Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
20 ilmaiskierrosta sekä lotto/kasinobonukset kutsukoodilla NESRETRO
 
Pages: 1 ... 143 144 145 146 147 
Send Topic
Minkä elokuvan katsoit viimeksi III (Read 228806 times)
Wick
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 5022

Sastamala - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2160 - 09.04.2019 at 17:04:44
 
American Psycho

Jo tovin tehnyt mieli katsastaa tämä uudelleen, viimeks nähnyt varmaan just silloin 2000-luvun alussa kun tää tuli. No, näytti sopivasti tipahtaneen Netflixiin joten ei muuta ku katseluun.

Iski kyllä vielä kovempaa kuin edellisellä/ensimmäisellä katselukerralla - tietty ikääkin oli nyt jonkin verran enemmän kuin viimeks, joten osasi katsella ja tulkita tätä vähän eri tavalla... Cheesy Etenkin loppu toimii tulkinnanvaraisuudessaan, ja kaikki kasarimusahommat ehdotonta plussaa.

4,5/5 tälle heittämällä.
 
Back to top
 
Achievements: 6
Keyboard Veteran24h Marathonbassokoira's Long Con VictimClothed by NES-RetroTypical Apple UserInsider
WWW wickfin Retrolordi user/RetroLordi   IP Logged   Chrome 73.0.3683.86  Windows 10
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 69396

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2161 - 09.04.2019 at 17:15:44
 
5/5 leffa.
 
Back to top
 
Achievements: 19
24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 12.1  iOS 12.2
Massive
Offline
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7154

Turku - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2162 - 11.04.2019 at 18:35:20
 
Sound From The Deep (Areena)
Tai suomalaisittain "Ääni syvyydestä" on suomalainen lyhytelokuva joka on ottanut inspiraationsa Lovecraftin tarinoista. Tai tarkemmin se kopioi suoraan Lovecraftin useimpien tarinoiden kaavan ja sijoittaa sen nykyaikaan. Luvassa on siis järkensä menettämistä ja vanhoja jumalia. Ei tosin Lovecraftin jumalia vaan niistä suoraan kopioitu oma versio, jostain syystä.
En tiedä miksi tätä ei suoraan linkitetty Lovecraftin luomaan universumiin vaan tehtiin oma, Lovecraftistä täysin kopioima versio. Siitä huolimatta kyseessä on ihan ok Lovecraft-lyhäri joka kärsii pääasiassa siitä ettei noin puolen tunnin kesto riitä lähellekään kuvaamaan hahmojen kamppailua mielenterveytensä kanssa kun asioita alkaa tapahtumaan. Toki mukana on myös aika kökköjä tietokone-efektejä joita olisi vähemmänkin voinut käyttää sekä välillä kyseenalaista näyttelyä.

Odotin parempaa perustuen siihen että viime vuonna kuulin jossain kohtaa miten tämä keräsi kehuja joiltain leffafestareilta.
3/5

Polar  Smiley
Netflix-leffa eläköityvästä palkkatappajasta jonka eläköityminen ei tietenkään kuitenkaan suju niin kuin pitäisi ja luvassa on väkivaltaa.
Mads Mikkelsen pääosassa toimii tietenkin mutta leffan ärsyttävän yliampuva komediallinen sarjakuvamaisuus oikeastaan vitutti. Onneksi loppua kohden sitä vähennettiin mutta liian myöhään silti. Leffan kunnolla käynnistyminen kestää myös mutta ainakin mukana oli pari hyvää toimintakohtausta, tosin leffan välillä liian selkeät CGI-veriefektit pisti liikaa silmään.

Odotin John Wick -kopiota mutta ei sitä ollutkaan, tosin se oli todennäköisesti tässä tapauksessa huono asia.
2.5/5

Fyre  Smiley
Netflixin dokkari 2017 järjestetystä Fyre Festival -tapahtumasta jonka oli tarkoitus olla Fyre nimisen, ensimmäisen helposti artistien tapahtumiin varaamiseen tarkoitetun, sovelluksen promofestari. Kuitenkin sen sijaan että kyseessä olisi normifestari niin Fyren piti olla eksklusiviinen, pääosin rikkaille suunnattu, luksusfestari jonka liput parhaimmillaan maksoivat useita tuhansia dollareita.
Fyresrä ei sitten kuitenkaan tullut ihan sitä mitä piti koska sen järjestäjillä ei ollut mitään ideaa festareiden järjestämisestä ja sekä yhtiöstä että festareista vastannut Billy McFarland pääasiassa valehteli useista asioista sekä työntekijöilleen, sijoittajilleen että festarin asiakkaille.

Dokkari keskittyy alkuun kertomaan festareiden alkuideasta, sen eskaloitumisesta, sen suosion saavuttamisesta tehokkaan somekampanjoinnin myötä, niiden järjestämisestä sekä siitä millainen henkilö McFarland on. Kun festarit alkavat, kerrotaan tapahtumista todella paljon vieraiden kännykkävideoiden ja somepäivitysten kautta jonka jälkeen vielä kerrotaan lisää millainen kusipää McFarland on.
Fyre ei siis pelkästään kerrokkaan todella hyvin ja onnistuneesti pelkästään festareista itsestään vaan myös McFarlandista henkilönä sekä siitä miten some ja somevaikuttajat pystyvät helposti manipuloimaan ihmisiä rahan takia. Festarin eeppinen epäonnistuminenhan on vain ilmaista viihdettä kun tyhmät, rikkaat ja hemmotellut joutuvat kärsimään elämänsä paskimmasta viikonlopusta mutta dokkarin loppupointtina itselle ainakin jäi juuri somen voimasta ja sen vaarasta kertominen.
Kaipa tämä toimii myös jonkinlaisena varoituksena siitä että Billy McFarlandista kuullaan vielä.
4/5
 
Back to top
« Last Edit: 11.04.2019 at 18:37:25 by Massive »  
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Chrome 73.0.3683.90  Android 7.0
Massive
Offline
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7154

Turku - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2163 - 12.04.2019 at 13:01:42
 
Creed II  Smiley
Olin hieman huolissani tästä kun kuulin joistain leffan arvosteluista ja vielä enemmän huolissani kun huomasin ettei tämä ole enää ykkösosan ohjaajan ja kirjoittajan Ryan Cooglerin leffa koska miehellä oli liikaa kiireitä Black Pantherin kanssa. Onneksi Coogler sentään oli tuottamassa.

Kaikestä tuosta huolimatta kyseessä oli silti hyvä leffa. Ehkä ei ihan täysin samalla tasolla kuin ykkönen, mutta melkein. Paremman tästä olisi saanut jos Ivan ja Viktor Dragoa olisi kehitetty hahmoina vähän enemmän. Lundgrenin jälleen esittämä Ivan ei toki ole alkuvaikutelman jälkeen sama kaksiuloitteinen pahis niin kuin vuonna 85, mutta hirveästi siitä ei kuitenkaan mennä eteenpäin. Olisin myös halunnut enemmän vuorovaikutusta Rockyn ja Dragon välillä vaikka pääpaino toki onkin Creedissä.

Coogler suunnitteli alunperin Creed-trilogiaa mutta Black Panther tosiaan kusi sen suunnitelman päälle, tosin toivottavasti Coogler päättää tehdä itse vielä kolmannen osan koska sitä tarvitaan. Eka leffa olisi itsessään toiminut itsenäisenä spin-offina, mutta nyt tämän kakkososan myötä tarvitaan omasta mielestä vielä yksi leffa jotta Adoniksen matka saataisiin päätettyä kunnolla.
3.5/5
 
Back to top
 
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Firefox 66.0  Windows 7
Massive
Offline
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7154

Turku - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2164 - 14.04.2019 at 14:24:32
 
Saattokeikka (Areena)
Joskus käytiin avovaimon kanssa leffassa jotain katsomassa ja siinä tuli alussa tämän traileri ja vaikutti ihan hauskalta. Nyt kun oli Areenaan pärähtänyt niin katteltiin kun kestoakin oli vain 1h 14min, ja sen huomaa. Siis kyseessä on kyllä ihan toimiva hyvän mielen komedialeffa ainakin omasta mielestä mutta vartilla lisää kestoa olisi hahmoista saatu vähän enemmän irti, nyt jäi aika pinnalliseksi kaikki sivuhahmot ja tapahtumatkin kulki aika rivakkaa vauhtia. Tykättiin kuitenkin.
3.5/5
 
Back to top
 
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Firefox 66.0  Windows 7
SF78
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 3340

Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2165 - 15.04.2019 at 22:38:11
 
Massive wrote on 12.04.2019 at 13:01:42:
Creed II 


Aika moni muu oli kommentoinut samaa minkä itse pistin tässä merkille. Creed on itsesäälissä rypevä luuseri ja Drago sen underdog, eli periaatteessa Rocky. Ei maistunut tämä lämmittely yhtään.
 
Back to top
 
  IP Logged   Chrome 73.0.3683.103  Windows 10
Mirsku
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 6586

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2166 - 16.04.2019 at 09:31:53
 
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Jotenkin tätä lähti katsomaan täysin neutraalista lähtökohdasta, ikäänkuin samaan paikkaan sijoittuva tarina mutta kuin eri tavalla kerrottuna eri aikaan.

Oikeastaan eka asia mistä huomasi pitävänsä erittäin paljon oli se miten näkyy erilaisia vaikutuksia missäkin sen jälkeen kun kutosen tapahtumista on mennyt vuosia x.

Aluksi olin vähän että mitä ihmettä tää dialogi ja tapahtumiset oikein on, mut toisaalta tossa on paljon enemmän järkeä kuin mitä vanhoissa. Siis nehän on oikeastaan täynnä kaikkea aivan typeryyksiä tai sitten vaan äärimmäisen huonoa dialogia, joten se miten jokainen tyyliin heittää jotain mukanokkelaa joka tilanteessa ei ole oikeastaan yhtään huonoa jos sitä vertaa miten vanhemmissa on ollut. Ja siinä vaiheessa kun elokuva alkoi menemään ni se kanssa alkoi menemään, ja oli melkein kuin monen vanhemman leffan juonen verran olisi tiivistetty yhteen elokuvaan, eihän esim nelosessa nyt niin hirveesti tapahdu.

Tosta vois mainita joka ikisestä pikkujutusta jotain mutta sen sijaan nostan kohdan joka oli ehkä vähän sitä huonoa, joka ikinen hahmo on enemmän tai vähemmän mielenterveysongelmien tai traumatisoitumisen pulmalaatikko ja koko tätä wannabe imperiumia vaivaa aivan sama. Tossa ei olis muuten mitään mutta kun kaikkien tavat reagoida asioihinsa on tyyliin äärimmäisen lapsellista, jopa first orderin pitää rakentaa helvetin iso ase ihan vaan osoittaakseen että kyllä tässä totisia imperiumin jatkajia ollaan. Vanhoissa imperiumi on vain paha koska se on vain imperiumi joka vaan esitetään pahana eikä siitä sen enempää, mutta tässä pahikset on pahiksia koska niillä on kollektiivinen pakko todistella ihan hitosti.  Tottakai tossa on positiivistakin ja pidän siitä että kaikki ei ole vain selvästi sankaria tai pahista mutta ehkä hiukkasen liikaa on jo liikaa.

Tietyt asiat voi vetää överiks mut joitain ei ehkä kannata tai koko juttu menee hetkeks ihan naurettavan puolelle eikä sitä voi ottaa ihan tosissaan. Ja tää koskee kaikkea muutakin kuin vaan sitä yhtä tiettyä hahmoa jonka kaikki kuitenkin tietää.

Jos tässä ei olis ollu tollasia pieniä ylilyöntejä aivan liikaa, niin tää olis ollu oikeastaan paras elokuva koko sarjassa, mut nyt tää on etten oikein osaa sijoittaa tätä. Erittäin hyvä kuitenkin.


---------------------------------

Girl, Interrupted

Näin tän ensimmäisen kerran joskus noin 10 vuotta sitten aikana jolloin olin about sekaisin sillä tasolla että se olis melkeinpä muutaman kärjistetyn elokuvan hahmon kombinaatiota. Ihan ok elokuva silloin mutta kiinnitin ilmeisesti huomiota niin paljon sen mukaan miten kiinnitin huomiota silloin että kokonaiskuva elokuvasta oli vähän epämääräinen.

Nyt tätä sitten seurasi enemmänkin miten kaikkia ns mielisairaalaleffoja seuraa muutenkin eli ehkä eniten keskittyy siihen miten tollainen on kuvattu tiettynä aikana ja miten realistista mikäkin on sen ylimääräisen draamailun ohessa mitä elokuvassa on tietenkin muuten oltava.

Hahmot on hyvin pinnallisia kärjistyksiä mutta toimivat kuitenkin ja samalla toimivat hyvin erilaisten asioiden kuvauksina vaikka syvyyttä ei oliskaan niin hirveesti. Ihan ok elokuva seurata kunhan samalla keksii riittävästi tekemistä kuten esim vetää kokoajan kuumaa kaakaota leffaa katsoessa. Tottakai elokuvassa on pakollista miten sen muotoilis, toiveikkaan ajattelun palvelua mitä ehkäpä moni elokuvaa katsovista kuitenkin haluaakin nähdä, mutta on tämä ehkäpä pikkuisen mainettaan parempi. Tätähän siis on syytelty sekä epärealistisesti yksinkertaistavaks että myös hienoks esimerkiks asioista.

Jos ei muuten ni kannattaa katsoa vaikkapa ihan vain verratakseen siihen miten ajat on muuttuneet (monellakin tasolla) vaikka tää ei ihan täysin realistista oliskaan.
Muotoillaan tämä kuitenkin näin että leffasta käy hyvin ilmi mikä on minkäkin kärjistetyn hahmon suurin haaste aivan kaiken suhteen, ja tässä mielessä elokuva on ainakin erittäin onnistunut.


 
Back to top
« Last Edit: 17.04.2019 at 02:38:39 by Mirsku »  
Achievements: 11
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

" [2:03 AM]jnx:never go full Mirsku "

Radikus wrote on 07.12.2018 at 08:07:59:
Mirskulle bannit.
Mirsku   IP Logged   Firefox 65.0  X11
Mirsku
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 6586

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2167 - 18.04.2019 at 02:42:20
 
No Country for Old Men

Tätä katsoessa pidin tästä enemmän kuin olisin odottanut, mut mitä pidemmälle leffa oli edennyt niin sitä enemmän se alkoi menemään todella pidettävästä sinne "katotaan tää nyt loppuun" kategoriaan.

Tota ehkä söi vähän se että kaikki hahmot oli vähän sellasia ettei ketään kohtaan oikein noussut ymmärrystä, tarkoitan siis sillä tasolla että kaikki elokuvassa tapahtunut ja kerrottu oli vähän sellasta "nojaa ei ole uutta" ja samalla "jos pitää alkaa leikkimään tolleen ni loogista et se homma menee tollaseks" 
Spoiler:
en erityisemmin pidä hahmoista jotka sekä samaan aikaan elävät jonkinlaisessa jumaldeluusiossa mutta samaan aikaan unohtavat oman kykynsä haavoittua ja sitä kautta myöskin kausaliteetin


Osa oli tosiaan ihan kuin oli kattonu elokuvaa, ja osa taas ihan kuin olis kattonu jotain youtubeen upittua dokumenttia.

Ihan katsomisen arvoinen kuitenkin. Ei siis mitenkään huono elokuva mut noh paljon ennemmin lukisin vaikka muuten aiheista mitä elokuva sivuuttelee paljon.

Parasta elokuvassa oli
Spoiler:
seriffin paistetut kananmunat, voi hitto että tuli nälkä siinä kohdassa
 
Back to top
« Last Edit: 18.04.2019 at 03:41:02 by Mirsku »  
Achievements: 11
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

" [2:03 AM]jnx:never go full Mirsku "

Radikus wrote on 07.12.2018 at 08:07:59:
Mirskulle bannit.
Mirsku   IP Logged   Firefox 65.0  X11
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1045

Tampere - Finland
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2168 - 18.04.2019 at 05:02:20
 
Girl Interrupted ja Lilja 4Ever yms on kyllä näitä leffoja joita oli mukava katella kun joskus synkkänä emonuorena haki ikäänkuin vertaistukea tämmöisestä"kärsimyspornosta". Voisi joskus nostalgiamielessä katsella näitä, kun nykyään hieman asioita tutkineena osaa ehkä paremmin arvioida kuinka realistista mikäkin on.

Vaan olen kyllä nykyään siinä käsityksessä, että jos tarkoituksena olisi tehdä realistinen kuvaus, niin keskimääräisistä aidoista totaalisista persoonallisuushäiriöisistä ja absoluuttisista mielenterveystapauksista on kyllä vaikea saada mitenkään ainakaan laajempaa yleisöä kiinnostavaa elokuvaa tehtyä, enkä tarkoita kiistää näitten ongelmahenkilöitten ihmisarvoa mitenkään vaan tarkoitan sitä että näitten henkilöitten gargantuaalisen seonneisuustason ja alhaisen itseanalyysin vuoksi niistä on äärimmäisen vaikea saada irti mitään elokuvamaista, tai edes keskivertoihmisten arkista persoonallisuutta muistuttavaa, ja kun näillä elämäkin on sellaista päivittäin samaa toistavaa monotonista sekokaaosta.

Vähän sama kuin jos tehtäisiin realismiin pyrkivä leffa keskimääräisestä jenkkisarjamurhaajasta, niin kuka jaksaa katella kun se ei olekaan mikään HannibalLecter-mastermind vaan täysin persoonaton osittain aivokuollut geneerinen äijä joka himassaan vaan katsoo pornoa ja dokailee aivojaan kokoajan entistäkin enemmän paskaksi ja lähtee sitte vaan tilsimään porukkaa, kunnes kuolee tai joutuu vankilaan jossa se sitten tulee uskoon tai ehkä sössöttää jotain paskaa luistaakseen vastuusta tai päästääkseen julkisuuteen, kunnes se teloitetaan tai joku korsto potkii sen hengiltä, ellei sitten vaan pikkuhiljaa dementoidu jossain eristysosastolla

Ehkäpä erotuksena tämmöisestä totaalisesta sekoilusta on semmoinen alempi- keskiluokkainen pitkittynyt "leikki-ikä" jossa tulee usein kuvioihin päihteet, pahoinvointi ja lievä sosiaalinen syrjäytyminen muttei todennäköisesti akuuttia hengenvaaraa kellekää tai pahoja psykooseja yms, niin siitä saanee helpommin massoja kiinnostavia peruselokuvamaisia leffoja tehtyä, joissa ei jouduta liikaa vääristelemään todellisuutta ja henkilöitä normaaleimmiksi tai stereotyyppisemmiksi kuin ne ovatkaan.

Mutjoo, itse kattelin viimeksi Apollo 13. Elikkä tositapahtumiin perustuu, kuulento menee vituiksi kesken reissun ja siellä sitten avaruudessa hengaillaan ja jännätään selvitäänkö elossa takaisin. Eipä mikään moderni klassikko mutta kyllähän nämä ihmisten viime vuosisadan ensimmäiset askeleet kohti final frontieriä aina kiinnostaa aiheena ja TrueAmericanHero- Tom Hanks on aina mainio mies karjumassa miehekkäällä äänellään kuria ja järjestystä elokuvissa joissa hommat menee vituiksi ja kaverit ympärillä meinaa panikoida.
Edit: Jaa, näköjään oli vähän vanhempi leffa tämäkin, vuodelta 1995,nytku iän vaivauduin tsekkaamaan.
 
Back to top
« Last Edit: 18.04.2019 at 05:25:15 by mem0_ory »  

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Chrome 72.0.3626.121  Android 7.0
Mirsku
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 6586

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2169 - 18.04.2019 at 11:00:09
 
Robogeisha

Pitäny katsoa ihan yleissivistyksenkin takia, ei mikään ihmeellinen mut pikkusen parempi kuin olis odottanu. Taattua "ei yhtään mitään väliä missä mielentilassa katsot ja keskitytkö"


Runaway

80-luvun alkupuolella tehty leffa jossa teknologia on ottanut hyppäyksen eteenpäin mut on edelleen sitä 80 luvun teknologiaa. Käytännössä siis sellanen samalla hyvin läppä mutta samalla myös todella hieno kasariretrofuturismi vaikkei yrittäiskään oikeastaan olla.

Oikein pahoja bisnestyyppejä, hämyjä salailevia korporaatioita, sekoilevia robotteja, aikansa hitechiä vedettynä hiukan överiks siitä mitä se on ollut. Jouduin monta kertaa kohdissa joissa esitellään jotain "futuristista tekniikkaa" pausettelemaan ja kattomaan tarkkaan et mitäs näillä nyt tällä kertaa oikeesti onkaan tässä.
Spoiler:
ehkä hienoin on että robotin saa tietysti sekoamaan ja murhaamaan ihmisiä laittamalla siihen sellaisen sirun mitä itelläkin löytyy laatikosta ja just sen valmistajan siru vielä kuin leffassa. Leffassa ne oli vähän muuta kuin mitä oikeasti


Pari kuvaa mitkä ei toivottavasti spoilaa mitään muuta kuin et mitä on luvassa (tunnelman ja yleisilmeen suhteen). 80-luvulla oli tantaalikonkat vielä suhteessa muuhun ihan eri hintaluokassa joten niitä löytyi monesta laitteesta. (noi sinisistä ja oransseista hattivatin muotoiset pyörylät)

Ja siis vähänkö on nätti tietokone kahdella lerppuasemalla. Kokeilin nopeesti vähän metsästää et mikä toi on mutta ei äkkiseltään tullu vastaan. Joka tapauksessa erittäin seksy kone. 


 
Runaway-1.jpg (64 KB | 8 )
Runaway-1.jpg
Runaway-2.jpg (47 KB | 3 )
Runaway-2.jpg
Back to top
« Last Edit: 18.04.2019 at 11:32:32 by Mirsku »  
Achievements: 11
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

" [2:03 AM]jnx:never go full Mirsku "

Radikus wrote on 07.12.2018 at 08:07:59:
Mirskulle bannit.
Mirsku   IP Logged   Firefox 65.0  X11
Mirsku
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 6586

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2170 - 18.04.2019 at 23:34:00
 
mem0_ory wrote on 18.04.2019 at 05:02:20:
Vaan olen kyllä nykyään siinä käsityksessä, että jos tarkoituksena olisi tehdä realistinen kuvaus, niin keskimääräisistä aidoista totaalisista persoonallisuushäiriöisistä ja absoluuttisista mielenterveystapauksista on kyllä vaikea saada mitenkään ainakaan laajempaa yleisöä kiinnostavaa elokuvaa tehtyä, enkä tarkoita kiistää näitten ongelmahenkilöitten ihmisarvoa mitenkään vaan tarkoitan sitä että näitten henkilöitten gargantuaalisen seonneisuustason ja alhaisen itseanalyysin vuoksi niistä on äärimmäisen vaikea saada irti mitään elokuvamaista, tai edes keskivertoihmisten arkista persoonallisuutta muistuttavaa, ja kun näillä elämäkin on sellaista päivittäin samaa toistavaa monotonista sekokaaosta.


Mikä on totaalisen persoonallisuushäiriöinen ja absoluuttinen mielenterveystapaus? Loppujen lopuks tapaukset joissa ongelmat johtuvat ainoastaan "seikoista x tai asiasta x" on erittäin harvassa enkä oikeasti pysty keksimään mitään muita esimerkkejä kuin tilanteet joissa välittäjäaineiden reittejä ihan kirjaimellisesti rappeutuu. Näissä tapauksissa voidaan sanoa jonkin asian aiheutuvan nimenomaan siitä että esimerkiksi sairaus x vaikuttaa siihen että ilmenee erilaisia asioita jotka vaikeuttavat henkilön toimintaa henkilön omastakin näkökulmasta katsottuna.

Persoonallisuushäiriöissä toki taustalla voi olla ja useimmiten onkin lisäksi neurologisia poikkeuksellisuuksia esim verrattuna siihen mitä yleensä pidetään vielä ns normaalin skaalan sisällä olevaan, mutta hyvin paljon persoonallisuushäiriöt ilmenevät nimenomaan reagoinnissa ulkoisten tekijöiden aiheuttamissa tilanteissa. Olosuhteet näyttelevät isoa osaa siitä miten ns häiriintyneesti henkilö käyttäytyy, ja tietyt asiat ympärillä vaikuttavat erilaisiin niin että kaivetaan eri voimakkuuksilla olevia toimintamalleja ja reaktioita tilanteisiin. On hyvin helppoa ajatella että ympäristössä ei olis mitään vikaa ja että vika olisi vain henkilössä tai henkilön asiassa x, mutta syy ja seurausreaktiot ja niiden verkostot nimenomaan vaativat aina niitä muitakin tekijöitä kuin vain henkilön jolla on jotain.

Toi Girl Interrupted muuten esittää joitain asioita hyvin realistisesti jos tarkastellaan asiakokonaisuutta ja siitä seuraavaa reagointia, erittäin kärjistettynä mutta samalla myös realistisesti.
Spoiler:
jäätelöbaarikohtaus kannattaa katsoa useamman kerran läpi ja myös siltä kannalta että onko koko siinä ympäröivässä maailmassa johon elokuva sijoittuu jotain hiukkasen pielessä
 
Back to top
 
Achievements: 11
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleInsiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

" [2:03 AM]jnx:never go full Mirsku "

Radikus wrote on 07.12.2018 at 08:07:59:
Mirskulle bannit.
Mirsku   IP Logged   Firefox 65.0  X11
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 2839

Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2171 - 18.04.2019 at 23:50:46
 
Control 2007

Tullut nyt katsottua urakalla näitä bändeistä kertovia leffoja (Queen/Motley Crue/Juice/Johny Cash), en oo vaan ehtiny/jaksanu jokaisesta ruveta kirjotteleen. Tää oli kuitenkin itselle huomattavasti tuntemattomampi pätkä, joten laitellaas tänne jos muiltakin menny ohi. Kertoo siis Joy Divisionista. Itse pändistä en juuri diggaile ja ainoa mitä tiesin ennakkoon oli se ääniaalto levynkansi...

Koko leffa on mustavalkoinen ja sopii hyvin kyllä tähän. Miljöö on train spotting brittiä ja meno melkolailla samanlaista. En tiedä kuinka paljon tässä on otettu vapauksia, vai onko ihan orjallista dokkarikamaa, mutta ihan hyvin kiteytti pändin tarinan. Ehkä olis enemmän saanut olla noista levyistä ja biisien teosta, nyt meni aikalailla (oletetusti) laulajan elämää sivuten. Olis varmaan lähteny vielä isomminkin pyörät pyörimään jätkillä, jos ei olis käynyt niin kuin kävi.

3½/5
 
Back to top
« Last Edit: 18.04.2019 at 23:51:02 by nassekova »  
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Safari 12.1  Mac OS X
mem0_ory
Offline
NES-Retro Journeyman
***


Posts: 1045

Tampere - Finland
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2172 - 19.04.2019 at 06:27:56
 
Mirsku wrote on 18.04.2019 at 23:34:00:
Mikä on totaalisen persoonallisuushäiriöinen ja absoluuttinen mielenterveystapaus? Loppujen lopuks tapaukset joissa ongelmat johtuvat ainoastaan "seikoista x tai asiasta x" on erittäin harvassa enkä oikeasti pysty keksimään mitään muita esimerkkejä kuin tilanteet joissa välittäjäaineiden reittejä ihan kirjaimellisesti rappeutuu. Näissä tapauksissa voidaan sanoa jonkin asian aiheutuvan nimenomaan siitä että esimerkiksi sairaus x vaikuttaa siihen että ilmenee erilaisia asioita jotka vaikeuttavat henkilön toimintaa henkilön omastakin näkökulmasta katsottuna.

Persoonallisuushäiriöissä toki taustalla voi olla ja useimmiten onkin lisäksi neurologisia poikkeuksellisuuksia esim verrattuna siihen mitä yleensä pidetään vielä ns normaalin skaalan sisällä olevaan, mutta hyvin paljon persoonallisuushäiriöt ilmenevät nimenomaan reagoinnissa ulkoisten tekijöiden aiheuttamissa tilanteissa. Olosuhteet näyttelevät isoa osaa siitä miten ns häiriintyneesti henkilö käyttäytyy, ja tietyt asiat ympärillä vaikuttavat erilaisiin niin että kaivetaan eri voimakkuuksilla olevia toimintamalleja ja reaktioita tilanteisiin. On hyvin helppoa ajatella että ympäristössä ei olis mitään vikaa ja että vika olisi vain henkilössä tai henkilön asiassa x, mutta syy ja seurausreaktiot ja niiden verkostot nimenomaan vaativat aina niitä muitakin tekijöitä kuin vain henkilön jolla on jotain.
Nuo tietyt persoonallisuushäiriöt voi ajatella spektrinä missä tiettyyn pisteeseen asti joku tyyppi voi olla hyvinkin Ok loppujan lopuksi vaikka piirteitä olisi paljonkin, mutta tietyn pisteen jälkeen henkilölle on muodostanut niin vahva "taikaenergiakilpi" että sen kanssa kommunikointi alkaa olla sitä että kaikki yritys antaa mitään kritiikkiä tai rakentavaa palautetta kimpoaa kumipallona takaisin.

Mielenterveysongelmissa se pahin taas on jos on selvästi aivot kaatunu eikä henkilö kykene ajattelemaan tai toimimaan mitenkään järkevästi, mutta se on kyllä mielenkiintoista että siinä missä näistä pahoistakin mielisairauksista kuten skitsofreniasta näkee ihmisten toipuvan suht järkiinsä niin kuulee paljon noista tietyistä persoonallisuushäiriöistä patologisimmissa muodoissaan ettei tosiaan ois keksitty vielä mitään mitä ois tehtävissä noitten henkilöitten auttamiseks. Yksi merkittävä epäkohta nykymaailmassahan tämä ja varmaan just ennaltaehkäisy sillä että ympäröivä sosiaalinen maailma ja valtaa pitävä järjestelmä hyväksyisi paremmin erilaisuuden olisi se mitä kohti pitäisi pyrkiä

Mutta, takaisin psykologian professori-larppauksesta leffoihin:

Lord of the rings:Two Towers

Olen monesti kuullut että tämä olisi trilogian heikoin lenkki, ja nytkun sen katsoi pitkästä aikaa niin siinä on tosiaan ehkä vähiten Balrog-tierin the momentseja trilogiasta mutta kuitenkin jatkuvasti tasaisen viihdyttävä leffa, ja yhtenä mainittavimpana kiintopisteenä iki-ihana perusnarkkarin,  Voldemortin ja vaippa-apinan ristisiitos eli Klonkku. Yksi todella hyvä juttu on kanssa kun
Spoiler:
lopussa entti-puu-ukkelit käy teuromassa Saruman-härövaarin tehtaan. Tolkienin luonnonläheinen maailma vs teollistuva maailma-asetelmaa parhaimmillaan
 
Back to top
 

Elämä kuin geneerinen eurorope
  IP Logged   Chrome 72.0.3626.121  Android 7.0
Massive
Offline
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7154

Turku - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2173 - 19.04.2019 at 13:32:45
 
The Dirt  Smiley
En tiedä Mötley Crüesta mitään muuta kuin bändin jäsenten nimet ja suurimmat hitit, tosin en niitäkään aina muista tai osaa yhdistää.
Siihen nähden tämä leffa on ehkä vähän pintaraapaisua bändiin mutta ihan viihdyttävä silti. Toki kestoa olisi voinut olla selkeästi enemmän, nyt jäi tapahtumat vähän lyhyeksi ja nopeasti läpi kelatuksi. Varsinkin bändin kasariaikoihin pitempään paneutuminen olisi varmasti ollut viihdyttävää koska ysärille saavuttaessa koko homma meni vähän tylsäksi ja leffan lopetus oli aika mitäänsanomaton.
Kivasti kyllä erotti itsensä muista bändileffoista mm. tuon jäsenten kertojana toimimisen takia.
3.5/5

Baywatch  Smiley
Alkuun oli ihan hauska, Mitchin hahmon esittely oli kunnolla ylilyöty ja Dwayne Johnsonin hahmo edustaakin sen takia aika hyvin sitä mielikuvaa mikä Hasselhoffin hahmosta on tullut vaikka muuten ovatkin melkein täysin erilaiset. Muut hahmot oli sitten toki aika paskaa, kliseitä tai tylsiä kuten leffan huumori ensimmäisen... 40 minuutin jälkeen?
Baywatchissa olisi toki ollut aineksia 21 & 22 Jump Streetien kaltaiselle komedialliselle leffaremakelle mutta se epäonnistui aika huonosti.
2/5

The Premonition  Smiley
Ennen kuin Brian De Palma kunnolla aloitti 70-luvun nosteen kauhuelokuvissa joihin liittyivät parapsykologia, teki Robert Allen Schnitzer Stallonen tähdittämän Rebel-leffan jälkeen tämän näkyihin tunnelmansa pohjaavan kauhuleffan.
The Premonitionissa on hyviä kohtauksia tunnelmaltaan ja visuaalisuudeltaan mutta ne jäävät kuitenkin aika harvaan, mikä on sinänsä harmi koska leffassa ei ole tunnelmanluojana niiden lisäksi muuta kuin säveltäjä Henry Molliconen toimiva musiikki. Leffalla myös tuntuu olevan sanottavaa uusioperheistä ja vanhemmuudesta mutta kyseinen viesti jää kuitenkin pääosin epäselväksi. Leffan loppu oli myös omasta mielestä aika tylsä.
Hyvä idea leffalla kuitenkin ja potentiaalia olisi ollut reilusti. Ihan kohtuullinen leffa kuitenkin, joka ei ole niin pahasti vanhentunut kuin aikaisemmin mainittu Carrie.
3/5
 
Back to top
« Last Edit: 19.04.2019 at 13:32:56 by Massive »  
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Firefox 66.0  Windows 7
erakko-hermanni
Offline
NES-Retro Insider
******

Power ranger

Posts: 2911

vihti - Finland
Gender: male
Re: Minkä elokuvan katsoit viimeksi III
Reply #2174 - 19.04.2019 at 21:55:11
 
Halloween 2018  Smiley

Heittämällä paras jatko-osa, toimii varmasti kaikille teeman faneille ja brutaalin väkivallan ystäville  Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 8
HC Movie CollectorCat PeopleBeersiderInsiderFirst Successful SaleItem AcquiredClothed by NES-RetroChurch of NES-Retro

Through the darkness of future past
The magician longs to see.
One chants out between two worlds
Fire walk with me.
“This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes and the dark within.”
  IP Logged   Chrome 73.0.3683.86  Windows 10
Pages: 1 ... 143 144 145 146 147 
Send Topic