Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 3 4 ... 16
Send Topic
SilentWinterin NES läpäisyt (Read 48080 times)
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #15 - 16.11.2018 at 17:06:56
 
Mickey Mousecapade 109/709

Nyt oli paskaa, uskomatonta paskaa Cheesy

Buginen, vittumainen ja ärsyttävä.

Viisi kenttää, jokaisessa pomo. Osa on aika suoraviivaisia, muutamassa pitää käyttää vähän päätään.

En tiedä kenen idea oli laittaa Mikki sekä Minni saman ohjauksen alle. Ei muuten toimi, ei yhtään. Yleensä tasoloikkakohdissa Minni osuu johonkin tai tippuu alustalta ja homma pitää aloittaa alusta. Huoneesta ei voi luonnollisesti poistua jos molemmat ei ole samassa kohdassa menossa.

Ekassa kentässä törmäsin heti kunnon vittuiluun. Molemmat hahmot saavat aseet tästä kentästä. Mikki saa heti alussa ja Minnin ase pitää käydä etsimässä. Jos erehdyt tappamaan kentän pomon ja sen jälkeen lähdet etsimään Minnin asetta, arkusta tuleekin joku ihme vihu. Ihan turhaa trollaamista.

Toisen kentän hypyt vaati myös hieman opettelua että osasi katsoa molempia hahmoja. Helposti kävi niin, et Minni molskahti veteen ja elämä meni.

Kolmannessa trollaus jatkuu. Tässä on eri vuodenaikoja vähän kuin Kirby's Fun Pakin yhdessä kentässä. Ovesta menemällä vuodenajat vaihtuvat.
Osa ovista tottakai löytyi ilman ampumalla mutta viimeinen ovi ennen pomoa oli kyl aika ärsyttävässä paikassa. Onneksi NES-Retkun arvosteluvideo oli muistissa ja tiesin mitä pitää tehdä.
Koko talvi vaihe pitää kävellä ympäri ja sitten vasta ovi ilmestyy ensimmäiseen puuhun joka oli Start -kyltin lähellä. Pliis.

Neljäs kenttä oli todella lyhyt mutta vittumainen. Vihollisten väistely oli hankalaa eikä piilotettuja energia-itemeitä löytynyt. Tässä vaiheessa oli jo melkoisen kyrpiintynyt pelin paskuuteen joten bossi hoitui hienolla taktiikalla: laita Minni yksinään ylätasanteelle missä bossi oli. Minnikun ei voi ottaa vahinkoa mistään niin senkus ampui pomon hengiltä.

Viides taso. Ei saatana. Aluksi homma meni ihan OK:sti mutta sitten rupes valumaan paskaa niskaan. Menin tason loppuun ja huomasin että jaahas, avain puuttuu. Noh, eikun etsimään. Kentän puolessa välissä on edellisen tason pomo Musta Pekka.
Kävelin sitten ruutuun missä Pekka oli ja se tappoi yhdestä iskusta. Hienoa pelisuunnittelua. Pekka oli niin oikeassa reunassa ruutua että siihen osuu pakosti. Mahtavaa jos tarvitsee lähteä takaisinpäin niin peli sitten rankaisee oikein kunnolla.

Pomon huoneen edessä ajattelin sitten kerätä energiat täyteen ampumalla ilmaan näkymättömien itemien toivossa.
Tässä pelissä on hieno tälläinen hieno ominaisuus, että välillä näkymättömän itemin sijaan voi olla joku örkki mikä vie Minnin pois. Kenttää ei voi läpäistä iman Minniä. Tätä pystyi tapahtumaan missä päin peliä tahansa.
Eikun ettimään kohtia missä on näkymättömiä itemeitä. Kun löytää punaisen avaimen, pääsee huoneeseen jossa Minni on.
Eikä tässä vielä kaikki! Huoneessa on viisi patsasta ja jossain niistä Minni luuraa. Jos valitsee väärin niin eikun vaan uudelleen etsimään punaista avainta. Hienosti vielä Minni vaihtaa paikkaa patsaissa, mukavaa pelin pidentämistä.
Niin ja jos erehtyi menemään patsashuoneeseen kentän huoneessa jossa on kaksi kerrosta, älä missään nimessä tee sitä ylemmässä kerroksessa. Kun Minnihuoneesta tulee pois, peli teleporttaa Mikin tänne alemmalle tasolle. Eli jossain tapauksessa joudut tosi alkuun kenttää Cheesy

Tätä paskaa tapahtui joku viisi kertaa putkeen. Yritin saada energioita täyteen; joka kerta örkki vei Minnin. Viimein sitten sain onnistuneen suorituksen että oli energiaa hyvin ja pääsi päihittämään vikan bossin.

Viholliset taisivat olla global timerilla tässä kaiken lisäksi. Eli vaikka et ole samassa huoneessa niiden kanssa ne liikkuvat kokoajan. Välillä kun astui uuteen huoneeseen, niin vihollinen oli heti naaman edessä eikä siihen kerinny reagoida.

Tää on ollu yks paskimmista peleistä mitä oon tässä projektissa pelannut Cheesy


 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:08:04 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2916

Kitee - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #16 - 16.11.2018 at 20:44:26
 
SilentWinter wrote on 16.11.2018 at 12:21:21:
Muutama biljardipeli taitaa olla vielä jäljellä joista toinen on yksi NESin vaikeimmista peleistä, sitä odotellessa Cheesy

Ai Championship Pool? GameFAQsin mukaan yksi helpoimmista. Smiley

Side Pocket oli aikoinaan lainassa, piti jotenkin tajunnanräjäyttävän siistinä sitä, että oli muunkin värisiä biljardipöytiä kuin vihreitä.
 
Back to top
 
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 7
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #17 - 17.11.2018 at 01:20:38
 
Nutshell wrote on 16.11.2018 at 20:44:26:
Ai Championship Pool? GameFAQsin mukaan yksi helpoimmista. Smiley

Side Pocket oli aikoinaan lainassa, piti jotenkin tajunnanräjäyttävän siistinä sitä, että oli muunkin värisiä biljardipöytiä kuin vihreitä.


Se juu. Ei mulla siitä pelistä oo hajua mut TMR pitää sitä ainakin yhtenä vaikeimmista Cheesy
 
Back to top
 
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 70.0.3538.102  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #18 - 21.11.2018 at 15:14:33
 
Who Framed Roger Rabbit? 110/709

Ei mennyt ihan Raren pojilla nappiin tämä. AVGN jaksosta tuttu peli, muuten aika ummikkona lähdettiin liikenteeseen.

Aluksi näytti ihan lupaavalle, vähän sellaista Point and Click -tyylistä menoa eli etsitään tavaraa ja hyödynnetään niitä muualla.

Tavaroita etsittiin lähinnä hotelleista ja muista rakennuksista mutta niitä pystyi myös ostamaan kaupoista. Tavarat oli joko näkyvillä tai piilotettuna. Ohikulkijoilta pystyi näppärästi kysymään sisältääkö kyseinen rakennus mitään tavaroita. Aikamoisia salapoliiseja kaupunki täynnä.
Tämä kyllä helpotti omaa urakkaa kun ei tarvinnut jokaista kaappia tai huoneltta koluta.

Aikani sitä tavaraa keräilin mutta ei ollut hajua mitä niillä pitäisi tehdä. Ohjekirja sanoi että sorkkaraudalla saisi lukittuja ovia auki. Noh, eikun kokeilemaan. Menin lukon eteen ja käytin yhden sorkkaraudan (sitähän ei tietenkään voi käyttää uudestaan  Roll Eyes). Eipä lukko auennut. Myöhemmin selvisi Mike Matein videota katsottuani että lukko avataan seisomalla parin metrin päässä melko tarkassa kohdassa ja viskataan sorkkarauta sitä päin. Niin, olisihan tuo oma tapani ollut hieman loogisempi joten ihan syystäkin olin vähän ymmälläni.

Tavaroiden paikat ovat satunnaisia ja ilmeisesti resetoituvat aina game overin jälkeen. Paitsi testamentin palaset mitkä ovat pelin pääasia. Tästä en ole ihan varma mutta mielestäni ne olivat aina samoilla paikoilla.

Eli siis neljä testamentin palaa pitää löytää jotta pääsee taistelemaan Judge Doomia vastaan. Erilaisia tavaroita pitää hyödyntää että löytää kyseiset palat.

Tässä vaiheessa huomaa, että miten kusinen peli tämä on. Kolme neljästä palasta on ihan helpossa paikassa, niiden löytämiseen ei tarvitse juuri mitään tavaroita. Yksi on vähän hankalammassa paikassa.
Olisi voinut paremmin hyödyntää tätä Point and Click -meininkiä. Tavaraa oli taskut täynnä mutta suurimmalla osalla ei ollut minkäänlaista käyttöä.

Ärsyttävää oli, että jos tarvitsit jotain tiettyä tavaraa, niin niitä piti kissojen ja koirien kanssa lähteä etsimään kun löytyvät randomisti. Feilasin tuon hankalimman testamentin palan hakemisen ja menin tuhlaamaan samalla reissulla kaikki taskulamppuni. Helpompi oli kirjoittaa koodi aikasempaan vaiheeseen kuin ruveta randomisti etsimään taskulamppuja.

Jännä ratkaisu että oikeastaan kaikilla tavaroilla oli määrä. Ihan hyvin olisi voinut olla vain yksi jokaista ja käyttää niin paljon kuin haluaa. Nyt kun käytti tavaraa väärään paikkaan niin sinne se kului sitten.

Tavaroiden valitseminen oli kanssa aikamoista. Select pohjaan ja D-padilla valitsee. Tää oli kökköä tilanteissa joissa vihollinen hyökkää päälle ja pitäisi äkkiä saada nyrkki että pääsee lyömään.

Kuoleminen oli ihan liian helppoa. Sen tietty ymmärtää kun on Raren peli kyseessä, mutta ei ihan tän tyyliseen sovi. Moni asia tappoi yhdestä iskusta. Kolme elämää ja kolme Continueta.
Loppupeleissä Continueilla ei ollut mitään merkitystä. Koodin syöttämisen jälkeen sai kaikki menettämänsä Contienuet takaisin. Vähän outo systeemi. Miksi alunperinkään rajoittaa niitä jos koodilla saa kaiken takaisin. Koodin ylöskirjoittamisessa on vielä aika, onneksi nykyään voi ottaa vain valkokuvan ruudusta Cheesy Käsittämätön ratkaisu.

Paras tapa kuolla oli varmaan että rakennuksissa kysyy joltain henkilöltä vinkkiä, niin puhekuplien aikana viholliset pystyivät liikkumaan ja törmätessään pelihahmoon tarpeeksi monta kertaa tappoivat sen. Tätä kävi luokattoman usein. Olisihan varmaan ne viholliset voinut pysäyttää tämän hetken ajaksi.

Välillä kartalla tuli vastaan jotain Weaseleja jotka ottivat Rogerin kiinni. Nämä kyselivät kysymyksiä joihin piti keksiä tosi hyvä vastaus!
Hienoo tässä oli se että vastauksia piti kelata Selectin ja D-padin avulla. Aikaa oli 10s ja luonnollisesti vastaukset kysymykseen ilmestyivät 8s kohdalla. Ihan liian vähän aikaa tässä. Väärin jos vastasi niin elämä lähti.

Judge Doom...jumalauta, ei helvetti. Tää on kiistatta PASKIN viimeinen pomo mitä olen ikinä pelannut.
Taistelu kestää noin 20 minuuttia ja pitää oikestaan koko tuon ajan rämpyttää B-nappia. Doomilla on vielä kaksi eri iskua ja toisen aikana siihen ei voi edes osua.

Uskoisin että noin 50 osumaa vaati saada Doom alas. Toki omat iskut on kolme kertaa heikompia kuin pomon, luonnollisesti. Tässä oli tälläinen systeemi, että molemmilla oli merkit energiapalkin ääripäissä ja iskuista ne liikkuivat lähemmäksi keskipistettä. Hankala tulkita aluksi. Eli Doom sai kolme kertaa nopeammin tuon palkin lähemmäksi keskipistettä kuin itse.
Tarkkana piti olla tämän takia. Tässä kyllä helposti herpaantui keskittyminen kun 20min piti samaa settiä tehdä.
Kolmannella kerralla vasta pääsin läpi, eli tunnin verran piti B-nappia rämpytellä.

Onneksi tiesin entuudestaan miten tämä päihitetään, muuten olisi kyllä mennyt helvetin kauan.
Ensin tuollainen tiukka 20min taistelu, sitten trial and error paskaa loppuun mitä kukaan ei voi selvittää parilla ekalla kerralla.
Eli toisessa vaiheessa Doomia piti ampua jollain sementtirekan putkella. Tässä vaiheessa jos hän osui pelihahmoon, se oli kerrasta kuolema.
Koko tuon pitkän ensivaiheen ajan piti lyöntinappia rämpytellä ja luonnollisesti tässä toisessa vaiheessa sitä piti painaa pohjassa  Grin Mitä ne on ajatelleet.

Tässä olis ollu potentiaalia hyvään peliin mutta paskat ratkaisut pilaa tän täysin. Ei ollut kovinkaan nautinnollista pelata. Oli tässä pientä Raremaista hupia, kaikkia npc hahmoja pystyi mättämään kuonoon sukupuolesta riippumatta. Tää oli varmaan pelin hauskin kohta.
 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:08:49 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #19 - 22.11.2018 at 19:53:36
 
MagMax 111/709

Shooter pitkästä aikaa. Olipas melkoisen helppo sellainen. Ei tähän tainnut tuhrautua kuin noin 20min. Tästä jollekin helppo ja lyhyt peli vaikka Game Master -haasteeseen Smiley

Tässä pystyi olemaan maan pinnalla tai vaihtoehtoisesti maan alla. Maan pinnalla oli huomattavasti helpompaa olla, vihollisia tuli paljon vähemmän. Aika-ajoin pystyi vaihtamaan puolta menemällä teleporttiin. Aluksi en edes tajunnut harmaiden lätysköjen olevan teleportteja koska grafiikat eivät olleen parasta luokkaa. Näyttivät ihan osalta kenttää. Ne pari kertaa kun teleportista menin, olivat ihan tuurilla tapahtuneita.

Alukseen sai päivityksiä: ylävartalo, jalat ja lisätykki. Lopulta alus näytti ihan joltain robotilta ja se pystyi ampumaan kolmesta eri kohtaa. Helpotti osumista mutta niin osuivat vihollisetkin helpommin isoon robottiin.
Päivityksiä tuli randomilla vastaan. Yleensä aina hyvää aikaan kun oli juuri menettänyt jonkin osan.

Goalina oli tappaa kaksi lohikäärmettä, ne oli sijoitettu aavikolle ja kaupunkiin. Alueet vaihtuivat sulavasti ja pomoa vastaan pystyi taistelemaan joko maan pinnalla tai sen alla. Tää oli ihan hyvä juttu. Alueita oli neljä erilaista: perus ruoho, aavikko, meri ja kaupunki.
Peli looppasi kun oli toinen lohikäärme tuhottu. Hieman joutui vielä vihollisia ampumaan että pääsi takaisin ruoho-osioon.

Yksi Game Over tuli testipelailun aikana mutta jo toisella yrittämällä meni läpi. Ekalla yrityksellä olin lähes alkua lukuunottamatta maan alla. Pääsin toiseksi viimeiseen osioon eri mereen. Vihuja tuli kyllä tuolla maan alla sellaista tahtia että ei pysynyt mukana.

Musiikki oli kyllä aika järkyttävää ja grafiikatkin melkoisen yksinkertaiset ja rumat mutta se on aika yleistä näin NESin alkupään peleissä.
 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:09:06 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #20 - 25.11.2018 at 21:35:45
 
Rad Racer 112/709

Olipas harvinaisen turhauttava peli. Muutama eka ajopätkä oli ihan hauska pelata, muuten kyllä en nauttinut tästä yhtään.

Kahdeksan ajopätkää erilaisissa maisemissa. Tässä taistellaan aikaa vastaan. Matkan varrella tulee erilaisia checkpointteja joista saa sitten lisää aikaa. Muita vastustajia ei oikeastaan ole, vastaan tulee satunnaisia npc ajajia jotka yrittää estää matkantekoa.
Hyvä puoli on, että vaikka aika loppuisi niin homma ei lopu kuin seinään, vaan auto kulkee niin pitkään kunnes se hyytyy. Välillä onnistui liukumaan checkpointiin tai maaliin. Näppärää.

Ekalla yrityksellä meni suhteellisen hyvin Snow White Lineen asti. Mitä nyt muutaman kerran joutui Ruins Of Athensia yrittämään.
Snow White Linessä oli sitten ainakin tunnin jumissa Cheesy Ei lähtenyt yhtään.
Tässä vaiheessa huomasi kuinka vittumaisia npc kuskit ovat. Niiden autot on näköjään tehty jostain kumimassasta kun törmätessä oma auto lähtee mihin sattuu. Myös omassa autossa tais olla joku magneetti kun autot melkein poikkeuksettta imeytyivät kohti.
Välillä oli myös tosi hankalaa lukea millä kaistalla ne muut kuskit menevät.

Lisäksi söi miestä kun ajoi muuten tosi hyvin mutta ihan muutama metri ennen checkpointia onnistui tekemään pienen virheen ja aika kerkesi loppumaan ja meno tyrehtyi siihen. Ei paljoa liukuminen auttanut kun auto oli paikallaan Cheesy

Muissa ajopätkissä ei ollut liiemmin ongelmia mutta homma tyssäsi sitten viimeiseen eli Last Seaside Runningiin. Kello rupesi olemaan jo sen verran että oli pakko lopettaa ja yrittää seuraavana päivänä uudelleen.

Onneksi tässä oli continue-koodi. Eli koodin avulla pystyi aloittamaan aina samasta ajopätkästä kun ilman koodia olisi joutunut aina pelin alkuun. Toki peli alkoi alusta kun koneen laittoi kiinni mutta tämä helpotti silloista pelisessiota. Ilman sitä olis kyllä hermo mennyt totaalisesti. Tätähän sai luonnollisesti käyttää kerta se ohjekirjassa mainittiin Smiley

Toisen päivän yritykset meni kyllä ihan penkin alle. Jokaisessa ajopätkässä oli suuria ongelmia. Ei sujunut yhtään. Onnistuin pääsemään Snow White Lineen asti mutta siihen tyssäsi.

Mieleeni tuli loisto idea! Jätämpä koneen yöksi päälle ja jatkan sitten samasta kohdasta seuraavana päivänä. In your face, Rad Racer! Mitäs pitää pelaa koko paska putkeen.

Hieman paremmin lähti sitten sujumaan nää seuraavan päivän setit.
Last Seaside Runningissa meni varmaan 1,5h että se viimein meni läpi. Tää oli aika brutaali kun virheitä ei saanut tehdä tai muuten ei kerinnyt millään maaliin. Tässä npc autojen määrä oli vielä aika suuri ja ne monesti tukkivat jokaisen kaistan samanaikasesti että ohitustilanne oli miltei mahdoton.
Läpi menneellä yrityksellä aika kerkesi loppumaan mutta juuri ja juuri auto lipui maaliin. Huh!

Musiikit oli kyllä todella keskinkertaiset. Kolme erilaista kappaletta jotka ei kyllä mielestäni sopinut tähän yhtään. Ei ollut kovinkaan cooleja.
Biisiä vaihdettiin vielä painamalla D-padia alaspäin. Tän ongelma oli se, että tiukoissa tilanteissa biisit vaihteli kokoajan kun vahingossa painoi alaspäin Cheesy

Saas nähdä mitä toinen osa tuo tullessaan, ei tosin kyllä ihan hetkeen sitä tule aloitettua  Roll Eyes
 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:09:17 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
natedogg
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******

You are never too old
to play

Posts: 17410

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #21 - 25.11.2018 at 22:52:36
 
Itsehän taas olen sitä mieltä, että hiton hyvä peli ja musatkin on todella jees.  Roll Eyes

Pirun vaikea tosin loppua kohden, en oo ite läpäissy.
 
Back to top
« Last Edit: 25.11.2018 at 22:53:01 by natedogg »  
Achievements: 8
Clothed by NES-RetroNot Too Old For This ShitBeersiderbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranMedal of HonorInsiderDonated to AVGN

Special Power Glove programs on game pak enhance other joystick games.&&&&"TEH MOST BEAUTIFUL JOURNEY TROUGH DARKNESS THAT WILL KIRVESTÄÄ MEIDÄT KAIKKI! HAILATAAN HAILAUKSEN JÄLKEENKIN, HAIL HAIL HAIL AND KILL!" CODEath @ kännissä.
215494   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #22 - 25.11.2018 at 22:58:00
 
natedogg wrote on 25.11.2018 at 22:52:36:
Itsehän taas olen sitä mieltä, että hiton hyvä peli ja musatkin on todella jees.  Roll Eyes

Pirun vaikea tosin loppua kohden, en oo ite läpäissy.


Voi olla että tää on aika monen mielestä ihan hyväkin peli. Siitä vaan sitten yrittämään läpäisyä Wink

Edit: Montas läpäistyä peliä natedoggilla on tähän mennessä vai pidätkö edes kirjaa?
 
Back to top
« Last Edit: 25.11.2018 at 23:08:15 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 70.0.3538.102  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #23 - 26.11.2018 at 19:01:38
 
Double Dribble 113/709

Nopee ja helppo kun vain yksi peli piti voittaa millä tahansa vaikeusasteella. Peli vielä kivasti ehdotti helpointa joten sillä mentiin.

Melkoisen noloa omalta joukkueelta missata donkkauksia, en tajuu miten niitä voi edes missata  Grin

Vastustaja käytti hyvin usein samaa kikkaa, heitti reunasta pallon sisään. Nää tais mennä joka kerta mikä oli vähän outoa.

Tiukille meni kyl voitto, vain kahdella pisteellä. Noh, oishan tuo mennyt varmaan paremmin jos olisi joutunut enemmän pelaamaan.

Musiikki olis ollut ihan jees tässä, nyt suurimmaksi osaksi ajasta ääninä toimi pallon töminä parkettiin.

Ei paskempi, kaverin kanssa varmaan aika jees settiä!
 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:09:32 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
Nutshell
Offline
NES-Retro Expert
****


Posts: 2916

Kitee - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #24 - 26.11.2018 at 19:24:02
 
SilentWinter wrote on 25.11.2018 at 21:35:45:
Musiikit oli kyllä todella keskinkertaiset. Kolme erilaista kappaletta jotka ei kyllä mielestäni sopinut tähän yhtään. Ei ollut kovinkaan cooleja.

Musiikit kyllä vähän tylsät, mutta onneksi alla olevan biisin KOHTALOhetki 0:22 kohdilla pelastaa.Taidan ottaa pitkästä aikaa peluuseen, aikaisemmilla kerroilla kun en tietoinen ollut tuosta continue-tempusta, ja tulisi lopultakin käyttöä Famicomin 3D-laseille. Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 4
NES Game MasterAchievement ArtistChurch of NES-RetroNot Too Old For This Shit
Nutshell89 nutikka californiaraddude   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 7
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #25 - 26.11.2018 at 21:06:54
 
Nutshell wrote on 26.11.2018 at 19:24:02:
Musiikit kyllä vähän tylsät, mutta onneksi alla olevan biisin KOHTALOhetki 0:22 kohdilla pelastaa.Taidan ottaa pitkästä aikaa peluuseen, aikaisemmilla kerroilla kun en tietoinen ollut tuosta continue-tempusta, ja tulisi lopultakin käyttöä Famicomin 3D-laseille. Smiley


Tuo biisi oli ihan ok settiä, mulle tuli jostain syystä Kirby mieleen Cheesy
 
Back to top
 
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 70.0.3538.102  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #26 - 26.11.2018 at 21:11:04
 
Sesame Street: 1-2-3 114/709

Tiukkaa aivopähkinää! Kasi eri pelityyppiä. Ekassa piti valita samanvärisiä ja muotoisia palikoita kuin esimerkkikuvassa. En kyllä tiedä mitä tällä on tekemistä laskemisen kanssa.

Osa peleistä loppui ihan automaattisesti mutta jotkut jatkuivat vaikka kuinka pitkään ja samoja pulmia tuli vastaan. Tein niin, että kun samoja rupesi tulemaan niin siirtyi seuraavaan peliin.

Toisessa sitten piti laskea ihan oikeasti. Avaruusolioita ja yhteenlaskua. Aika hurjaa settiä tällein 33 vuotiaalle äijälle.

Ompahan tämäkin pelisarja nyt sitten korkattu Cheesy 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:09:43 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
Rami_Airola
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 15334

Turku - Finland
Gender: male

NNID: Rami_Airola

Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #27 - 27.11.2018 at 00:18:34
 
Nutshell wrote on 26.11.2018 at 19:24:02:
Musiikit kyllä vähän tylsät, mutta onneksi alla olevan biisin KOHTALOhetki 0:22 kohdilla pelastaa.

Kyllä!  Smiley Smiley Smiley
 
Back to top
 
Achievements: 8
24h MarathonHC Movie CollectorNot Too Old For This ShitItem AcquiredKeyboard VeteranFirst Successful SaleDonated to AVGNInsider
13881 ramiairola ramiairola Airola Airola Airola   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 8.1
natedogg
Offline
NES-Retro Ad Infinitum
******

You are never too old
to play

Posts: 17410

Kuopio - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #28 - 27.11.2018 at 18:38:05
 
SilentWinter wrote on 25.11.2018 at 22:58:00:
Voi olla että tää on aika monen mielestä ihan hyväkin peli. Siitä vaan sitten yrittämään läpäisyä Wink

Edit: Montas läpäistyä peliä natedoggilla on tähän mennessä vai pidätkö edes kirjaa?


Jotain 60 tais olla ja varmaan saisin vielä jokusen lisää, jos lisäilisin semmosia, mitkä oon aika varmasti vetäny joskus läpi, mutten oo mihinkään listannu.  Tongue

Nyt ollu homma tässä vähän tauolla jonkun aikaa, mutta jatketaan kyllä joskus ainakin sinne sataan asti vähintään.
 
Back to top
« Last Edit: 27.11.2018 at 18:40:46 by natedogg »  
Achievements: 8
Clothed by NES-RetroNot Too Old For This ShitBeersiderbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranMedal of HonorInsiderDonated to AVGN

Special Power Glove programs on game pak enhance other joystick games.&&&&"TEH MOST BEAUTIFUL JOURNEY TROUGH DARKNESS THAT WILL KIRVESTÄÄ MEIDÄT KAIKKI! HAILATAAN HAILAUKSEN JÄLKEENKIN, HAIL HAIL HAIL AND KILL!" CODEath @ kännissä.
215494   IP Logged   Firefox 63.0  Windows 10
SilentWinter
Offline
NES-Retro Elite
******


Posts: 2526

Espoo - Finland
Gender: male
Re: SilentWinterin NES läpäisyt
Reply #29 - 29.11.2018 at 19:30:46
 
Othello 115/709

Tälläiset pelit ovat kyllä meikäläisen akilleen kantapää. Mulla ei oo semmosta ennakoivaa ajattelua tälläisten pelien kanssa.

Tason 5 kompuutteri piti päihittää. Tähän tasoon pääsi ainoastaan jos voitti nelosen ensin.

Aloittelin testailun ihan helpommasta vaikeusasteesta. Tästäkään aluksi tullut mitään mutta sääntöjen tajuamisen jälkeen voitto irtosi.

Siirryin suoraan neloseen ja voi pojat että se oli hankala! Piti ajatella monta askelta etukäteen ja virheitä ei saanut juurikaan tehdä, muuten tuli heti kuittaus vastustajalta.

Homma ei lähtenyt sujumaan yhtään, oli pakko katsoa vinkki tube videosta. Hieman alkua katselin ja pääsin sitten sisälle miten pitää edetä.

Tää peli on tehty niin, että tietokone tekee aina samat ratkaisut jos itse teet samat kuin aikasemmalla kierroksella. Tämä antoi edun että pystyi testailemaan erilaisia tilanteita ja sitä myöten pakosti voittamaan. Mielenkiintoinen ratkaisu.

Välillä tietokone mietti omaa siirtoaan todella pitkään. Siinä odotellessa kerkesi selaamaan facebookia yms. Toki hyvä että tuota miettimisaikaa oli että pystyi miettimään omaa siirtoaan mut c'moon.

Hieman tuon alun jelpin avulla pääsin kuin pääsinkin 4-tason tietokoneen läpi. Pääsin melkein vitosenkin samaan saumaan, se voitti vain kahdella pisteellä. Hieman ärsytti.

Huomasin että 5-tason tietokone toimii ihan samalla tavalla kuin nelonen eli samalla kaavalla pääsi läpi. En tiedä mitä ne on miettinyt kun tämän pystyi tällein menemään. Ihan hyödytön tuo 5-taso.

Ärsyttävä piirre oli että jos kämmäsi vitosessa, joutui vetämään nelosen uudelleen. No, en enään jaksanut ruveta sen kanssa pähkäilemään vaan katsoin koko ratkaisun videolta että pääsee nopeasti vitosta hakkaamaan. Sit kun huomasi että vitonen toimii ihan samalla tavalla niin sehän meni helposti läpi kun niin monesti joutui nelosta pelaamaan Cheesy

Tässä olisi kyllä mennyt vuosi ilman tuota pientä vinkkiä. Siksi vaikeusasteeksi 9, pirun hankala peli meikälle.
 
Back to top
« Last Edit: 28.08.2019 at 15:09:54 by SilentWinter »  
Achievements: 6
NES Game MasterPokémon MasterInsiderChurch of NES-RetroClothed by NES-RetroItem Acquired
SilentWinter   IP Logged   Chrome 76.0.3809.132  Windows 10
Pages: 1 2 3 4 ... 16
Send Topic