Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Pages: 1 2 
Send Topic
Tietävätkö muut ihmiset internet-elämästäsi? (Read 2269 times)
Mirsku
Offline
NES-Retro Master
*****


Posts: 6869

Helsinki - Finland
Gender: female
Re: Tietävätkö muut ihmiset internet-elämästäsi?
Reply #15 - 03.09.2019 at 00:47:18
 
Yks ilmiö mikä tähän liittyy ja miten tätä vois vielä laajentaa, niin osa varmasti muistaa sen miten kaikenlaiset sosiaaliset ilmiöt lisääntyivät silloin kun internettiin pääsystä tuli sellainen "joka kodin asia".

Kiehtovaa miten erilaisia näkökulmia ihmisille muodostui, oli ihmisiä joiden mielestä kaikenlainen ei face2face kanssakäyminen olisi (aina jollain tavalla) epäaitoa, sellaisia jotka näkivät enemmänkin mahdollisuutena sen että voivat muovata ikäänkuin itseään esittävän edustuksen itselleen, ja sitten toki ne jotka sijoittuvat johonkin näiden välille.

Sitten sosiaalinen media vähän pakotti sellaisiakin luomaan itsestään sosiaalisen median version, jotka eivät olisi välttämättä käsittäneet ketään tai itseäänkään "internetpersoonana" aitona. Kuinkahan paljon sitä tapahtui puoliksi tiedostamattaan samalla tavalla kuin miten ihmiset käyttäytyvät eri tilanteissa ja eri tehtäviin asetettuina muutenkin vähän eri tavoin, ja kuinkahan moni tietoisesti on törmännyt sellaiseen "nyt on vähän pakko tehdä näin" tilanteeseen?
 
Back to top
 
Achievements: 10
PlayStation Network Level 15+Keyboard VeteranSocial AdventurerNES-Retro White Glove SocietyNES Game MasterFirst Successful SaleTypical Apple UserChurch of NES-RetroItem Acquiredbassokoira's Long Con Victim

"Pelien avulla voidaan opettaa todella syvällisiä asioita. Oppilas voi esimerkiksi kuvitella olevansa Neuvostoliiton maatalousministeri.  "
Mirsku mirskuism   IP Logged   Firefox 68.0  X11
Tingle
Offline
NES-Retro Novice
*

Paavo

Posts: 225

Turku - Finland
Gender: male

Live: Tinglemies
PSN: Tinglemies

Re: Tietävätkö muut ihmiset internet-elämästäsi?
Reply #16 - 03.09.2019 at 17:59:07
 
Radikus wrote on 22.08.2019 at 16:53:26:
Kaikki tietää kaiken.

Aivan sama.


Juuh elikkäs tää. Kaikki mut tuntevat tietävät nimeni ja nimimerkkini, suurinta osaa ei juuri kiinnosta mitä siellä toisessa todellisuudessa teen. Toisissa porukoissa menee molemmat persoonat ihan päällekkäin kun samat naamat netissä ja IRL - silloin kysymyksestä tuleekin jo mieletön.
 
Back to top
 
Tinglemies Tinglemies Paavomies paavo.maanpaa   IP Logged   Firefox 68.0  Windows 10
Pages: 1 2 
Send Topic