Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 3 ... 67
Send Topic
Ketutus-/ murehtimisketju V (Read 103224 times)
Radikus
Online
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71898

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusKetutus-/ murehtimisketju V
22.05.2018 at 19:00:23
 
Näköjään on taas päässyt paisumaan yli 500 sivun mittaiseksi, joten on aika aloittaa uusi.

Leikkaan kyllä edellisestä Rampan ampparitarinan tähän perään:
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus Rad1kus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
Rami_Airola
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 15452

Turku - Finland
Gender: male

NNID: Rami_Airola

Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #1 - 15.05.2018 at 02:34:08
 
Rami_Airola wrote on 14.05.2018 at 02:45:19:
Olen yleensä pystynyt pitämään öisin ikkunoita ja parvekkeen ovea auki, kun ampiaiset eivät ole tavanneet tulla sisälle silloin.

No nyt yhtäkkiä kesken Youtube-katselun kuului vitummoinen pörinä ja siellähän se katossa lenteli ihan megasaatanankokoinen ampiainen.

Paniikissa menin hakemaan aseistusta keittiöstä (muoviastia ja lehti, joilla saatan saada ampparin nalkkiin ja voin sitten päästää ulos - joskaan en kyllä uskonut, että pystyn moiseen urotekoon mitenkään, mutta pakko koska ei naistakaan voi tähän aikaan herättää vain siksi, että mies on nössö). No kun palasin takaisin, niin tuota lentävää paholaista ei näy eikä kuulu enää missään. Luultavimmin on lentänyt takaisin ulos, mutta kun ei noihin voi luottaa yhtään. Se on nyt koko yön ja huomisen päivänkin kestävä vainoharha nyt päällä.


EDIT:
Sieltähän se vittupää sitten yhtäkkiä ilmestyi naaman viereen pörisemään puolentoista tunnin päästä alkuperäisestä "katoamisesta"  Smiley

Ja nyt se on taas kadoksissa  Smiley Smiley Smiley


Tämä kahteen kertaan piiloon mennyt ampiainen oli aamulla pörissyt sisällä ja avokki oli saanut sen hoidettua ulos.

No vittu, nyt sitten pidin taas tyhmänä parvekkeen ovea auki (tai no ei nyt tyhmänä, kun pakkohan tänne on viileyttä kämppään saada sisälle), niin parvekkeen lattialle oven viereen pörähti taas ampiainen. Melkein ehdin saada oven kiinni, mutta se perkele singahti sisään juuri jämptilleen ennen oven sulkeutumista.

Lensi katonrajaan ja tässä varmaan tunnin arvoin, että millä keinolla sitä nyt sieltä lähden saalistamaan. Täytyisi sohvalle ja sen selkänojalle nousta, että pääsisi mitään yrittämään. Kun sitten sain idean, että perkele TAPAN sen jonkun vitummoisen laatikon pohjalla, niin tämä lähti taas lentoon ja nyt se kököttää tuolla vielä hankalammassa paikassa.

Tuli tässä mieleen, että kyllähän tuo varmaan tappaa täytyykin, jos se vaikka sattuisi joku kuningatar olemaan. On meinaan aikas iso yksilö tämä vittupää. Jos tuo nyt on se sama, joka täällä päristeli eilenkin ja olisi vielä kuningatar, niin ulospäästäminenhän tarkoittaisi sitä, että se saattaa rakentaa pesää jonnekin tähän lähistölle. Jäisi se pesä rakentamatta, jos tämä nössö vain saisi viidakonvaistot tulille ja uskaltaisi käydä sotaan ampparia vastaan. Mutta kun ei uskalla, kun kangistuu kauhusta ihan tahtomattaan Smiley Cry

Ja se tosiaan tällä hetkellä lymyilee vielä hankalammassa paikassa, kuin äsken. Ihan uusia parkour-skillejä vaadittaisiin ja on vielä paikassa josta sitä ei edes teoriassakaan saa napattua purkkiin tai hakattua jollain esineellä. Pitäisi siis loikkia nojatuolin selkänojan päälle ja hätistellä se ensin lentoon. Ei tule tapahtumaan.  Smiley Smiley Smiley

EDIT:
Ensin amppari katosi tuolta edelliseltä paikalta. Yritin paikantaa ampiaisin uutta sijaintia ja toivoin hetken, että amppari olisi lähtenyt ulos.

Ei ollut.

Katsoin nimittäin piruuttani sohvan taakse ja siellä se oli, katsoi suoraan kohti! Mulkku oli mennyt piiloon tasan minun istumapaikkani taakse! (sohva toimii "tietokonetuolinani" ja tälläkin hetkellä istuksin sohvalla siinä kohtaa, missä ampiainen oli vielä jokin aika sitten takanani)

Se sohvanväli on about justiinsa sen kokoinen, että ampiainen siellä mahtuu liikkumaan ja minä pystyn sinne juuri ja juuri näkemään. Hetken emmin, että pitäisikö yrittää työntää sohvaa päin seinää ja toivoa, että siinä menisi ampiaiselta henki. Arvelin kuitenkin siinä olevan liian suuri riski siihen, että ampiainen jäisikin henkiin. No, otin sitten lehden, jonka sujautin sinne sohvan ja seinän väliin ja heilautin sitä ampiaista kohti. Kolme kertaa piti tämä toimenpide suorittaa. Ekalla ja tokalla kerralla kantti ei riittänyt viedä sitä lehteä ampiaista päin, mutta kun tuon sain tehtyä, niin sehän lähti sieltä niin pirusti lentoon. Juoksin pari kertaa kämpän kaikki huoneet ympäri, kun se saatana lähti ajojahtiin. Kissa katseli tilannetta, että mitä vittua nyt taas.

Ampiainen lopulta asettautui oleskelemaan uuteen paikkaan.
Paikka oli edellistä helpompi saalistusta ajatellen!

Olin jo varma, että nyt litistän sen paskiaisen, mutta jänistin (totta kai), kun rupesin ajattelemaan, että entä jos se ei kuolekaan tai homma menee muuten vaan puihin. Aseenani oli muovi-astia, jonka pohjalla olisin sen rusentanut. Tästäkin sitten tuli kuvottavat fiilikset, kun aloin kuvitella ampiaista olemaan vielä elossa astian pohjan ja seinän välissä ja minun pitäisi siitä ampiaisen kohdalta painaa ja tuntea kuinka se ampiainen rusahtelee siellä rikki.

Tässä kohtaa nössöys sai taas vallan ja tulin siihen tulokseen, että otan sen vain kiinni ja päästän ulos.

Puolisen tuntia siinä vaanin ampiaista - eli tuskanhiki kasvoilla ja sydän hakaten viittämiljoonaa yritin ottaa askelta kohti ampiaista, mutta ei vaan fyysisesti onnistunut, kun niin kova kammo on noita vittupäitä kohtaan. Siinä häpesinkin jo itseäni, kun mietin, että samalla tavoin tuskanhiessä ja sydän hakaten ja kyvyttömänä ottamaan askeleita on ihmiset joutuneet olemaan oikeissa sotatilanteissa kautta ihmiskunnan historian. Ja tässä minä nyt koen samaa jotain yhtä pientä (oikeasti kyllä ihamvitum isoa) ampiaista kohtaan. Että jos sodassa olisin, niin olisin varmaan ensimmäinen, joka ei vaan ota askeltakaan mihinkään, kun ei vaan pysty ja minut teloitettaisiin pelkuruuden vuoksi.

No, mutta!
Aikani (30 minuuttia) arvottuani sitä, että huomaakohan se ampiainen minun muoviastia-ansani ja lähtee lentoon ennen kiinniottoa, otin lopulta naama punaisena lähes sydänkohtauksen partaalla askeleet ampiaista kohti. Käsi pitkällä ojossa ja kädessä muoviastia-ansa.

Sinne se jäi astian sisälle eikä lähtenyt lentoon ollenkaan. Nyt pitäisi vielä saada lehti ujutettua astian ja seinän välistä, jotta ampiaisen voisi kuljettaa muoviastialehtiansalla ulos. Jumalauta oli kuvottavaa ja ahdistavaa ja kaikin tavoin ikävää katsella ja kuunnella kun se siellä astian sisällä pörräili menemään sellainen puolen millin muovi ampiaisen ja minun käteni välissä.

Sain ampparin lopulta kuljetukseen, mutta tästä alkoi uusi jännitysnäytelmä, kun en meinannut saada sitä lehteä painumaan tarpeeksi hyvin astian reunoja vasten, joten ampiaisella oli jatkuvasti aina jossain joku pieni kolo, josta saattaisi päästä ulos. Tällä kertaa fiilis oli vähän niin kuin niillä rekkakuskeilla, jotka kuljettavat jotain plutoniumia tms ainetta maailman vaarallisimmilla teillä. Eli hävetti taas niin pirusti.

No, suunnitelmani loppu oli kuitenkin aivan kohta käsillä.
Ajattelin laittaa lehden ja ampiaisen parvekkeen lattialle ja sitten ovenraosta jollain kepillä tms nostaa muoviastian pois ja antaa ampiaisen sitten lennellä pois.

Siinä lattialle asetteluvaiheessa sitten kävikin niin että juuri, kun ansasysteemi oli lattialla, ampiainen meinasi päästä pois, mutta jäikin osittain astian reunan alle. Huomasin tämän vasta kun luulin tilanteen olevan jo ohi.

Näkyvyys oli pimeässä ulkoilmassa heikko, mutta olin näkevinäni että ampparin takaosa sätkii muoviastian sisällä ja että ampiainen on vähän astian ulkopuolella. Siitä alkoi samaan aikaan sekä säälittävä että murhanhimoinen astian väkivaltainen painaminen ja hiominen kaikkiin mahdollisiin suuntiin.

Olettaisin ampiaisen olevan nyt kuolleena astian reunan alla, mutta en jäänyt ottamaan asiasta täyttä selvyyttä, vaan jätin ansasysteemin puoliksi ulostulleen ampiaisen kera parvekkeelle. Kyllä se näytti liikehtimisen lopettavan, mutta ei noista koskaan tiedä.

Tässä on nyt kolme vaihtoehtoa:
1) Ampiainen oli joku tavallinen eikä kuningatar. Ihmettelen kyllä, että voiko NOIN isoja ampiaisia keväällä edes olla liikenteessä ja vielä yöllä yhden ja neljän välillä, jos eivät ole kuningattaria. Olen nyt joko suututtanut jonkun normiampparin tai tappanut yhden normiampparin. Tämä tarkoittaa, että sota ei ole ohi.
2) Ampiainen oli kuningatar eikä kuollut. Olen saanut kuningattaresta verivihollisen.
3) Ampiainen oli kuningatar, joka kuoli. Tein ennaltaehkäisevän iskun ja estin kokonaisen terroristisolun pesiytymisen lähipiiriin. Tämä kuningatar olkoon vielä jonkin aikaa parvekkeellamme raa'asti teloitettuna ollen varoituksena muille terroristiampiaisille.

Hyi helvetti. Kuvottaa ajatus tuosta ampiaisesta vieläkin. Iso perkeleen näköinen paskiainen. Tuollaisen pelkkä ulkonäkö ja olemus saa kehon lamautumaan totaalisesti.

Eihän tässä kyllä mieheksi itseään voi millään tavoin tuntea. Eikä tämä tunnu siltäkään, että olisi jotenkin ylittänyt itsensä ja päässyt kammosta edes vähän eroon. Ihan sama kammo ja kuvotus on vieläkin. Yhtä vähän haluan jatkossakaan olla tekemisissä ampiaisten kanssa.

Että sota on ehkä voitettu, mutta ei tässä miksikään simohäyhäksi oloa tunne. Ehkä ennemmin fiilis on kuin vahingossa tappaneella Pekurisella. Ehkä ylevät aatteet ja toimintatavat ja mukana aimo annos miehistä herkkyyttä, mutta ei niillä meriiteillä yhdelläkään kasarmilla itseään voi kehua yhdenkään sotilaan tai kersantin tai vääpelin edessä saamatta välittömästi turpaan.
 
Back to top
« Last Edit: 15.05.2018 at 04:03:08 by Rami_Airola »  
Achievements: 8
24h MarathonHC Movie CollectorNot Too Old For This ShitItem AcquiredKeyboard VeteranFirst Successful SaleDonated to AVGNInsider
13881 ramiairola ramiairola Airola Airola Airola   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
Radikus
Online
NES-Retro Administrator
******

'Nuff Said!

Posts: 71898

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: Radikus
PSN: Radikus
NNID: RadikusRe: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #2 - 15.05.2018 at 06:10:59
 
Hieno tarina oli tämä, lähti hienosti päivä käyntiin kunnon jännitysnäytelmällä. Cool
 
Back to top
 
Achievements: 20
Beersider24h MarathonHC Movie CollectorCat PeopleNES-Retro ChampionSocial AdventurerAchievement ArtistNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroRetro Dealerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranClothed by NES-RetroItem AcquiredFirst Successful SaleTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatMedal of HonorDonated to AVGN

I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.
WWW 47361 Radikus Radikus Radikus Rad1kus 4 ur9969391 Radikus Radikus Rad1kus   IP Logged   Safari 11.0  iOS 11.3
Massive
Online
NES-Retro Master
*****

Oderint Dum Metuant

Posts: 7721

Turku - Finland
Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #3 - 15.05.2018 at 06:31:15
 
Tarina suorastaan huutaa Nutshellin kuvitusta.

Ollaan spotattu tossa meidän ulkovarastossa nyt kaksi kertaa myöskin vitun iso ampiainen ja epäillään kuningattareksi. Täytyy pitää silmällä alkaako tonne jotain pesää muodostua, otettiin nimittäin pari kuukautta sitten sieltä alas kaksi hylättyä pesää jotka siellä oli jo muuttaessa parin aiemmin tuhotun pesän lisäksi.
 
Back to top
 
Achievements: 7
HC Movie CollectorKeyboard VeteranCat PeopleAchievement ArtistChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroNES-Retro Failcabin

I crave star damage
875523 skene KingMassive ur27819513 KingMassive HaileSKelassie   IP Logged   Chrome 66.0.3359.158  Android 7.0
Wiizeli
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
NES-Retro Beersider
******


Posts: 16601

Vantaa - Finland
Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #4 - 15.05.2018 at 08:07:35
 
Hylättyjä pesiä ei välttämättä kannata poistaa.
Pörriäiset ei yleensä tee uutta pesää paikkaan jossa jo toinen pesä on.
 
Back to top
 
Achievements: 14
BeersiderPlayStation Network Level 15+24h MarathonAchievement ArtistHC Movie CollectorSocial AdventurerNot Too Old For This ShitChurch of NES-RetroKeyboard VeteranTypical Apple UserBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatInsiderDonated to AVGN
Wiiseli Wiizeli Wiizeli Wiizelih M_Manninen Weazel   IP Logged   Safari 11.0  iOS 11.3
Arto4000
Offline
NES-Retro Insider
******

Hämähäkkimies

Posts: 1884

Espoo - Finland
Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #5 - 15.05.2018 at 11:00:06
 
Hyvä Rami! Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 2
Insider24h Marathon
WWW   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 10
Lurg
Offline
NES-Retro Insider
******

ohai

Posts: 2792

Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #6 - 15.05.2018 at 11:42:14
 
Luin Ramin ampparitarinaa ja niin tuohon oman huoneen tuuletusikkunaan tuli sellainen juuri pörisemään. Coincidence?
 
Back to top
 
WWW aasistream   IP Logged   Chrome 66.0.3359.139  Windows 10
pirkka
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 213

Turku - Finland
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #7 - 15.05.2018 at 13:32:29
 
Wiizeli wrote on 15.05.2018 at 08:07:35:
Hylättyjä pesiä ei välttämättä kannata poistaa.
Pörriäiset ei yleensä tee uutta pesää paikkaan jossa jo toinen pesä on.

Niitä voi yrittää hämätä myös valepesällä täyttämällä suodatinpussin esim. paperisilpulla.
 
Back to top
 
Achievements: 1
Beersider
pasifisti pirkkaboy   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 7
Kuros
Offline
NES-Retro Novice
*

Super Maruo

Posts: 247

Nurmijärvi - Finland
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #8 - 20.05.2018 at 00:09:52
 
Kyllähän kyrpii taas. Kaverin kanssa on puuhailtu mobiilipeliprojektia ja kun kumpikaan ei ole ohjelmoija eikä sellaista kiinnostunutta olla mukaan saatu, on sitä ohjelmointia joutunut harjoittelemaan itse. Ei siinä mitään, mutta kun aina kun näyttää siltä, että homma lähtee sujumaan, iskee joku ongelma eteen ja koko homma alusta, tai vastaavaa paskaa.

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
 
Back to top
 
  IP Logged   Chrome 63.0.3239.111  Android
Rami_Airola
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 15452

Turku - Finland
Gender: male

NNID: Rami_Airola

Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #9 - 20.05.2018 at 01:56:00
 
Kuros wrote on 20.05.2018 at 00:09:52:
Kyllähän kyrpii taas. Kaverin kanssa on puuhailtu mobiilipeliprojektia ja kun kumpikaan ei ole ohjelmoija eikä sellaista kiinnostunutta olla mukaan saatu, on sitä ohjelmointia joutunut harjoittelemaan itse. Ei siinä mitään, mutta kun aina kun näyttää siltä, että homma lähtee sujumaan, iskee joku ongelma eteen ja koko homma alusta, tai vastaavaa paskaa.

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley


Ymmärrän asian täysin.
Itse tosin helpotan hommaa käyttämällä Unitylle tehtyä Playmaker-lisäosaa apuna, jolla kyllä täytyy vielä ymmärtää koodaamisen logiikka, mutta jolla ei täydy ymmärtää koodikieltä ja kirjoitella niimvitusti kaikkea. Mutta SILTI homma useammin tuntuu hajoavan käsiin, kuin menevän sujuvasti eteenpäin.
 
Back to top
 
Achievements: 8
24h MarathonHC Movie CollectorNot Too Old For This ShitItem AcquiredKeyboard VeteranFirst Successful SaleDonated to AVGNInsider
13881 ramiairola ramiairola Airola Airola Airola   IP Logged   Firefox 60.0  Windows 8.1
Kuros
Offline
NES-Retro Novice
*

Super Maruo

Posts: 247

Nurmijärvi - Finland
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #10 - 20.05.2018 at 08:37:30
 
Rami_Airola wrote on 20.05.2018 at 01:56:00:
Ymmärrän asian täysin.
Itse tosin helpotan hommaa käyttämällä Unitylle tehtyä Playmaker-lisäosaa apuna, jolla kyllä täytyy vielä ymmärtää koodaamisen logiikka, mutta jolla ei täydy ymmärtää koodikieltä ja kirjoitella niimvitusti kaikkea. Mutta SILTI homma useammin tuntuu hajoavan käsiin, kuin menevän sujuvasti eteenpäin.


Playmaker löytyy kyllä itseltäkin, mutta koska nämä omat projektit pitäisi mahtua noin 500 riviin koodia (ajatuksena se ettei aikaa kuluisi mitenkään älyttömästi jos taloudellinen menestys jää huonoksi), niin nuo FSM:t eivät juurikaan säästä aikaa. Ongelmana lähinnä eksoottisempi pelimekaniikka, mistä ei juurikaan löydy edes ohjeita mistään.

E: toki porukkaan on mahdollista päästä mukaankin jos uskoo pärjäävänsä ohjelmoinnin osalta.
 
Back to top
« Last Edit: 20.05.2018 at 08:41:21 by Kuros »  
  IP Logged   Chrome 63.0.3239.111  Android
CODEath
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******


Posts: 6731

Hämeenlinna - Finland
Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju IV
Reply #11 - 20.05.2018 at 10:34:59
 
Kuros wrote on 20.05.2018 at 08:37:30:
E: toki porukkaan on mahdollista päästä mukaankin jos uskoo pärjäävänsä ohjelmoinnin osalta.

Huutele vuoden päästä uudelleen, ja olen kiinnostunut.
Tai olen kyllä kiinnostunut jo nyt, mutta ohjelmointi on toistaiseksi vasta perusteiden tasolla kahdessa kielessä (C# ja Javascript) enkä kyllä näillä tiedoilla ja taidoilla vielä lähde moiseen.
 
Back to top
« Last Edit: 20.05.2018 at 10:35:30 by CODEath »  
Achievements: 12
NES-Retro White Glove SocietyNES-Retro FailplayKeyboard VeteranNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroItem AcquiredClothed by NES-RetroFirst Successful SaleBeer Mario Kart TournamentNES-Retro FailboatInsiderDonated to AVGN

"Luulin jo aikaisemmin olleeni kännissä, mutta now i'm really fucking drunk. Pidin tosin tauon tuossa kun luulin, että alkoholia ei ole enää.
I was wrong. 35cl were there on the door." @ natedogg kännissä
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Levyt - Pelit
140817 rutsi topiath 358 vodelord codeath   IP Logged   Chrome 66.0.3359.181  Windows 7
Rami_Airola
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 15452

Turku - Finland
Gender: male

NNID: Rami_Airola

Re: Ketutus-/ murehtimisketju V
Reply #12 - 22.05.2018 at 18:57:36
 
Söin jogurttia.

Ja kuten aina, nuolen lopulta purkin sisäpuolen yläreunat läpi.
Nyt kävi niin, että reunalle oli jäänyt pala alumiinikantta, joka komeasti viilsi kieleen vertavuotavan haavan.  Smiley
 
Back to top
« Last Edit: 22.05.2018 at 19:03:28 by Radikus »  
Achievements: 8
24h MarathonHC Movie CollectorNot Too Old For This ShitItem AcquiredKeyboard VeteranFirst Successful SaleDonated to AVGNInsider
13881 ramiairola ramiairola Airola Airola Airola   IP Logged   Firefox 59.0  Windows 8.1
yodax
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
Contra Master
******

"Do you see how my mind
works? It's like a laser!"

Posts: 4256

Helsinki - Finland
Gender: male

Live: [url=http://gamercard.xbox.com/yodaxi.card]Yodaxi[/url]
PSN: [url=http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/yodaxix.png]yodaxix[/url]
NNID: yodaxiRe: Ketutus-/ murehtimisketju V
Reply #13 - 22.05.2018 at 20:13:41
 
Vanha ketutusketju ei päässyt 666. sivulle asti :(
 
Back to top
 
Achievements: 15
NES-Retro ChampionBeer Mario Kart TournamentSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyBeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailplayNES-Retro FailcabinChurch of NES-RetroFirst Successful Salebassokoira's Long Con VictimClothed by NES-RetroItem AcquiredNES-Retro FailboatInsider

natedogg wrote on 20.06.2018 at 13:30:46:
No ei alkoholi kyllästytä ikinä. Kyllä se alkoholi on yksi niistä syistä, minkä takia kannattaa elää.
390689 yodaxix yodaxi jodlari   IP Logged   Chrome 65.0.3325.181  Windows 7
jnx
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
John Doe
******

Fuck. I miss jail.

Posts: 2224

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: Ketutus-/ murehtimisketju V
Reply #14 - 25.05.2018 at 14:57:36
 
eka
 
Back to top
 
Achievements: 5
Church of NES-RetroCat PeopleNES-Retro Failboatbassokoira's Long Con VictimInsider

Why six is afraid seven? Because seven have many friend politburo.
Nukahdinkin niin saatanasti kun nukutti niin perkeleesti.
Pizzasta kieltäytyminen, huhhuh.
Kakattaako oikeesti pahasti?

Wapaa poikamies haluaa tutustua naisiin, jotka antavat perspillua monessa asennossa.
  IP Logged   Firefox 60.0  Windows 10
Pages: 1 2 3 ... 67
Send Topic