Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic
Ufourian suomalaisen vuokraversion arvo nykyään (Read 1823 times)
muhkelo
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 1

Ufourian suomalaisen vuokraversion arvo nykyään
13.06.2019 at 03:07:42
 
Moikka, kyselenpä täällä kun en parempaakaan paikkaa keksi, Facebookista sun muista nykyajan hömpötyksistä en erityisemmin pidä.

Vuosia sitten käsiini päätyi Ufouria suomenkielisillä vuokrakansilla. Kuvakaappaukset ja kansikuva kotelon kansipaperissa ovat todella huonolaatuista suttua, tekstit taas huomattavasti tarkempia. Kuuluneeko asiaan näissä vuokrakansissa? Peli ja manuaali ovat irrallisina vaaleansinisessä ilmeisesti alkujaan VHS-kasetille tarkoitetussa kotelossa jossa on Nordisk Filmin logo etukannen sisäpuolella. Tulee mieleen että olisiko kotelo vaihdettu jossakin välissä, vai oliko Nordisk Filmillä näiden vuokrapelien jotakin tekemistä jossakin vaiheessa? Huuto.netissä vastaavia näyttäisi olevan punaisissa koteloissa liikkeellä. Pelikasetissa ei ole vuokratarraa kyljessä, mutta kylki näyttää ja tuntuu siltä kuin siitä olisi jossain vaiheessa revitty jokin tarra irti.

Paljos tällaiselle mahtaa nykyään olla käypä hinta? Olen ainakin käsittänyt että tällainen vuokra-Ufouria saattaisi olla kohtalaisen arvokaskin. En tosin ole täysin varma haluanko tätä edes myydä vaikken varsinaisesti NES-pelejä tai varsinkaan juuri nimenomaan ainoastaan PAL/SCN-versioita keräile, mutta toisaalta jos myyntihinnalla saisi saman pelin ostettua ihan kunnon pahviboksissa (olkoonkin ilman suomenkielisiä tekstejä) ja vielä jotain vähän päälle, niin ehkäpä...
 
Back to top
 
  IP Logged   Firefox 67.0  Windows 10
zimeeh
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 10

Re: Ufourian suomalaisen vuokraversion arvo nykyään
Reply #1 - 24.06.2019 at 01:31:44
 
Ufourian vuokraversiossa tosiaankin todella huonolaatuinen printti jota ei ole esiintynyt muiden vuokrapelien kansissa. Pari vuotta takaperin näistä makseltiin päälle satasen, mutta nyt kysynnän laskiessa hinnat on tulleet reippaasti alaspäin. Arvelisin realistisen hinnan pyörivän 60-80€ välillä. Vhs-kotelo ja uupuva yapon-tarra kasetin kyljestä hieman laskevat hintaa.
 
Back to top
 
  IP Logged   Safari 12.1.1  iOS 12.3.1
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic