Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 19
Send Topic
Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla (Read 69134 times)
triVile
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 284

Turku - Finland
Gender: male

Live: wilenica
PSN: WilenicA

Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #195 - 26.02.2018 at 16:54:49
 
Katukokki, Seinäjoki

Seinäjoki, tuo grillien luvattu kaupunki, on osunut jälleen työmaakseni. Pitkän ajomatkan jälkeen kävin uimassa Seinäjoen uimahallissa ja uimista seuraa luonnollisestikin nälkä.

Seinäjoen keskustan välittömässä läheisyydessä tönöttävä Katukokki nauttii jonkinmoisesta suosiosta, sikäli jos kuulopuheisiin on luottaminen. Rohkeimmat väittävät sitä jopa kaupungin parhaaksi. Kello oli noin 15:30 kun kurvasin Qashqaillani pihaan. Sain heti huomata että syöntirituaalille varattua sisätilaa Katukokki ei tarjoa, vaan grillimättö vedetään joko katoksen alla luukulla, lumen peittämissä ulkopöydissä, autossa tai kotona.

Tepastelin luukulle joka aukesi saman tien siniseen t-paita työunivormuun sonnustautuneen naishenkilön toimesta.

Myyjä: Moi.
Minä: Moi. Mikäs olis semmonen annos josta kylilläkin puhutaan?

Syvä hiljaisuus. Olinkos mä nyt jotenkin liian hauska?

Minä: Siis jotain isoon nälkään?
Myyjä: Haluatko ranskalaisaterian vai hampurilaisen?
Minä: Hampurilaisen.
Myyjä: No vaikkapa tuo Kokin erikoinen.

Silmäilin mitä se pitää sisällään: pihvi, kananmuna, kinkku, juusto, ananas ja sämpylä. Tarkastin nopeasti vielä muut vaihtoehdot, mutta päädyin ottamaan suositellun purilaisen. Pihvi osui grilliin ja räiskyvän rasvan iloinen sinfonia alkoi soida.

Myyjä: Otatko Oltermannia vai sulatejuustoa?
Minä: Sulatejuustoa.

Ehdottomasti sultejuustoa. Jos jotain olen oppinut grillihommissa, niin sen että kun sulatejuustoa on tarjolla, se myös otetaan.

Myyjä: Syötkö heti vai tuleeko mukaan.
Minä: Otan mukaan. Eiku äh, mä syön heti.
Myyjä: Tuleeko muuta?
Minä: Kahden desin maito
Myyjä: Seitsemän kahdeksankymmentä.

Ulkona oli -7 astetta pakkasta ja mielestäni se on vielä ihan ok keli harjoittaa pystysyöntiä ulkosalla. Burgeri valmistui nopeasti ja ensin totesin mielessäni että tää on aika pieni, että ei tämä nyt ihan isoon nälkään ole. Ei muuta kuin hampaat kiinni purilaiseen ja makuarviota tekemään.

Mikä helvetti tätä kaupunkia vaivaa? Täältä tuntuu olevan mahdotonta saada huonoa purilaista. Tässäkin oli kaikki aivan hiton kohdallaan. Maut kohtasivat jälleen mielihyväkeskukseni ja en voinut kuin pudistella päätäni ja myhäillä tyytyväisenä ahdatessa herkkua vatsaani. Ananas ja sulatejuusto käyvät todella hyvin yhteen, pihvi ei maistunut pakastepihville jota se ilmiselvästi oli. Ja se sulatejuusto... SITÄ MEINAAN OLI. Unohtakaa parta- ja viiksivaha, Olympia-juusto ajaa saman asian.

Syönitorgian jälkeen sulatejuusto ei lähtenyt turpakarvoituksestani vaan jouhet olivat ihan oikeasti Olympian kangistamat. Onneksi olisin menossa seuraavaksi hotelliin, jossa voin pestä naamani. Juusto ei lähtenyt sitten millään kuivalla paperilla.

Purilainen oli siis aivan erinomainen jossa hinta, laatu ja koko kohtasivat. Purilainen ei siis ollut iso jos vertaa vaikka kunnon kokoisiin jättipurilaisiin joita grilleiltä saa. Toki Katukokistakin varmaan sellainen löytyisi, mutta Kokin erikoinen oli tuollaisenaan ehdottomasti viiden tähden suoritus.

Katukokki: 5/5
 
Back to top
« Last Edit: 26.02.2018 at 16:59:13 by triVile »  
Achievements: 2
Typical Apple UserNES-Retro Failcabin

"Naaman pitää olla kuin bukkaken jäljiltä kun on kunnon purilaisen syönyt" -Wick
  IP Logged   Chrome 64.0.3282.167  Windows 10
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9913

Turku - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #196 - 22.03.2018 at 19:09:47
 
Martinsillan Grilli (Satakunnantie), Turku

...

Olen käynyt täällä jo varmaan viisi kertaa, mutta nyt oli aika käydä testaamassa paikka tarkalla Grillitiimi-silmällä (tai siis suulla). Turussa on siis kaksi Martinsillan grilliä, joista toinen, se joenrannan hökkeli, on tunnetumpi.

MSG:issä on kummassakin yleensä ollut nuoria plikkoja tekemässä sapuskoja, mutta tällä kertaa kohdalle sattui kaksi hupparihemmoa. Ei siis mitään vikaa, mutta epätavallista nähdä nuoria kloppeja vääntämässä purilaisia, kun yleensä se on se nuori tyttö tai eläkeiän kynnyksellä taapertava Raija.

Nyt grillitiimiyden aikakaudella tunnen oloni voimaantuneeksi, sillä tässä hommassa on nyt selkeä tavoite. Mennään grillille ja oikeasti katsotaan sitä listaa eikä oteta sitä turvallista makkaraperuna-annosta automaattisesti. Nyt pitää miettiä ja laskelmoida ja tähdätä vähän pidemmälle. Selasin ruokalistan läpi ja oli lievä pettymys, kun ainut hassunhauska annos oli Hungry man -hampurilainen. Kuten olemme nähneet, on jokaisella grillillä monia hauskoja nimiä annoksilleen, monilla myös useampi. Martinsillan grilli tarvitsisi lisää hassunhauskoja.

...

Otin sitten tuon edellä mainitun annoksen normaalin kokoisena (5,80 €) ja kylkeen puolen litran maidon (1,30 €). Pojat ottivat tilauksen nopeasti vastaan ja alkoivat duunata (tämä on oikea verbi tähän) hampurilaista. Muutaman minuutin värjöttelyn jälkeen – MSG:issähän ei ole asiakastiloja – sain käteeni huumaavan tuoksuisen purilaisen. Viimeisestä ruokailusta oli kulunut jo 7 tuntia, joten jokainen voi kuvitella, minkälaiseksi nälkätilanne oli ehtinyt äityä. Kovaksi oli ehtinyt äityä.

Astelin autooni ja löin tavaran kojelaudalle kuvattavaksi, eikä tässä vaiheessa ollut kauheasti väliä, tuleeko kuvista huonoja vai ei. Lihan ja soosin aromit täyttivät auton hiljalleen ja aloin työskentelemään murkinan parissa. Maku oli aivan uskomaton, varmasti nälkätilanteesta johtuen. Sisällä oli siis kaksi pihviä, paistettu kananmuna, juusto, ananas sekä soosit ja muut perussetit.

...

...
Mjärhm!

Ahdoin purilaista naamaani ja yritin parhaani mukaan olla tahraamatta vaatteitani. Sain homman pidettyäkin jonkinlaisissa aisoissa, kun taiteilin suuni ja pääni mitä ihmeellisimpiin asentoihin haukkaillessani tuota. Tässä vaiheessa lasitkin olivat jo kätevästi huurussa, etteivät ohikulkevat lapset joutuneet katselemaan tätä groteskia aktia.

...

Noin puolessavälissä kävi huono homma, kun pureskellessani rusahti kunnolla. Poskihampaiden väliin jäi melkoinen luunpalanen ja piti siinä vähän aikaa testata kielellä, että menikö jotain rikki. Sellainen tyhjyyteen tuijottava katse, jossa on ripaus keskittymistä ja hermostuneisuutta. Onneksi kaikki hampaat pysyivät ehjinä tuosta huolimatta, joten meno jatkui, tosin hieman rauhallisempana. Harmittava tapaus. Jos tätä ei olisi ollut, olisi grilli saanut puhtaat paperit, mutta nyt piste putosi tästä johtuen.

Annan tälle toiselle MSG:lle siis arvosanan

...
 
Back to top
« Last Edit: 22.03.2018 at 19:18:54 by Sera »  
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 64.0.3282.186  Windows 7
Wiizeli
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
NES-Retro Beersider
******


Posts: 16620

Vantaa - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #197 - 29.03.2018 at 14:22:09
 
Hiton hyvännäköinen ainakin tuo Hungry Man-purilainen.
Mutta tollaset luusattumat sun muut tosiaan pilaa fiiliksen aika hyvin.
 
Back to top
 
Achievements: 14
BeersiderPlayStation Network Level 15+24h MarathonAchievement ArtistHC Movie CollectorSocial AdventurerNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroKeyboard VeteranTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatInsiderDonated to AVGN
Wiiseli Wiizeli Wiizeli Wiizelih M_Manninen Weazel   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 10
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9913

Turku - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #198 - 29.03.2018 at 15:32:41
 
Grilli Kahvio Latenportti, Turku

Mulla on Google Mapsissa lista grilleistä, joissa täytyy käydä. Grilli Kahvio Latenportti on kuitenkin sellainen, että ajattelin, että en ennen kesän loppua pääse siellä käymään: paikka on auki vain arkisin, ja silloinkin klo 6–14 kuin mikäkin työpaikkaruokala. Planeetat olivat kuitenkin eilen kohdallaan juuri hyvin ja pääsin kuin pääsinkin käymään siellä yhden aikoihin.

Grilli on jännä näky, sillä se on Pansion sataman kupeessa kaiken metallin, öljysäiliöiden ja teollisuuskiinteistöjen rinnalla yhteiselossa sijaitseva hirsimökki.

...

Mökissä on kaksi loosia: kahviopuoli ja grillipuoli. Ulko-ovi avautuu kahvioon, mutta varsinaisen grillin puolella varsinaisesti pöhisee.

...

Tässä ahtaassa, merenkulkukrääsällä koristellussa huoneessa istui kaksi työukkoa ja luukun takana oli karski, parrakas äijä painamassa hommia. Harmi kun en sattunut saamaan hänestä kuvaa, mutta Google Mapsista löytyy.

...

Olin tutkaillut ruokalistaa jo ennalta ja heitin saman tien, että otan grillilautasen (pihvi, ranet ja paistettu muna) isolla maidolla. Nainen otti makkaraperunat niin ikään isolla maidolla. Samalla kun heitin tilauksen sisään, alkoi mies valmistaa murkinaa kiitoksen saattelemana. Täällä ei aikailla, ajattelin. Kävijäkunta on kuitenkin nälkäisiä ukkoja, jotka haluavat annoksen nopeasti alle, että sen 30 minuutin ruokatauon sisällä pääsee myös takaisin hommiin niin, ettei työnjohtaja ala huutamaan naama punaisena.

...

...

Annos tuli nopeasti. Erikoinen juttu paikassa oli hämmentävän hyvä salaatti, joka tuli annoksen päälle. Ei ollut mitään nahistuneita kiinankaalinlehdyköitä, vaan ukko laitteli salaattilaatikostaan pienten pihtien avulla rucolaakin annoksen päälle, kuin mikäkin gurmeekokki. Seratar oli myös yllättynyt ja kehui tätä puolta.

Annos oli kerta kaikkiaan maukas. Grillilautanen-annos löytyy mm. Halistuvasta, jota kehuin, mutta tämä on kova kilpailija sille. Halistuvassa lautaseen kuuluu kaksi ohutta pihviä, tässä yksi muhkea. Paha sanoa, kumpi on parempi, sillä pihvi oli murea ja maukas, kun taas Halistuvassa vähän sitkeämpiä. Latella ranskalaiset olivat maustettu paremmin, mutta Halistuvassa päälle tulee sitä salaista paprikamajoneesia, joka vie kielen mennessään. Taisto on tiukka, mutta kyllä ehkä Halistupa vie voiton niukin naukin. Siellä annoksen hinta on myös huokeampi, 6,60 €, kun täällä 7,50 €. Jos hintaa pudottaisi hieman, saisi Latenportti täydet pisteet.

Kuten tapanani on, närpin naisen lautaselta myös hieman ja totesin, että makkaraperunat olivat myös melko loistavia. Makkaranpalaset voivat olla kovia ja sitkeitä, mutta nämä olivat meheviä ja maustettu samoilla asioilla kuin ranskalaisetkin.

Latenportti osaa kyllä hommansa varsin hyvin. Annoksesta tuli täyteen ja se oli todella maittava. Kannatti käydä.

Annetaan 4½/5. Grillilautanen 7,50 € + iso maito 1,30 €.
 
Back to top
« Last Edit: 29.03.2018 at 15:48:50 by Sera »  
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 65.0.3325.181  Windows 7
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9913

Turku - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #199 - 29.03.2018 at 15:33:20
 
Wiizeli wrote on 29.03.2018 at 14:22:09:
Hiton hyvännäköinen ainakin tuo Hungry Man-purilainen.
Mutta tollaset luusattumat sun muut tosiaan pilaa fiiliksen aika hyvin.

Oli kyllä. Vähän jäi hampaankoloon, että minkälainen se iso versio tosta olis ollut. Ehkä joskus pitää vetää se.
 
Back to top
 
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 65.0.3325.181  Windows 7
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9913

Turku - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #200 - 08.05.2018 at 14:35:54
 
Cityburger, Turku

Olen ajanut tästä ohi jotain viisi miljoonaa kertaa ja monesti luvannut itselleni mennä syömään tänne. Paikka sijaitsee yhdessä Turun suurimmista risteyksistä, aivan Koulukadun jonne-ABC:n vieressä. Tänään sitten otin kiinni härkää sarvista ja pöristelin tuonne.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun grilliä pyörittää muu kuin kantasuomalainen Pirjo tai Erkki. Kun avasin oven, sain lämpimän "mooi"-tervehdyksen, kun sympaattinen Lähi-Idästä kotoisin oleva pariskunta moikkasi kuin vanhaa tuttua. Sitten iski tilauspaniikki: listalla on kuudessa sarakkeessa ruoka-annosten nimiä, jotka arvatenkin alkoivat vilistä silmissä. Etsin jotain erikoisuutta, mutta ei osunut silmään. Menin sitten B-suunnitelmalla eli otin isoimman lihapiirakan eli Jättilihapiirakka + jättipihvi (6,50 €), "kaikilla". Ruokajuomaksi otin järkyttävästi sen ainaisen maidon tilalle lasillisen KOTIKALJAa (1 €).

Tilaus oli ilmeisesti aika harvinainen, koska paikan pitäjän piti käydä tarkistamassa pakastimesta, että onko heillä jättipihvejä. Oli, onneksi. C-suunnitelmana olisi ollut ottaa joku hampurilainen, jos ei jättipihviä olisi tältä erää löytynyt.

Maksoin, menin istumaan ja odottelemaan, ja kun pääsin kolmannelle sivulle Iltalehdessä, niin pitäjänainen jo löi piiraanlörtsykän pöytään. Ensimmäinen huomio oli, että pihvi sopii täydellisesti tämän ison lihapiirakan muotoon, eli kun joskus näkee virityksiä, joissa pihvi löytyy vasta kuoria raottamalla tai sitten se penetroituu kuorten välistä ihmeellisesti ulos. Tässä se penetroitui jokaisesta suunnasta täydellisen harmonisesti.

Sisällä ei ollut mitään salaatteja, vaan rehdisti kurkkusalaatit, majoneesit ja mausteet. Ensimmäisellä puraisulla totesin, että suolaisuusaste oli täydellinen.

Piirakka upposi aika nopeasti, ja kun siinä sitten muistin maistaa myös sitä kotikaljaa, niin siitä sitten taas tuli huomattua, että sen makeus oli täydellinen. Eli jos makeudella voisi kumota suolaisuuden, niin kotikalja sopi äärimmäisen hyvin juuri tähän satsiin. Itse en pidä kitkerästä kotikaljasta, vaan siinä täytyy olla sokeria mukavasti, että se maistuu hyvältä.

Tämä lihisshow oli varmaan siistein ikinä, koska piirakan sisältä ei päässyt putoilemaan mitään ainesosia, jolloin kääröjen nuoleminen jäi vähäiseksi. Tässä kun lopettelin syömistä, tuli paikkaan joku pukumieskin vetämään lihiksen raneilla. Kun tulin tänne, niin paikassa oli muutama vanhempi työukko mättämässä murua rinnan alle. Voisi tällä otannalla sanoa, että Cityburger on koko kansan kohtaamispaikka.

6,50 € jättilihapiirakasta jättipihvillä. En ollut aivan täpötäynnä, kun tuolta lähdin, mutta tarpeeksi. En oikein tiedä, että miten lihistä voisi tuosta enää kasvattaa, mutta ehkä sinne väliin voisi tunkea jotain settiä. Tai sitten laskea hintaa hieman. Vertailen tässä tätä nyt isoihin annoksiin, joita saa samaan hintaan, joten annetaan tälle lihikselle 4/5. Paikalle ja symppikselle pariskunnalle 5/5. Kun tuolta lähdin, niin sanoin että oli kyllä hyvä lihapiirakka, painottaen sanaa hyvä.

Yhteispistemääräksi tulee siis 4½/5. Sellainen oli Cityburger.
 
1_053.jpg (453 KB | )
1_053.jpg
2_040.jpg (355 KB | )
2_040.jpg
3_031.jpg (265 KB | )
3_031.jpg
4_027.jpg (153 KB | )
4_027.jpg
5_021.jpg (295 KB | )
5_021.jpg
Back to top
« Last Edit: 08.05.2018 at 14:39:57 by Sera »  
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 65.0.3325.181  Windows 7
Sera
Offline
NES-Retro Elite
******

大木博士

Posts: 9913

Turku - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #201 - 16.05.2018 at 20:40:57
 
Titan Grilli ja Kahvikioski, Lieto

Tapahtui helatorstaina. Oli nälkä, oli rahaa, taivaankannen askelmerkit olivat juuri oikeassa järjestyksessä, joten suunnattiin naisen kanssa Titan grillille Lietoon. Titta kuulostaa omaan korvaani maksimissaan kolmekymppiseltä naisenalulta, mutta tönöön astuessa odottikin yllätys, kun pyörittäjä lähenteli jotain viittäkymmentä jo.

Vastaanotto oli tyly ja Titta käskevänpuoleinen. Ottaessaan tilausta hän ei ollenkaan meinannut muistaa, mitä kysyä, vaan meni useita sekunteja, kun hän muisti että "mitä mausteita", "suolaa vai grillimaustetta" ja silleen. Ei ollut ollenkaan jouhevaa. Ja kun möläytin, että otamme maidot, niin hän tiuskaisi, että tehdään tämä makkaraperunatilaus (5,20 €/ lautanen) nyt loppuun.

Titta kaatoi maidot lasiin ja lähti tekemään makkispekkiksiä. Aikaa meni n. 15 minuuttia ja maito ehti ikävästi lämmetä hieman laseissa tässä ajassa. Mietin, että olisi pitänyt ottaa varmaan kalja, niin kuin putiikin ainut asiakas meidän lisäksemme oli tehnyt.

Kun makkaraperunat saapuivat, ne tulivat väärin päin eli mulle suolalla maustettu, kun olin tilannut grillimaustetun itselleni.

Annos oli iso, siitä pisteet kotiin. Mutta kun sai haarukoitua tavaraa suuhun, niin lysti loppui siihen paikkaan. En sano tätä siksi, että tilaustapahtuma oli ollut alusta alkaen vähän ankea, vaan objektiivisesti ja analyyttisesti: makkaraperunat olivat huonoimmat koskaan. Perunat olivat päässeet todella kuiviksi, maustetta ei ollut mitenkään mainittavasti ja kurkkumajoneesia oli säälittävä tilkkanen annoksen päällä.

Nainen ei halunnut viimeistellä annostaan, vaan pyysi mua hakemaan jotain juotavaa. Tässä Titan grilli loistaa: paikasta saa viinejä ja muuta fiinimpää juominkia, ja ostinkin sitten mojiton, kun tällä grillillä siihen on mahdollisuus.

Jotenkin tuntuu, että Titta on tullut jonkinlaisesta ravintolamaailmasta pyörittämään grillibisnestä, koska annoksen tekeminen ei sujunut kuin yleensä grilleillä. Tässä oli aiemmin Ollin grilli -niminen tupa, ja Titta valtasi paikan joskus viime talvena muistaakseni. Hän tarvitsee vielä harjoitusta.

Annan Titan Grilli ja Kahvikioskille arvosanaksi murska-arvion 1/5.
 
titta2.jpg (950 KB | )
titta2.jpg
titta3.jpg (617 KB | )
titta3.jpg
titta4.jpg (681 KB | )
titta4.jpg
titta5.jpg (512 KB | )
titta5.jpg
Back to top
« Last Edit: 01.12.2018 at 22:28:52 by Sera »  
Achievements: 12
24h MarathonTypical Apple UserSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinNES-Retro FailboatChurch of NES-RetroKeyboard VeteranInsiderDonated to AVGN

Sera vaihdossa Kiinassa || IG @autonkorjaaja
WWW 226596   IP Logged   Chrome 70.0.3538.110  Android 8.0.0
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71942

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #202 - 18.05.2018 at 12:54:53
 
Ihmettelinkin että annetaanko täällä vaan liikaa anteeksi kun ei muka tule huonoja grillejä vastaan, mutta tulihan se sieltä. Cool
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus Rad1kus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
N3M0
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 116

Oulu - Finland
Gender: male

PSN: n3m045555

Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #203 - 18.05.2018 at 13:34:46
 
Tää o hyvä lanka.
 
Back to top
 
n3m045555 n3m02 n3m02 n3m02 n3m02   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 7
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71942

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #204 - 18.05.2018 at 13:38:17
 
N3M0 wrote on 18.05.2018 at 13:34:46:
Tää o hyvä lanka.


Tää on paras.
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus Rad1kus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
Peoplez
Offline
NES-Retro Insider
******


Posts: 4242

Joensuu - Finland
Gender: male

PSN: Peoplezi
NNID: Peoplez

Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #205 - 18.05.2018 at 14:08:54
 
Vilpitön kysymys:

Miten voitte ottaa grillillä ruokajuomaksi maitoa? Se grillin rasvankäryhän menee sen pahvin läpi ja koko maito haisee/maistuu sellaiselle vanhalle grillirasvalle. Vai onko se osa sitä makunautintoa ja kokemusta?
 
Back to top
 
Achievements: 5
Item AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroInsider

Vade retro, satana!
80840 376 Peoplezi   IP Logged   Safari 11.1  Mac OS X
Radikus
Offline
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71942

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #206 - 18.05.2018 at 14:24:28
 
Peoplez wrote on 18.05.2018 at 14:08:54:
Vilpitön kysymys:

Miten voitte ottaa grillillä ruokajuomaksi maitoa? Se grillin rasvankäryhän menee sen pahvin läpi ja koko maito haisee/maistuu sellaiselle vanhalle grillirasvalle. Vai onko se osa sitä makunautintoa ja kokemusta?


En oo kyllä koskaan moista huomannut.

Tai sitten se johtuu siitä että käyn grilleillä oikeastaan vaan tuhannen päissäni.
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus Rad1kus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
Peoplez
Offline
NES-Retro Insider
******


Posts: 4242

Joensuu - Finland
Gender: male

PSN: Peoplezi
NNID: Peoplez

Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #207 - 18.05.2018 at 14:29:11
 
Radikus wrote on 18.05.2018 at 14:24:28:
En oo kyllä koskaan moista huomannut.

Tai sitten se johtuu siitä että käyn grilleillä oikeastaan vaan tuhannen päissäni.


No joo kieltämättä tuo mun kokemus perustuu ihan muutamaan kertaan nuoruudessa, jonka jälkeen lopetin maidonjuonnin grilleillä. Ehkä ne ei kaikilla grilleillä sitten säilytä maitoja siellä rasvankäryssä.
 
Back to top
 
Achievements: 5
Item AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroInsider

Vade retro, satana!
80840 376 Peoplezi   IP Logged   Safari 11.1  Mac OS X
Wiizeli
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
NES-Retro Beersider
******


Posts: 16620

Vantaa - Finland
Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #208 - 18.05.2018 at 14:29:16
 
Itsehän vierailen snägäreillä korkeintaan vitullisissa jurreissa ja juuri ennen sammumista.
Niin siinä vaiheessa se maito on oikeasti ihan jumalten nektaria, kun sillä ateriansa alas huuhtoo.
Aivan paras ja pakollinen lisä jokaiseen grilliateriaan.
Ainakin noissa olosuhteissa.
 
Back to top
 
Achievements: 14
BeersiderPlayStation Network Level 15+24h MarathonAchievement ArtistHC Movie CollectorSocial AdventurerNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroKeyboard VeteranTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatInsiderDonated to AVGN
Wiiseli Wiizeli Wiizeli Wiizelih M_Manninen Weazel   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 10
nassekova
Offline
NES-Retro Expert
****

Now I am become death,
destroyer of the worlds

Posts: 4224

Gender: male
Re: Seran, Wickin ja triVilen suuri grilliketju '83, kaikilla mausteilla
Reply #209 - 18.05.2018 at 14:51:16
 
Joo kyllä se purkkimaito kuuluu grilliruokaan, vaikka juuri muun ruuan kanssa ei maitoa tuu juotua!
 
Back to top
 
Achievements: 6
BeersiderTypical Apple UserChurch of NES-RetroNES-Retro FailboatItem AcquiredFirst Successful Sale

What you call genocide, I call a day's work!
nassekova   IP Logged   Unknown   Windows 7
Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 19
Send Topic