Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 3 4
Send Topic
Witcher 3: Wild Hunt (Read 15544 times)
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Witcher 3: Wild Hunt
11.06.2015 at 18:01:41
 
Olen kaiken hehkutuksen myötä väkisinkin hypettynyt uudesta Witcheristä, vaikka aiemmat pelit eivät ole olleet mieleeni. Tuo länsimainen realistinen tyyli grafiikoissa tuntuu vaan aina puisevalta.

Mitä olen pelivideoita katsonut, niin Geraltin ulkonäkö on ainakin parran myötä mennyt parempaan suuntaan. Tulee vähän Big Boss mieleen. Vaikkakaan parrat eivät ole koskaan olleet kaltaiseni enemmän femiinisistä kasvoista viehättyvän mieleen ja kumpikaan noista ei muutenkaan osu omaan miesmakuuni.

Sen verta ylistystä kerännyt peli, et ansaitsee oman threadin
 
Back to top
 

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Safari 4.0  Android 2.3.6
Gifu
Offline
NES-Retro Novice
*

YaBB 1G - SP1 on Kuningas!

Posts: 459

Tuusula - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #1 - 11.06.2015 at 19:29:11
 
Näytönohjaimen mukana sain ilmaiseksi Witcher 3:sen ja reilun tunnin jaksoin pelata. En vaan tullut millään sinuksi hahmon kömpelyyden kanssa ja luovutin suosiolla kesken. Mites muut, onko ollut vastaavia ongelmia?

Ehkä kuitenkin peli ansaitsee vielä mahdollisuuden joskus, arvostelut sen verran ylistäviä, että ehkä minussakin on vikaa. Huh
 
Back to top
 
272   IP Logged   Firefox 35.0  Windows 7
Peoplez
Offline
NES-Retro Insider
******


Posts: 4242

Joensuu - Finland
Gender: male

PSN: Peoplezi
NNID: Peoplez

Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #2 - 11.06.2015 at 19:33:02
 
On tuosta hahmon kömpelyydestä moni valittanut. Kaipa siihen tottuu? Itsellä jää peli hankkimatta toistaiseksi, koska en vaan tykkää keskiaikafantasiamiekkalohikäärmelänsiroolipeleistä. Mutta joku tässä Witcherissä kyllä kiehtoo, että tekisi mieli jopa kokeilla. Luultavasti jää kokeilematta.
 
Back to top
 
Achievements: 5
Item AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroInsider

Vade retro, satana!
80840 376 Peoplezi   IP Logged   Safari 7.1.6  Mac OS X
Massive
Online
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7607

Turku - Finland
Gender: male
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #3 - 11.06.2015 at 21:04:02
 
Jokaisen Witcherin kohdalla on valitettu hahmon kömpelyydestä. En tajua, itsellä ei ole mitään ongelmia ollut.
Tällä hetkellä kolmonen venailee tossa sitä että saisin paremman koneen koska tällä tuskin tulee pyörimään, varsinkaan jos pelin optimointi on samaa luokkaa kahden ekan kanssa.
 
Back to top
 
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Firefox 38.0  Windows 7
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #4 - 12.06.2015 at 01:29:50
 
NNirvi totes uusimmassa Pelitissä et Bloodborne/Dark Souls-tyyppisen taistelumekaniikan ja kontrollien tulis olla jo WASDin kaltanen vakio tällasis peleissä.

...nojoo, pakko oikeestaan yhtyä tohon, näin päälle 1000h Elders scrollseja pelanneena ja Witchereitäkin jonku verta kaverin luona kokeilleena.

Witcher-kirjat kiinnostaa kyl paljon enemmän kun noi pelit, suomikannet on kyl vaan helkkarin tylsät verratuna niihin alkuperäsiin puolalaisiin.
 
Back to top
 

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Unknown   Unknown
dfast
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Mega Man Warrior
******

Mega Man 3 Explodes in
Back-to-Back Robot Battle!

Posts: 5900

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: harrydamm
PSN: harrydammRe: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #5 - 12.06.2015 at 06:22:32
 
Ainoa huono puoli Witcherissä on just se taistelumekaniikka. Tuntuu järkyttävältä downshiftaamiselta Souls-pelien jälkeen. Mutta muuten GOTY, järkyttävän koukuttava ja laaja peli, nimim. pelitunteja kasassa ~60 eikä taida olla lähelläkään loppua.
 
Back to top
 
Achievements: 10
Keyboard VeteranNES-Retro ChampionBeersiderNES-Retro White Glove SocietySocial AdventurerNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinTypical Apple UserInsiderNES-Retro Failboat
WWW harrydamm harrydamm dfast dfastmusic dfast harrydamm dfast   IP Logged   Safari 8.0  iOS 8.3
Lurg
Offline
NES-Retro Insider
******

ohai

Posts: 2787

Gender: male
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #6 - 12.06.2015 at 08:16:58
 
Ihan hyvä peli.
 
Back to top
 
WWW aasistream   IP Logged   Chrome 43.0.2357.124  Windows 7
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #7 - 25.08.2015 at 07:37:21
 
No nytte oon Witcheriä lähes tauotta pelannu viikonlopusta lähtien.Oli lopulta pakko ostaa bunnyhopin ylistävän arvion katsottuani ja kun kerta Cirilläki pääsee pelaamaan.

Koukussa ollaan mitä en olisi uskonut ku noita aiempia sarjan osia en ole juuri minään pitänyt. Pelin valtava maaima on rakennettu samalla huolellisuudella ja yksityiskohtiin panostamisella mitä open world-pelien saralla aiemmin lähinnä Bethesdan peleissä on tottunut näkemään.

Mut Bethesdan peleistä poiketen tässä on myös pääjuoni jota seuratessa huomaan kokoajan innolla odottavani mitä seuraavaksi tapahtuu, edes ok-tasoa oleva taistelusysteemi sekä dialogi mikä saa mut keskimäärin 15 min välein nauramaan ääneen mikä on harvinaista.

Oon kuullut monien valittavan että tää peli ei muka ole tarpeeksi vapaa koska täs pelis muista open world- peleistä poiketen ei pysty mielensä mukaan teurastamaan NPC-hahmoja, no eipä toi vaan mua oo häirinnyt kun en Bethesdankaan peleissä ole koskaan joukkomurhailua harrastanut Roll Eyes

Geralttia taisin haukkua pallinaamaksi jossain yhteydessä mut nyt täytyy ottaa sanat takaisin, on se sittenki hyvä äijä jota on mielenkiintosta roolipelata, hyvin lähellä sellasta hahmoa jonka oisin itekki luonut tällaseen peliin.

Ciristä taas tykkään melkeinpä enemmän kuin Geraltista, ja lähinnä kai siksi koska se on jo päässyt mun kuolattavien listalle. Kyseinen lista ei ole pitkä, ehkä jotkut 5 hahmoa osaan videopeleistä mainita jotka on tervetulleita mun uniin. Oisin siis aivan liekeissä jos CD projektin seuraavassa pelissä pääsis Cirillä pelaamaan nykystä enemmän ja ehkä jopa maailmankartallaki seikkkailemaan, en toki halua Geraltia sivuuttaa pääosasta mutkun kuitenkin kirjoissakin välillä Ciri ottaa avainhahmon roolin niin toi ei oo mahdoton ajatus ollenkaa.

Ei muuten tule olemaan tylsää vähään aikaan tän pelin ansiosta Grin. Nykyään harvinainen "Niin hyvä peli etten olis uskonu näin hyvää peliä enää tehtävän"-tunne tälhetkellä.

 
Back to top
« Last Edit: 25.08.2015 at 07:42:13 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Unknown   Unknown
RetroUkko
Online
NES-Retro Ad Infinitum
Jones in the Fast Lane
******

Nintendo Entertainment
System

Posts: 5523

Lohja - Finland
Gender: male

Live: cossuton
PSN: retrofreak666
NNID: retrofreak666Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #8 - 04.09.2015 at 13:40:19
 
Viime viikonloppuna aloitin tämän pieksomisen uudestaan, kun hahmon bugisuus liikkumisessa työnsi pois luotaan ja koko peli jäi vaan notkumaan hyllyyn. Nyt versio 1.08 on korjannut ehkä "pahimpia" juttuja veke ja peliä pelaa mielellään. Mielettömän hyvää seikkailua ja paljon kyllä sitä itseään luvassa. Muutamia traagisia tarinoitakin/ihmiskohtaloita matkan varrella osunut kohdalle ja ne jos mitkä pitävät otteessa. Eniten tykkään kyllä koluta paikkoja ja antaa vain päätehtävien olla rauhassa. Siinä kyllä ollaan tosiaan oikeassa, että maailma on todella laaja ja mitä kaikkea vapaasta maailmasta löytyykään, kun lähtee pääteiltä koluumaan.

Luulen, että tää peli tulee pelattua NG+ moodissakin vielä läpi, kun joskus pääsee ylipäätään läpi.
 
Back to top
 
Achievements: 20
Pokémon MasterAchievement ArtistKeyboard VeteranNES-Retro Failplay24h MarathonCat PeopleNES Game MasterPlayStation Network Level 15+NES-Retro White Glove SocietyShadow ManNES-Retro ChampionSocial AdventurerFrom 'Retro with LoveNES-Retro FailcabinClothed by NES-RetroNES-Retro FailboatFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserItem Acquired

Harrastuksista ykkönen: NES
Ad Infinitum # 21
385072 retrofreak666 cossuton cossuvissy RetroUkko ur69901651 RetroUkko   IP Logged   Unknown   Windows 7
SF78
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3439

Gender: male
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #9 - 08.10.2015 at 19:00:46
 
Aika vähälle huomiolle tämäkin jäänyt kyllä. Pari viikkoa tässä pelaillut muutaman tunnin silloin tällöin. On kyllä jotenki mielekkäämpi paketti kuin Skyrimin valtava maailma jossa lähinnä haahuillaan päämäärättömästi paikasta toiseen. Eri kartatkin lisää kiinnostavuutta kun ei ole jämähdetty siihen yhteen perusmaisemaan. Ja avoimuushan on tässä ihan eri luokka mitä kahdessa ensimäisessä osassa jossa kartat oli jopa pieniä.

Taistelu on mielestäni ihan OK ja eri tyylejä voi hyvin yhdistellä. Lähinnä päähenkilön ajoittain kömpelö liikkuminen hevosella ja jalan taistelun ulkopuolella häiritsee, mutta ei sekään nyt erityisesti pelaamista pilaa. Myös fantasiakliseiden vähyys ja mustavalkoisen maailmankatsomuksen puute on plussaa.
 
Back to top
 
  IP Logged   Firefox 40.0.2  Windows 7
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #10 - 13.10.2015 at 20:18:36
 
Eilen pelailin pitkän tauon jälkeen. Aina kun tän pelin käynnistää, niin 24h on minimi minkä verran tätä on lähes tauotta pakko pelata putkeen, joten on pakkokin pitää välillä taukoja että ehtii jotain muitaki pelejä pelaamaan.

Melkoinen tarinajärkäle tämä kyllä on ja omaa luokkaansa olevien juonen ja hahmojen varassa tää peli joko nousee kaikkien aikojen parhaaksi avoimen maailman peliksi taikka sitten kaatuu jos kässäri  ei kannakaan loppuun asti. Pelin maailmassahan ei ole kiva silleen ignoorata questit ja pääjuoni ja vaeltaa päämäärättömästi törmäillen kokoajan kaikenlaiseen random mielenkiintoseen niinkun jossain Skyrimissä, vaan tässä pitää aina ruveta ensin suorittamaa jotai questia jotta jossain tapahtuisi jotai mielenkiintosta. Ja mikäs siinä, kun tähän mennessä edes sivuquesteista yksikään ei ole ollut sellanen joka olis tuntunut turhalta filleriltä. Aika ainutlaatusta openworld-pelien saralla itselleni, että jokasen pienenkin questin suorittaminen on tuntunut palkitsevalta.

Potentiaalisesti vuoden peli itelleni jos hahmot, juoni ja dialogi säilyvät tasolla "legendaarista" mut hitto, niin vahvasti juonivetoinen peli et välillä kyllä miettii et onko tää ees videopeli vaanko pikemminki videopeliksi naamioitu laadukas interaktiivinen tv-sarja Grin
 
Back to top
« Last Edit: 14.10.2015 at 02:02:04 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Unknown   Unknown
SF78
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3439

Gender: male
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #11 - 14.10.2015 at 20:06:07
 
Yks paha miinus tämän Velen/Novigrad kartan kohdalla on ehkä liiankin suuri koko ja valtava sivutehtävien määrä. Ei ole mitenkään mahdollista yrittää pelata edes puolia niistä koska tasot nousee paljon nopeammin mitä tehtäviä ehtii suorittaa ja näin suuri osa tehtävistä putoaa "harmaaseen luokkaan" mistä ei expaa enää heru. Käytännössä pakko pelata 2-3 kertaa läpi samat alueet alusta asti.  Cry
 
Back to top
 
  IP Logged   Firefox 40.0.2  Windows 7
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #12 - 15.10.2015 at 00:50:40
 
SF78 wrote on 14.10.2015 at 20:06:07:
Yks paha miinus tämän Velen/Novigrad kartan kohdalla on ehkä liiankin suuri koko ja valtava sivutehtävien määrä. Ei ole mitenkään mahdollista yrittää pelata edes puolia niistä koska tasot nousee paljon nopeammin mitä tehtäviä ehtii suorittaa ja näin suuri osa tehtävistä putoaa "harmaaseen luokkaan" mistä ei expaa enää heru. Käytännössä pakko pelata 2-3 kertaa läpi samat alueet alusta asti.  Cry
Itteäni ei noi questeista saadut expat niin kiinnosta, vaan niitten hauskoista ja omituisista traagisiin vaihtelevien ihmiskohtaloitten ja Geraltin kyynisten kuittailuiden takia niitä questeja tulee mentyä. Kylhän tän pelin viehätys on aika riippuvaista siitä, nappaako pelin stoori ja dialogi mennessään. Puhdas tarinatunnelmointi-peli ja Elders scrolls-luokan vapaata sandbox-meininkiä odottavat saavat pettyä. 

Novigrad on iha mieletön, tuntuu isommalta kun kaikki Skyrimin kaupungit yhteensä ja ekaa kertaa videopeleissä tuntee olevansa keskellä oikeaa keskiaikaista suurkaupunkia. Eilen taisin tunnin harhailla siellä sinne sun tänne kun yritin löytää sieltä kunnollista parturia. Löysin vaan köyhälistön alueelta jonkun känniläis-parturin :\ myöhemmin löyty
Spoiler:
transvestiitti
  jolta ostin kallilla uuden hienon kaavun Cheesy on tää vaan hieno peli.

(Tagi lisätty ku muistin että toi olikin ihan hauska yllätyksenä)

 
Back to top
« Last Edit: 15.10.2015 at 01:19:49 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Unknown   Unknown
SF78
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3439

Gender: male
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #13 - 15.10.2015 at 20:23:56
 
mem0_ory wrote on 15.10.2015 at 00:50:40:
Itteäni ei noi questeista saadut expat niin kiinnosta, vaan niitten hauskoista ja omituisista traagisiin vaihtelevien ihmiskohtaloitten ja Geraltin kyynisten kuittailuiden takia niitä questeja tulee mentyä.


Onhan sekin osa hupia, mutta jotenkin monen tunnin tahkoamisen jälkeen olettaisi saavan esim. parempia kamoja noista tehtävistä. Pahimmillaan nousi yhden pääjuonitehtävän kanssa 2 tasoa ja kun lähdin viimeistelemään paria keskeneräistä sivutehtävää sain toisesta 5 xp ja toisesta 2. Tongue

Ehkä vanhastaan on tottunut siihen, että alueelta otetaan main questin lisäksi kaikki mahdolliset sivutehtävät ja hoidetaan niitä siinä sivussa mihin pääjuoni kuljettaa. Jotenkin lineaarinen eteneminen sopii Witcheriin paremmin kuin sinne tänne pomppiminen.
 
Back to top
 
  IP Logged   Firefox 40.0.2  Windows 7
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1069

Tampere - Finland
Re: Witcher 3: Wild Hunt
Reply #14 - 02.11.2015 at 01:56:49
 
Alkoipa vihdoin välidemojen katselun lisäksi myös itse pelaamisen hauskuus nousta huomattavasti ku nosti vaa suoraan vaikeustasoa vaikeimmaille tasolle ja täytyy vihdoin ajoittaa oikein niitä väistöjä ja varata aina riittävästi ruokaa mukaan jos haluaa selvitä,  nytkun meditoimalla ei saa enää heloja täyteen. En oo mikään itsetarkoituksellisesti haasteen perässä -juoksija videopeleissä mutta pelaaminen tuntuu vähän aivokuolleelta jos se on vaa sitä että välidemojen välillä puetaan yllle paras armori, juostaan markerista toiseen ja tökitään yhellä napilla kaikki vihut kumoon, eikä oikein ajoitetuilla väistöillä ole paljoa merkitystä.

Onhan tää combat lähinnä tälläne köyhän miehen Bloodborne mut syntyy tässäkin silti tosi jänskiä viime hetken pelastumisia perusvihuissa ja bosseissa. Pelin monsterit on usein oksettavan näkösiä ja monesti tuntuu riittävän palkitsevalta ku questissa tulee bossina joku erityisen vastenmielisen näkönen perkele ja taistelussa tulee jännitys-momentteja, vaikka questista saatu lootti kuinka paskaa oliskin. Jonku tosi sitkeen ja kovaa lyövän jättimöllin pystyy voittaa alilevuisenakin ja paskoilla aseilla sekä armoreilla jos on kärsivällinen ja osaa ajottaa oikein väistöjä. 

Elders scrollseissa tollasen melkei kokonaa väistelyihin perustuvan pelityyli-mahdollisuuden puute ja yksinkertane kivipaperisakset-combat on tosin ymmärrettävä juttu ku se on enimmäkseen first person modesta kuvattu pelisarja niin eihän siihen tämmöne Soulahtava combat oikein istuis.

Sekä Geraltin että Cirin miekkailuanimaatiot on hienoa katseltavaa ja siinä yhessä Ciri-osuudessa huomasin vihuja spawnaavaan loputtomasti jos ei pakene alueelta. Jäin varmaan kahdeksi tunniksi teurastumaan niitä spawnaavia pellejä Cirin animointia ihaillen ja kesken tämän avohakkuun peli yhtäkkiä antoki mulle siitä jonkun murhanhimosuus -trophyn. LOL! Gorea on kyllä mukavasti kun vihujen päät ja raajat irtoilee ja halkeilee.

Toine juttu mikä pelissä on hyvin animoitu on kaikkien hahmojen tunnistettavan piirteikkäät ja ilmeikkäät kasvot. Tulee SH3 mieleen kun hahmot osaa viestiä tunteitaan muutenkin kuin dialogilla ja niitten ilmeistä voi lukea sellaistakin mitä ne ei halua sanoa ääneen.

Graafinen tyyli tässä pelissä on mukavan värikäs ja vähän sarjakuvamainenki. Oikeestaan vaikka peli aikuiseen makuun tehty onki niin kyllä mulle vaan eurooppalaisten vanhojen julmien kansansatujen lisäksi tulee eniten mieleen Asterix tai joku muu eurooppalainen klassikko"lastensarjakuva" tän pelin hahmoista ja tilannekomiikasta. Ainaki enemmän tästä tulee mieleen ne kuin mitä LOTR ja sen luomat fantasiakliseet.

Skelligenin saaristo oli visuaalisesti vähän pettymys, sellanen köyhän miehen Skyrim. Onneksi sentään musiikki siellä oli lumoavaa.  Frejan puutarhassa maisemat oli taas silmäkarkkia ja se oli Novigradin jälkeen hienoimman näkönen alue pelissä tähän mennessä. Kun lähti Skelligenissä purjehtimaan saarten välillä ni tuli kunnon seikkailufiilis ja Wind waker-vibat. Paitsi meritaistelu on tässä  WW:tä hauskempaa kun voi vaan räiskii automaattisesti tähtäävällä jouskalla menemään ja nauraa avuttomille lentoleguaaneille.

 
Back to top
« Last Edit: 02.11.2015 at 03:25:57 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Unknown   Unknown
Pages: 1 2 3 4
Send Topic