cave in
NES-Retro Apprentice

Heinola - Finland
|
?= Ei tietoa, jossain voi olla A4 tai ohjekirja väärin Punainen=Tiedossa A4 tai ohjekirja
Actraiser SCN The Addams Family SCN Addams Family Values UKV + Suomi A4 ohje? The Adventures of Mighty Max EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Aladdin SCN, UKV + Suomi A4 ohje?, B:NUKV I:NEUR C:EUR + Suomi ohjekirja? Alien 3 SCN An American Tail: Fievel Goes West FAH? + Suomi A4 ohje? Another World SCN Arcades Greatest Hits: The Atari Collection 1 EUR + Suomi A4 ohje? Archer MacLean's Super Dropzone EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Ardy Lightfoot EUR + Suomi A4 ohje? Arkanoid B:NNOE I:NNOE C:EUR + Suomi A4 ohje Asterix FAH + Suomi A4 ohje Asterix & Obelix EUR + Suomi A4 ohje /ohjekirja versio? Axelay SCN
B.O.B. SCN Barkley Shut up and Jam EUR + Suomi A4 ohje Battletoads in Battlemaniacs FAH? + Suomi A4 ohje? Batman Forever EUR + Suomi A4 ohje? Battle Clash SCN Battletoads & Double Dragon UKV (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) The Beauty and the Beast SCN Best of the Best Championship Karate SCN Blackhawk EUR (Ohjeissa Suomi) Blazing Skies SCN Boogerman EUR (Ohjeissa Suomi?) Bram Stoker's Dracula ITA/UKV? (vain vuokralla Suomessa?) Breath of Fire II EUR + Suomi A4 ohje Brett Hull Hockey EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Bubsy in Claws Encounters of the Furred Kind SCN Bugs Bunny Rabbit Rampage SCN
Castlevania Vampire Kiss EUR + Suomi A4 ohje Choplifter III UKV + Suomi ohjekirja? Clayfighter SCN Clayfighter 2 EUR (Ohjeissa Suomi) Claymates UKV + Suomi A4 ohje (Sony music Entertainment) Cliffhanger UKV Cool Spot B:UKV(bergsala AB tarra edessä) I:SCN C: UKV Cutthroat Island EUR + Suomi A4 ohje Dino Dinis Soccer EUR (Ohjeissa Suomi?)
Daffy Duck: The Marvin Missions SCN Darius Twin SCN Demolition Man EUR + Suomi A4 ohje? Desert Strike: Return to the Gulf SCN Donald in Maui Mallard B:UKV I:UKV C:EUR + Suomi ohjekirja? Donkey Kong Country SCN Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest SCN, GPS + Suomi ohjekirja (Bergsala-gruppen) Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble B:NUKV I:SCN C:EUR Doom SCN Double Dragon V: The shadow falls EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Dragon the Bruce Lee Story EUR (Ohjeissa Suomi) Dragons Lair SCN
Earth Defense Force FAH? + Suomi A4 ohje? Earthworm Jim EUR + Suomi ohjekirja Earthworm Jim 2 EUR (Ohjeissa Suomi?) Eek! the Cat EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Equinox UKV + Suomi A4 ohje? ESPN Baseball Tonight EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Exhaust Heat SCN
F-Zero SCN F1 Pole Position 2 C:EUR I:EUR-1 B: EUR-1 + Suomi A4 ohje (Bergsala) "Classic Series" F1 World Championship Edition EUR + Suomi A4 ohje? + Ruotsi A4 ohje FIFA International Soccer SCN FIFA Soccer 96 EUR (Ohjeissa Suomi?) FIFA 97 EUR (Ohjeissa Suomi?) FIFA 98 - Road to World Cup EUR (Ohjeissa Suomi?) Final Fight SCN Flashback SCN The Flintstones: Treasure of Sierra Madrock SCN Foreman for Real EUR + Suomi A4 ohje Fun'n'Games UKV (Ohjeissa ja kotelossa Suomi)
Gods SCN Goof Troop SCN
Harvest Moon B:NUKV I:NUKV C:EUR + Suomi A4 ohje? (Ei julkaistu Suomessa?) Hole In One Golf SCN Hook FAH? + Suomi A4 ohje?
Illusion of Time SCN + kartta scn Indiana Jones Greatest Adventures EUR + Suomi ohjekirja (Bergsala) International Superstar Soccer SCN International Superstar Soccer Deluxe EUR + Suomi ohjekirja?
Jimmy Connors Pro Tennis Tour UKV + Suomi ohjekirja , B:FRA/SFRA + Suomi ohjekirja Joe & Mac: Caveman Ninja SCN Judge Dredd EUR + Suomi A4 ohje tai Suomi ohjekirja The Jungle Book SCN Jurassic Park SCN Jurassic Park 2: The Chaos Continues EUR(Ohjeissa ja kotelossa Suomi)
Kick Off SCN Killer Instinct SCN, GPS + Suomi ohjekirja (BergsalaGruppen), UKV + Suomi A4 ohje? King Arthurs World SCN Kirby's Dream Course GPS + Suomi A4 ohje ,B:GPS-1 I: ja C:GPS + Suomi A4 ohje Kirby's Fun Pak NOE? + Suomi A4 ohje? Krustys Fun House SCN
Lagoon SCN Lamborghini American Challenge FAH + Suomi A4 ohje? Last Action Hero UKV + Suomi ohjekirja Legend UKV (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) The Legend of Zelda: A Link to the Past SCN, SCN-1, UKV-2 + Suomi A4 ohje? Lemmings SCN The Lemmings 2: Tribes EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) The Lion King SCN Looney Tunes Road Runner SCN Lord of the Rings EUR (Ohjeissa Suomi) The Lost Vikings SCN The Lost Vikings 2: Norse by Norsewest EUR + Suomi A4 ohje? Lucky Luke B:EUR I:EUR C:NOE + Suomi A4 ohje?
Magic Sword SCN The Magical Quest: Starring Mickey Mouse SCN Magical Quest 2: The Great Circus Mystery: Starring Mickey and Minnie SCN Mario Paint SCN Marvel Super Heroes: War of the Gems EUR + Suomi A4 ohje? The Mask EUR + Suomi taitettu A4 ohje Mega lo Mania UKV? + Suomi A4 ohje? Mega Man X SCN Mega Man X2 EUR + Suomi A4 ohje Mega Man X3 EUR + Suomi A4 ohje Micro Machines EUR (Ohjeissa ei Suomea) Micromachines 2: Turbo Tournament UKV + Suomi A4 ohje? Mickey Mania EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Mohawk & Headphone Jack EUR + Suomi A4 ohje? Mortal Kombat SCN, UKV + Suomi ohjekirja Mortal Kombat 2 EUR + Suomi A4 ohje tai lehti? (Bergsala Fun) Mortal Kombat 3 EUR + Suomi A4 ohje? Mr. Do EUR + Suomi A4 ohje? Ms Pac-Man EUR + Suomi A4 ohje?
NBA Jam SCN, B:UKV? I:Suomi A4 ohje? C:SCN? NBA Jam Tournament Edition B:EUR I:EUR ja SCN C:EUR NBA Live 96 EUR (Ohjeissa Suomi?) NBA Live 97 EUR (Ohjeissa Suomi?) NHL 94 SCN NHL 95 SCN, UKV + Suomi ohje NHL 96 EUR (Ohjeissa Suomi?) NHL 97 SCN NHLPA Hockey 93 SCN Newman-Haas Indy Car Featuring Nigel Mansell B:EUR I:EUR ja SCN C:EUR Nigel Mansell World Championship SCN
Olympic Summer Games 96 EUR + Suomi A4 ohje?
The Pagemaster EUR +Suomi A4 ohje? PGA Tour 96 EUR + Suomi A4 ohje? PGA Tour Golf EUR + Suomi A4 ohje? Pilotwings SCN Pinball Dreams SCN Pinocchio B:UKV I:UKV C:EUR + Suomi ohjekirja (BergsalaGruppen) Pitfall: The Mayan Adventure EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) Pocky & Rocky SCN Power Drive B:EUR I:SCN C:EUR Power Piggs of the Dark Age EUR + Suomi A4 ohje? Power Rangers EUR + Suomi ohjekirja Prehistorik Man EUR + Suomi A4 ohje? Prince of Persia SCN Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame EUR + Suomi A4 ohje? Puzzle Bobble SCN
Realm EUR + Suomi A4 ohje (Bergsala Fun OY) Revolution X EUR + Suomi A4 ohje Rise of the Robots EUR + Suomi ohjekirja (Bergsala) Robocop vs Terminator EUR (Kotelo ja ohje?) Rock'n Roll Racing SCN
Seaquest DSV EUR + Suomi ohjekirja? Secret of Evermore GPS + Suomi A4 ohjeet Secret of Mana SCN + kartta scn Sensible Soccer European Champions SCN Shadowrun SCN/SSWE [Ei julkaistu Suomessa? muu julkaisu?] Sim City SCN Sim City 2000 EUR (Ohjeissa Suomi?) The Simpsons: Barts Nightmare SCN Skyblazer UKV + Suomi A4 ohje? , ESP + Suomi A4 The Smurfs UKV + Suomi ohjekirja The Smurfs: Travel The World EUR + Suomi A4 ohje? Soul Blazer SCN Spiderman & X-Men Arcades Revenge SCN Spiderman & Venom in Maximum Carnage EUR + Suomi ohjekirja Spiderman & Venom in Separation Anxiety EUR + Suomi ohje Spirou EUR + Suomi A4 ohje? Stargate B:EUR I:EUR ja SCN C:EUR Star Trek Starfleet Academy EUR ohjeissa Suomi Starwing SCN, UKV + Suomi A4 ohje? Street Fighter Alpha 2 B:NUKV I:NUKV C:EUR + Suomi A4 ohje Street Fighter II SCN Street Fighter II Turbo FAH + Suomi ohjekirja Street Racer B:EUR (Takana Bergsala tarra) I:EUR C:EUR + Suomi ohjekirja + Juliste EUR Stunt Race FX SCN Super Adventure Island SCN Super Battletank SCN Super Battletank 2 UKV (Ohjeissa ja kotelossa Suomi?) Super Bomberman SCN Super Bomberman 2 SCN Super Castlevania IV SCN Super Double Dragon SCN Super Ghouls'n Ghosts SCN Super Mario All-Stars SCN, SCN-1(onlyfor), UKV + Suomi A4 ohje? Super Mario Kart SCN, SCN-1(onlyfor) Super Mario World B:AUS I:SCN-1 C:SCN, B:SCN I:SCN-1 C:SCN-1, B:SCN-1 I:SCN-2 C:SCN-1, NOE + Suomi A4/A3 ohje? Super Mario World 2: Yoshi's Island SCN, GPS + Suomi ohjekirja (BergsalaGruppen)?, NOE + Suomi ohjekirja (BergsalaGruppen)? Super Mario World + Mario Allstars SCN Super Metroid SCN Super Metroid (big box) UKV+ Suomi ohjekirja Super Morph EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi?) Super NES Scope 6 SCN Super Off Road SCN Super Probotector SCN Super Punch-Out!! SCN Super Putty UKV + Suomi A4 ohje? Super R-Type SCN Super Smash TV SCN Super Soccer SCN Super Star Wars SCN , B:NNOE I:NOE C:EUR +Suomi A4 "Classic Series" Super Star Wars: Return of the Jedi EUR + Suomi ohjekirja Super Star Wars: The Empire Strikes Back SCN Super SWIV SCN Super Tennis SCN
Teenage Mutant Hero Turtles IV: Turtles Back in Time SCN Terranigma B:UKV I:UKV C:EUR + Suomi A4 ohje? Tetris & Dr. Mario SCN, NOE + Suomi A4 ohje? Tetris Attack B:UKV I:UKV C:EUR + Suomi A4 ohje (Oy Bergsala Fun Ab) Theme Park UKV + Suomi ohjekirja? Timon & Pumbaa Jungle Games B:NUKV I:NUKV C:EUR + Suomi A4 ohje? Tintin i Tibet SCN, B:FAH-1 I:SCN (Mustavalkoinen ohjekirja) C:NOE Tiny Toon Buster Busts Loose SCN Tiny Toon Adventures Wild and Wacky Sports EUR + Suomi A4 ohje? Top Gear SCN Toy Story EUR + Suomi Ohjekirja (BergsalaGruppen) + A4 bonus ohje Troy Aikman NFL Football EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi) True Lies B:EUR I:EUR ja SCN C:EUR Turn and Burn: No Fly Zone UKV Ohjeissa ja kotelossa Suomi
Ultimate Mortal Kombat 3 EUR + Suomi ohjekirja Bergsala // A4 UN Squadron SCN Unirally SCN Urban Strike EUR + Suomi A4 ohje
Val D'Isere Championship SCN Vortex EUR (Ohjeissa ja kotelossa Suomi)
Wild Guns EUR + Suomi A4 ohje? Williams Arcade´s Greatest Hits EUR + Suomi A4 ohje? Winter Gold FX B:NNOE I:NNOE C:EUR + Suomi A4 ohje tai Ohjekirja versio? Winter Olympics Lillehammer 94 SCN, UKV + Suomi/Ruotsi scn must.valk. ohjekirja World Cup Striker SCN World Cup USA 94 SCN World League Basketball SCN World Masters Golf EUR (ohjeissa Suomi?) Worms UKV + Suomi A4 ohje? WWF Super Wrestlemania SCN WWF Wrestlemania: The Arcade Game EUR + Suomi A4 ohje?
X-Zone SCN X-Kaliber 2097 EUR(Ohjeissa ja kotelossa Suomi)
Yogi Bears Cartoon Capers SCN Young Merlin SCN
Zero the Kamikaze Squirrel SCN Zombies ate my Neighbors SCN
Classics julkaisu: Donkey Kong Country (punainen) B:NEUR I:SCN-1 C:EUR Donkey Kong Country 2 (punainen) B:NUKV I:SCN C:FAH/EUR? Donkey Kong Country 3 (punainen) B:? I:? C:EUR + Suomi tulostus ohje F-ZERO B:UKV-1 I:UKV-2 C:EUR + Suomi ohjekirja? Jungle Book B:NUKV I:NUKV C:EUR + Suomi scn A4 sivut Magical Quest NUKV I:NEUR C:EUR + Suomi ohjekirja? Sim City B:NUKV I:UKV-2 C:EUR + Suomi ohjekirja (BergsalaGruppen)? Super Mario All-Stars (punainen) B:NOE I:SCN-2 C:EUR Super Mario Kart B:NUKV I:SCN-1 C:EUR, muuten sama mutta B:NOE Super Mario World 2: Yoshi's Island ? Super Metroid ? Super Tennis B:UKV I:UKV-2 C:EUR + Suomi ohjekirja? Tetris & Dr. Mario ?
Muita? Bugs Bunny Rabbit Rampage UKV?
|