Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 ... 32
Send Topic
Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi (Read 140889 times)
Amd-man
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
MILF Hunter
******

Call-Me-Kenneth

Posts: 12005

Vehmaa - Finland
Gender: male

Live: Black Gandalf
PSN: Black_GandalfRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #405 - 29.05.2019 at 18:20:49
 
On Seralla sentään vielä grafiikkapuoli oikeasta leiristä.
 
amdi.jpg (55 KB | )
amdi.jpg
Back to top
 
Achievements: 10
Typical Apple UserSocial AdventurerNES-Retro ChampionNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinKeyboard VeteranClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatDonated to AVGNInsider

It brings out the worst in me
When your not around
I miss the sound of your voice
The silence seems so loud
452836 Black_Gandalf Black Gandalf amd___man 62 ur23599305 Risunjemmaaja Varjostusmies Varjomies   IP Logged   Firefox 68.0  Windows 10
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9883

Turku - Finland
Gender: male
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #406 - 29.05.2019 at 18:33:34
 
Odottakaa kun mä pääsen kans töihin tekemään rahaa Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 74.0.3729.157  Android 8.0.0
Massive
Offline
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7645

Turku - Finland
Gender: male
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #407 - 25.06.2019 at 13:26:34
 
biblo vinkkasi Taitonetin alesta niin kävin poistamassa sieltä pöytäkoneen jossa on:
i5-4570 3,20Ghz
8 Gb DDR3
GTX 1050 Ti 4 Gb
240 Gb SSD

Ei tolla Cyberpunkkia pelailla mutta josko saisi töitä niin voi hommata ihan täysin uuden koneen. Pääasiassa hommasin siksi että edes olisi kone jota voi käyttää avovaimon koneen sijaan. Ja eiköhän tolla Morrowind pyöri.
Kustansi 408€ koska otin WLAN adapterin lisäksi.
 
Back to top
 
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Chrome 74.0.3729.157  Android 7.0
Junton
Offline
NES-Retro Elite
******

Playing video games

Posts: 11335

Hämeenlinna - Finland
Gender: male

PSN: Juntton
NNID: Juntton

Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #408 - 29.06.2019 at 06:17:07
 
Amazonissa isot alet iPadeista nyt niin laitoin Saksan kaupasta tilaten iPaid Air 64Gt Wi-fi space greyn. Hintaa posteineen tuli 518 euroa. Suomessa toi on 556-580 euroa, niin nyt oli pakko tarttua tilaisuuteen, kun ton kuitenkin olisin syksyllä tullut hankkimaan. Verkkiksestä sitten folionäppis syssymmällä.
 
Back to top
 
Achievements: 11
BeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinCat PeopleSocial Adventurerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderChurch of NES-RetroNES-Retro Failboat

SMD2(x2), NES, SNES, N64, WII U, SWITCH, GBC, PS2, PS3, PS4, XBONE
Olen nähnyt asioita, joita te ihmiset ette uskoisi. Hyökkäysaluksia tulessa Orionin edustalla. Olen katsellut C-säteiden kimaltelua Tannhäuserin portilla. Kaikki nuo hetket katoavat aikanaan, kuin kyynelet sateeseen.
17.12.2015: Rapea kalaleike ranskalaisilla (Pizzataxi) -Radilys
708256 Juntton Junt0n Junton Junton   IP Logged   Chrome 75.0.3770.101  Android 9
Mirsku
Offline
NES-Retro Master
*****


Posts: 6918

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #409 - 02.08.2019 at 05:32:50
 
Tämä saattaa vaikuttaa vähän ylihypetykseltä, mutta mulle ei ole todellakaan maksettu tästä. Sen sijaan vain yksinkertaisesti olen henkilö joka jos törmää huonoon suunnitteluun niin varmasti myös kerron miksi se on huonoa, tai jos törmään hyvin suunniteltuun niin mielelläni myös kerron miksi se on hyvin suunniteltua.

Hyvin suunniteltua pitäisi arvostaa ja huonosti suunniteltua dissata koska mikäli näin ei tehdä niin sitä huonosti suunniteltua ei tulla muuttamaan paremmin suunnitelluksi. Erilaisia tietokoneita ja laitteita eri aikakausilta tutkiessa löytyy sit kaikenlaista hirveän huonosti suunnitelluista, niinkin poikkeavan hyvin suunniteltuihin että ne joskus menevät vähän yli siitä mitä oikeastaan olisi osannut odottaa.


Ostin seuraavanlaisia tuulettimia joilla korvaan osan muutamien vanhempien tietokoneiden tuulettimista:

- Noctua NF-R8-REDUX-1800  10.90eur
- 2 kpl Noctua NF-A6X25  14,90 eur kipale

Ostettu Jimmsistä ja postitus pakettiautomaattiin oli ilmainen.

Noctuan tuulettimilla on ollu varmaan vuosikymmen vähän sellainen kulttimaine että niistä pitävät jaksavat puolustella niitä, ja ketkä taas eivät pidä niistä jaksavat aina mainita siitä että nää olis melkeinpä uskonnollista. Itse testasin Noctuoita joskus vuosikymmen sitten ja en oikein löytänyt testatuista sellaista millä se olis poikkeuksellisen paljon parempi muihin nähden. Hiljainen oli joo mutta ilmavirta suhteessa ääneen ei ollut kovinkaan hyvä, eli jäähdytysteho-ääni suhde ei ollut mitenkään poikkeavan erikoinen.

Mut missä vaiheessa sitten itse päätin että jos korvaan tuulettimia vanhemmista laitteista, niin käytän näitä, oli sellainen tilanne että frendi hankkiutui entisestä kotelostaan eroon ja hänellä oli kaks 8cm noctuaa jotka oli ihan pölyn ja lian vallassa. Nappasin ne ja puhdistin että niitä voi käyttää väliaikaisesti jossain. Kyseessä oli siis tosiaan vuosia käytössä olleet ja pölyä keränneet tuulettimet.

Tarvitsin sitten yhteen 80-luvun tietokoneeseen virtalähteeseen hiljaisemman tuulettimen entisen vanhan Mitsubishin valmistaman tilalle, ja kokeilin sekä puhdistettua Noctuaa että Mitsubishiä 12 voltin powerilla. Vanhassakin Noctuassa oli ilmansiirtokyky suhteessa ääneen aikamoinen yllätys, tuuletin oli hyvin hiljainen ja siirsi kuitenkin enemmän ilmaa kuin aikaisempi. Tässä vaiheessa kolvasin kyseiseen poweriin toisenlaisen tuuletinliittimen ja Noctua jäi kyseiseen poweriin. Kaikki valmistajathan kehuvat miten oma laakerointi on sitä ja tätä, mutta jos vuosia pölyisenä käytössä olleissa laakerointi on edelleen erinomaisessa kunnossa, niin silloin kyllä valmistaja ei ole puhunut pelkkää paskaa. Itselleni valmistaja tolla todisti kyllä että oikeastikin laatu on sitä mitä väittääkin sen olevan.

Tällä hetkellä mulla on muutamia koneita joissa on Sanyon järeät teollisuustuulettimet joista 8cm tuulettimet on uudelleen öljyttynä edelleen oikein hyvät ilmansiirtokyvyltä suhteessa siihen ettei ne tuota liikaa ääntä, mutta 6cm Sanyo alkoi olemaan laakereiltaan sellainen että sen voisi jo vaihtaa. Lisäksi yhdessä koneessa on powerissa 8cm tuuletin joka ei ole järeä Sanyo vaan sellainen perus ysärin tietokonepowerin tuuletin eli b laatua, laakerointi ei ole kovin hyvä, merkki on mitä on yms eli ääntä lähtee varmasti samalla kun ilmaa liikkuu.

Näitä 6cm tuulettimia ei saa reduxina eli simppelimmin pakattuna ilman ylimääräisiä kilkkeitä, mutta tarkoituksenani onkin laittaa yksi 6cm tuuletin ilman nopeuden alentimia, ja ottaa sellaisen nopeudenalennin sitten tolle redux tuulettimelle.

Miksi ylipäätään tein tän postauksen ? Noh jos joku haluaa retrotietokoneeseen oikein hyvin sopivan tuulettimen eikä tahdo arpoa esim tuleeko aliexpressistä mitä laatua vai eikö tule, niin sellaisista mitä saa tilattua ihan suomestakin nää on erittäin loistavia sellaiseen käyttöön.

Kannattaa vaan huomioida että ottaa sellaisia jotka eivät ole PWM ohjattuja sillä vanhemmissa laitteissa ei mitään PWM ohjausta ole. Sen sijaan esim japanilaisissa koneissa monesti on kyllä lämpötilalla ohjaus, ihan jopa 80 luvunkin laitteissa, ja sellaisten kanssa nämä sopii oikein hyvin koska se toimii siten että se nostaa tai laskee tuulettimen saamaa jännitettä. 

Etenkin sellaisissa koneissa joissa on erikoisen muotoinen tai muuten ahdas virtalähde, nämä on ehkäpä yksiä parhaista vaihtoehdoista, niissä nimittäin haluaa ilmavirtaa vähintään sen verran kuin mitä alkuperäinen tuuletin on, tai pikkuisen enemmänkin mikäli meteli ei kasva samalla liikaa. Tosta on youtubessa videoita et mikä sopii mihinkin laitteeseen ja välillä porukka vaan mainitsee että se ja se ei tarvitse adaptereita, mutta käytännössä ei kannata sokeasti noudattaa vain esimerkkiä.

Mutta mikä on erittäin hyvä indikaattori sopivuudesta niin mikäli uusi tuuletin siirtää vähintään saman verran ilmaa, niin silloin se on sopiva.


edit: Tälleen esimerkin takia et mihin laitteisiin tollaset on hyviä korvaavia entisten tilalle, niin 6 cm tuuletin toinen menee siis 6cm Sanyon tilalle 1987 vuoden koneen poweriin jossa on lämpötilaohjaus tuulettimelle. Kyseisessä tuuletin on sellaisessa kohdassa että powerissa on puolikkaan tuulettimen kokoinen aukko johon tuuletin tulee kiinni. Tuuletin siis puoliksi työntää ulos lämmintä powerin sisältä ja puoliksi koneen sisältä muuten, eli ilmavirtaa on hyvä olla saman verran kuin alkuperäisellä olisi. Eli jos on liian äänekäs ja liikaa kierroksia niin adapteria väliin sen verran että tulee just sama ilmavirta. Tollainen nostelee kyllä sitten tuulettimen voltteja tarvittaessa.

Toinen 6cm menee yhteen Sharp X68000 poweriin alkuperäisen tilalle. Niissä ei ole vakiona niin laadukkaat tuulettimet kuin mitä Sanyot olis, ja koska poweri on omituisen muotoinen yms niin ilmavirtaa on hyvä olla yhtä paljon tai pikkuisen enemmän kuin alkuperäisellä. Saattaa olla että sen kanssa en laita adapteria ollenkaan väliin.

Ja toi 8cm tuuletin menee ysärin puolivälin PC-98 koneen poweriin. Ei sellaiseen vanhempaan missä on Sanyon tuuletin lämpöohjauksella vaan sellaiseen mikä muistuttaa enemmän länsimaisen AT koneen poweria. Käytännössä tollanen sopii erittäin hyvin huollettuun vastaavaan poweriin riippumatta minkä koneen poweri se tarkalleen on, etenkin jos kyseessä ei ole lämpötilaohjattu tuuletin, kuten tämä mun poweri.

Muita isommilla tuulettimilla varustettuja koneita missä voisin käyttää Noctuoita kanssa niin esim myöhemmissä FM Townseissa on 9cm tuulettimet jotka vähän vaihtelee minkä valmistajan ne milloinkin on. Sanyot on erinomaisia uudella öljyllä jos ne eivät ole kuluttaneet laakereitaan muuten, mutta mikäli sellainen alkaa pitää liikaa ääntä ni vaihtaisin 9cm Noctuan sellaiseen.


 
Back to top
« Last Edit: 02.08.2019 at 06:22:50 by Mirsku »  
Achievements: 10
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

"Pelien avulla voidaan opettaa todella syvällisiä asioita. Oppilas voi esimerkiksi kuvitella olevansa Neuvostoliiton maatalousministeri.  "
Mirsku mirskuism   IP Logged   Firefox 67.0  X11
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 3928

Gender: male
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #410 - 02.08.2019 at 08:24:24
 
Mitä tuolla FB retroconsole mod/fix ryhmässä seurannut, niin aina kun joku korjaa/modaa Dreamcastia, niin siihen vaihdetaan Noctua tuuletin. Ja siellä on siis firmoja jotka tekee noita hommia ja muita ammattilaisia paljon, niin kyllähän tuokin jo jotain sanoo noiden vehkeiden hyvyydestä  Roll Eyes
 
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Chrome 64.0.3282.140  Windows 7
Mirsku
Offline
NES-Retro Master
*****


Posts: 6918

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #411 - 02.08.2019 at 08:36:35
 
nassekova wrote on 02.08.2019 at 08:24:24:
Mitä tuolla FB retroconsole mod/fix ryhmässä seurannut, niin aina kun joku korjaa/modaa Dreamcastia, niin siihen vaihdetaan Noctua tuuletin. Ja siellä on siis firmoja jotka tekee noita hommia ja muita ammattilaisia paljon, niin kyllähän tuokin jo jotain sanoo noiden vehkeiden hyvyydestä  Roll Eyes


Aaa dreamcastiin menevien kokoisissa valinnanvaraa on todella vähän. Vakionahan sellaisen tuuletin on 3cm ja 4cm tuulettimen siihen saa vielä kikkailtua tilalle. Sillon valinnanvaraa on lähinnä cräp, cräp, cräp, cräp, noctua, cräp cräp.

Noissa 6cm ja etenkin 8cm tuulettimissa sitä valinnanvaraa olis aivan älyttömästi laidasta laitaan, ja toki esim näitäkin parempiakin vielä olis mutta niiden hinta, saatavuus, ja se tuleeko aitoa vai ei onkin sitten ihan eri asia.

Sitten taas esim jossain jenkkilässä nää ei välttämättä oliskaan se paras ratkaisu koska osassa maailmankolkkia nää maksaa enemmän kuin mitä ne on jossain muualla. Eli jos suomessa on liikkeitä jotka myy näitä tolla 11 ja 15 eurolla niin kannattaa käyttää sitä hyväkseen. Jos taas tollasesta joutuis maksamaan vaikka 16 ja 21 euroa plus muita kuluja päälle, ni sitten hinta-laatusuhteeltaan löytyis muualta paremmat.
 
Back to top
 
Achievements: 10
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

"Pelien avulla voidaan opettaa todella syvällisiä asioita. Oppilas voi esimerkiksi kuvitella olevansa Neuvostoliiton maatalousministeri.  "
Mirsku mirskuism   IP Logged   Firefox 67.0  X11
natedogg
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******

You are never too old
to play

Posts: 17536

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #412 - 08.08.2019 at 20:07:35
 
TIATOkone pöytämalli Acer ilman kovoa + näyttö + näppiksiä ja muuta roinaa.

Wanha romu, mutta näytti siltä, että vois olla toimiva ja vaan hylätty, joten otin huvikseni roplattavaksi.

0€ työpaikan pahvinkeräyshökkelistä.

Jaa, että miksi pahvinkeräyshökkelistä? No, meillä sattuu olemaan jostain syystä Intternetsin mukaan elektroniikan vastaanottopiste, mitä meillä ei todellisuudessa todellakaan ole.  Roll Eyes

 
Back to top
« Last Edit: 08.08.2019 at 20:08:23 by natedogg »  
Achievements: 8
Clothed by NES-RetroNot Too Old For This ShitBeersiderbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranMedal of HonorInsiderDonated to AVGN

Special Power Glove programs on game pak enhance other joystick games.&&&&"TEH MOST BEAUTIFUL JOURNEY TROUGH DARKNESS THAT WILL KIRVESTÄÄ MEIDÄT KAIKKI! HAILATAAN HAILAUKSEN JÄLKEENKIN, HAIL HAIL HAIL AND KILL!" CODEath @ kännissä.
215494   IP Logged   Firefox 68.0  Windows 10
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #413 - 13.09.2019 at 15:53:58
 
CDONista ASUS RTX 2070 8GB ROG STRIX GAMING OC näyttis hintaan 469e. CDON+ ostohyvitystä tuli lisäks 4,69e.

Sama näyttis maksaa esim. Verkkiksessä 719,90e.

Vaivanen 250e hintaero. Shocked Tosin toi malli on merkattu vähän epäselvästi, eli saattaa olla myös kympin halvempi versio, mutta aivan sama kumpi sieltä tulee tohon hintaan.


Edit: Verkkiksen onkin eri malli, siltikin, toi riittää mulle.
 
Back to top
« Last Edit: 13.09.2019 at 16:23:10 by Radikus »  
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 10
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #414 - 13.09.2019 at 16:04:37
 
Eli toi Verkkiksen on toi uudempi 10% nopeampi Super-malli.

Edit: Normimalli makso Verkkiksessä tarjouksessa 600e ennen loppuun myymistä, eli silti hyvä diili.

Edit 2: Muualla halvin hinta vissiin 575e: https://hinta.fi/1561893/asus-rog-strix-rtx2070-o8g-gaming
 
Back to top
« Last Edit: 13.09.2019 at 16:26:47 by Radikus »  
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 10
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #415 - 14.09.2019 at 01:50:09
 
Jahas ja näyttisvarasto myytiin näköjään heti ekana tarjouspäivänä loppuun. Cheesy
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.0  iOS 12.1.4
Amd-man
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
MILF Hunter
******

Call-Me-Kenneth

Posts: 12005

Vehmaa - Finland
Gender: male

Live: Black Gandalf
PSN: Black_GandalfRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #416 - 19.09.2019 at 15:24:12
 
Kingston A400 480 Gt SATA3 2,5" -SSD-levy

AMD Ryzen 5 2400G

Kingston A2000 250 Gt SSD M.2 SSD-kovalevy


Radikuskaupasta 249.69e.

Ei oo ollu AMD:n valmistamaa rautaa ihan muutamaan vuoteen. HD5870 taitaa olla edellinen eli +9vuotta sitten.
 
Back to top
 
Achievements: 10
Typical Apple UserSocial AdventurerNES-Retro ChampionNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinKeyboard VeteranClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatDonated to AVGNInsider

It brings out the worst in me
When your not around
I miss the sound of your voice
The silence seems so loud
452836 Black_Gandalf Black Gandalf amd___man 62 ur23599305 Risunjemmaaja Varjostusmies Varjomies   IP Logged   Firefox 70.0  Windows 10
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #417 - 19.09.2019 at 23:44:14
 
Koko illan säätänyt eikä toi 2070 ees tunnistu mun koneessa, menee hermot....
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.1.2  iOS 12.4.1
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #418 - 20.09.2019 at 08:28:09
 
Niin monta tuntia tuhrasin jo säätämiseen ja slottien/kaapeleiden/näyttöjen vaihteluun että vien tän töihin ja testaan. Jos on DOA niin varmaan palautan ja ostan Verkkiksen outletista toisen tilalle.

Tuli jo purettua nestejäähyt sun muut alta pois niin on pakko saada uutta rautaa tilalle ASAP, en rupea enää venailemaan ties kuinka montaa viikkoa että saisin uuden tilalle.

Enkä varmasti ala kasailemaan vanhoja tonne takas.

Että ottaa aivoon tämä, just tän takia mä oon konsolipelaaja koska aina Radilys.
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.1.2  iOS 12.4.1
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71518

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Uusimmat tietokone- ja oheislaitehankintasi
Reply #419 - 20.09.2019 at 09:19:57
 
Duunikoneessa toimii, mikä helvete.....
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.1.2  iOS 12.4.1
Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 ... 32
Send Topic