien kera Tukholmassa failboat risteilyllä!

Nyt ois viikon päästä edessä viikon matka Malesiaan Kuala Lumpuriin. Pidempäänkin ois viihtynyt mutta ei pysty töistä pitämään tähän väliin enempää lomaa.

Pistetääs kans muutamia kuvia.
 
Back to top
 
Achievements: 17
PlayStation Network Level 250+Pokémon MasterNES-Retro FailplayBeer Mario Kart TournamentCat PeopleShadow ManSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyAchievement ArtistNot Too Old For This Shitbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserNES-Retro FailboatInsiderMedal of HonorDonated to AVGN

Shadowman - Sopivasti seksiä ja jännitystä.

viaton kirjoitti:
Ei oo, en oo tohon nessineräilyyn sillee lähtenyt mukaan.
Hengaan täällä koska pääsee risteilyille ja mökeille messiin sekä joskus kallioon pilettämään.
WWW rouhija 1   IP Logged  
Erja
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Lois Lame
******


Posts: 3538

Gender: female
Re: Matkailutopic
Reply #9 - 15.05.2012 at 22:06:15
 
Lontoo on kyl mukava paikka. Oon käyny siellä kerran ja melkein uskaltasin väittää että suuntaan sinne myös toisella kertaa.

Erityisesti tuolla miellyttää matalahko rakentaminen ja pimeeseen aikaan valot. Myös julkiset vessat oli miellyttävä yllätys, paljo siistimpiä ku Suomessa :p Miinusta tulee turhan kapeista kävelykaduista. Itse kaupunki näyttää paikoin vähän rähjäiseltä, mutta se vaan luo tunnelmaa ainakin niin kauan kun pysyy vierailijana.

Meidän reissu kesti kolme yötä ja siinä ajassa kierrettiin mm. seuraavat:

- London Zoo ja Regent´s Park
- British Museum
- Hyde Park
- Platform  9 1/3
- Big Ben/Westminster Abbey sekä Cathedral
- Buckinghamin palatsi ja vahdinvaihto
- Game Focus

Älyttömästi tuli käveltyä vaikka opeteltiinkin hyödyntämään julkista liikennettä. Seuraavalla kerralla on tarkotus ottaa vähän rennommin Roll Eyes British Museumis ei taittu kiertää kaikkia alueita, hurjan kokonen toikin. Ja ilmanen, kuten käsittääkseni muutkin museot.

Ostoksilla ei juurikaan käyty, pari peliliikettä ja kirjakauppaa lähinnä katsastettiin. Apteekeista sai ruokaa, pieniä sipsipusseja (pienempiä ku Suomen pienimmät) sai joka kulmalta ja jos halus kahvin vähällä maidolla, niin joutu tilaamaan mustan kahvin maidolla. Täkäläisittäin tavallinen ei ollutkaan niin tavallinen.. Huomionarvoista oli myös paikallinen pyöräilykulttuuri, joka on sen verran villin näköstä, että siihen en ihan heti lähtis tutustumaan.

Pääpiirteissään reissu oli parempi kuin osasin edes odottaa. Sää suosi ja t-paidalla pärjäsi jotakuinkin joka päivä.

 
yc.jpg (252 KB | )
yc.jpg
kirahvit.jpg (248 KB | )
kirahvit.jpg
laituri.jpg (228 KB | )
laituri.jpg
purkkaroskis.jpg (135 KB | )
purkkaroskis.jpg
Back to top
 
Achievements: 8
NES-Retro FailplayCat PeopleSocial AdventurerNES-Retro FailcabinItem AcquiredClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatInsider

Kalle^^> Erja on Lois Lame
erjax 79 esketor Erjax   IP Logged  
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9919

Turku - Finland
Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #10 - 15.05.2012 at 22:06:50
 
Hyviä kuvia triidissä, etenkin Tharnilla.

Tuosta Lontoon-reissusta piti vielä kertoa, että tuli pitkästä aikaa katseltua siellä hienoa Mennään bussilla -sarjaa (On the buses), jota joskus näytettiin Suomessa. Bob Grantin brittihampaille Smiley
 
onthebuses.jpg (25 KB | )
onthebuses.jpg
Back to top
 
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged  
Erja
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Lois Lame
******


Posts: 3538

Gender: female
Re: Matkailutopic
Reply #11 - 15.05.2012 at 22:10:30
 
Ohops kun jäi kuvat isoiks tuolla edellisessä postauksessani. Jottei viesti menis ihan turhaks, niin kerron nyt vielä että muuten ei ole juurikaan tullut ulkomailla matkailtua, parit FailBoatit takana, eli Tallinnassa ja Tukholmassa oon käyny ja niiden lisäks Norjan puolella asuntoautolla. Tartteekin kaivella siltä reissulta kuvia myöhemmin, ihan hianoo oli.
 
Back to top
 
Achievements: 8
NES-Retro FailplayCat PeopleSocial AdventurerNES-Retro FailcabinItem AcquiredClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatInsider

Kalle^^> Erja on Lois Lame
erjax 79 esketor Erjax   IP Logged  
viaton
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Rodeo Clown
******

Join the Circus!

Posts: 7200

Helsinki - Finland
Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #12 - 15.05.2012 at 22:18:41
 
Se olis koht silleen kk päästä 3 viikoksi Amerikkaan.
Aiotaan keskittyä täysin New Yorkin osavaltioon ilman sen kummempia suunnitelmia.
Nää on yleensä niitä parhaimpia reissuja, saas nähdä.  Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 6
Item AcquiredKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderMedal of HonorDonated to AVGN

Loving Video Games...
viaton   IP Logged  
tinke
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 838

Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #13 - 16.05.2012 at 00:48:50
 
tässä on muutama kuva pariisista ja kaks on tunisiasta..

pariisi oli hieno paikka..metrolla mentiin ympäriinsä ku sillä pääsi nopeasti jokapaikkaan.. Smiley 5 päivää oltiin sielä ja paljon jäi vielä nähtävää..ekassa kuvassa riemukaari, tokassa kirkko,kolmannessa "näsineula" Smiley sit käytiin morrisonia moikkaamassa,ja dianan kuolinpaikalla..tossa tunnelissa se kuulemma menehtyi.. tunisia oli kanssa hieno paikka varsinkin aavikolla kamelilla ratsastaminen oli mahtava kokemus  Cheesy
 
HPIM2000.JPG (903 KB | )
HPIM2000.JPG
HPIM2030.JPG (832 KB | )
HPIM2030.JPG
HPIM2081.JPG (516 KB | )
HPIM2081.JPG
HPIM2221.JPG (1684 KB | )
HPIM2221.JPG
HPIM2058.JPG (1083 KB | )
HPIM2058.JPG
HPIM2062.JPG (677 KB | )
HPIM2062.JPG
DSC00225.JPG (2231 KB | )
DSC00225.JPG
DSC00705.JPG (1701 KB | )
DSC00705.JPG
Back to top
 
Achievements: 5
Typical Apple Userbassokoira's Long Con VictimClothed by NES-RetroItem AcquiredInsider
  IP Logged  
VTJ
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1557

Gender: male
Re: Matkailutopic
Reply #14 - 16.05.2012 at 16:45:25
 
Matkailu on tosiaan hieno harrastus ja juuri nyt matkailu on vielä historiallisen halpaa. Hupenevan öljyn ja euron romahduksen vuoksi asiat voivat muutaman vuoden päästä olla eri tavalla, joten itse ainakin pyrin nyt nauttimaan matkailusta mahdollisimman paljon. Rahankäytössä muutenkin panostan itse mieluummin elämyksiin, kuten matkoihin, konsertteihin, ruokaan yms. kuin pelkkään materiaan, joka ei tuota vastaavia fiiliksiä.

Täytyy kirjoitella paremmalla ajalla enemmän, nyt pitää ehtiä New Yorkin junaan  Wink
 
Back to top
 

!MYLLYT SALLITTAVA!
  IP Logged  
Pages: 1 2 3 ... 21
Send Topic