Choose Language:
 
 
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board  
  Discordiin mars - click to chat!  
  Home Recent LoginRegisterHelpSearch Map Achievements Database Quizzes   


Voit piilottaa tämän mainoksen kirjautumalla sisään.
     
     
 
Kampanjatori
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic
Kingdom Hearts (PS4) (Read 7661 times)
NN3DSXL
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 20

Helsinki - Finland
Gender: male

NNID: pointlessphotogr

Kingdom Hearts (PS4)
14.10.2019 at 17:57:05
 
Pikaisella searchilla en löytänyt aiheesta myynti/uutis -postauksia kummempaa..

Peli on kiinnostanut pidempään ja nyt mietin pitäisikö siihen panostaa niin paljon, että ostaisi sen... tarjolla olisi helposti Kingdom Hearts - The Story So Far (ei ilmeisesti uusin versio, puuttuu Kingdom Hearts III) mutta kuitenkin.

Mitä tuosta pelistä pitäisi tietää; pitääkö kaikki "episodit" pelata järjestyksessä tms..
Jaksaako se innostaa, olen todella satunnainen pelailija, viimeisin "läpi" pelattu peli on FC5 ja nyt menossa Wolfenstein Younglblood, muita pelailtuja nuoruudessa Quaket/Wolfensteinit/Half-Lifea/Pokemonia/Mario(t)/onhan noita.......

Mielipiteitä, puolesta/vastaan Smiley
 
Back to top
 
  IP Logged   Safari 13.0.2  Mac OS X
Juho
Offline
NES-Retro Novice
*


Posts: 150

Turku - Finland
Gender: male
Re: Kingdom Hearts (PS4)
Reply #1 - 18.10.2019 at 22:58:58
 
NN3DSXL wrote on 14.10.2019 at 17:57:05:
Kingdom Hearts - The Story So Far (ei ilmeisesti uusin versio, puuttuu Kingdom Hearts III) mutta kuitenkin.

Mitä tuosta pelistä pitäisi tietää; pitääkö kaikki "episodit" pelata järjestyksessä tms..
Jaksaako se innostaa, olen todella satunnainen pelailija


The Story so Far sisältää yhteensä 3 aiemmin julkaistua HD-kokoelmaa. Pari käsikonsolipeliä oli aikanaan muutettu "välivideoelokuvien" muotoon eli varsinaisia pelejä ei ollut mukana, vaan tarinat näistä katsottiin läpi parin-kolmen tunnin rykäsyinä. Vissiin kyseiset pelit oli aika ripulia eli mitään ei menetetty.

Mitä tulee Kingdom Hearts -sarjaan, niin en voi sanoa suosittelevani satunnaispelaajalle. Gameplay on joko aivokuollutta X:n hakkaamista kymmenien tuntien ajan, tai korkeammilla vaikeusasteilla peliin tulee "haastetta" (eli kuolet nopeammin) edellyttäen että jaksat treenata loputtomia tunteja voittaaksesi taas uuden bossin ja nähdäksesi seuraavan välivideon, jossa Mikki Hiiri kertoo matkastaan Pimeyden Oven toisella puolen.
Peleissä on tosiaan melko erikoinen asetelma kuten varmaan tiedät ja myöhemmissä osissa ne Disney-elementit jäi kokonaan taka-alalle. Sarjan oma mytologia on aika hurjaa ja sisältää toisinaan aika diippejäkin konsepteja jollaisia ei kyllä muista peleistä löydä. Harmi että ne hyvät ideat on haudattu satojen ja taas satojen aivottomien välivideoiden uumeniin, jotka vaihtelevat fanfic-tason pimeys-voimafantasioiden sekä Tikun ja Takun avaruusraketin välillä.
Sarjaan kuuluu myös jonkin sortin selain- ja mobiilipelejä jotka sijoittuvat aikajanan esihistoriaan ja näissä oli ilmeisesti ihan relevantteja juonikiemuroita, joiden vaikutus kantaa aina KH kolmoseen asti. Joten en edes tiedä voiko sarjasta saada "irti" ns. kaiken pelaamalla Story so Farin ja KH kolmosen. En ehtinyt kolmoseen ennenkuin löin hanskat tiskiin.
Pelillisesti aivan vitun aivokuollut sarja, jonka pelejä ostaa enimmäkseen nostalgiahuuruiset hikikomeroläskit ja raitasukkatytöt. Oli relevantti joskus 2000-luvun alkupuoliskolla, eikä tarina ollut tuohon aikaan yhtä överi kuin nykyisellään. Järkyttävän itseääntoistavaa gameplayta, myötähäpeää herättävää dialogia ja samojen kenttien tekstuureja copypastettu viiteen eri peliin.
Muutamia ajatuksia herättäviä ja jopa "romanttisia" konsepteja (en tarkoita sillee pusipusi-romanttisia, vaan proosallisessa mielessä romanttisia). Joitain hyviä biisejä soundtrackilla. Pari wau-elämystä, jos jaksaa pelata satoja tunteja semipaskaa huttua.
Aivan käsittämätöntä että tämä pelisarja on olemassa vieläkin.
 
Back to top
« Last Edit: 18.10.2019 at 23:04:13 by Juho »  
1823036   IP Logged   Chrome 71.0.3578.99  Android 9
Junton
Offline
NES-Retro Elite
******

Playing video games

Posts: 11424

Hämeenlinna - Finland
Gender: male

PSN: Juntton
NNID: Juntton

Re: Kingdom Hearts (PS4)
Reply #2 - 19.10.2019 at 09:51:36
 
^ sama. Pelasin joskus ykköstä ja se jäi kesken.
Aloitin alusta ja samoilla tienoilla muistin miksi peli jäi kesken. Ykkösessä järkyttävät kontrollit/fysiikka.
Harmi että noin kiva asetelma on noin kuraa. Kaipa tuo peli aikanaan olisi ollut kova, kun ei ollut rahaa tienaava aikuinen joka voi pelin tympiessä tarttua seuraavaan tai mennä kauppaan hakemaan uuden.

En osaa tästä mitään subjektiivista ja puolueetonta kritiikkiä antaa.
 
Back to top
 
Achievements: 11
BeersiderNot Too Old For This ShitNES-Retro FailcabinCat PeopleSocial Adventurerbassokoira's Long Con VictimKeyboard VeteranTypical Apple UserInsiderChurch of NES-RetroNES-Retro Failboat

SMD2(x2), NES, SNES, N64, WII U, SWITCH, GBC, NDS(x3), PS2, PS3, PS4, XBONE
Olen nähnyt asioita, joita te ihmiset ette uskoisi. Hyökkäysaluksia tulessa Orionin edustalla. Olen katsellut C-säteiden kimaltelua Tannhäuserin portilla. Kaikki nuo hetket katoavat aikanaan, kuin kyynelet sateeseen.
17.12.2015: Rapea kalaleike ranskalaisilla (Pizzataxi) -Radilys
708256 Juntton 76561198168652332 Junt0n Junton   IP Logged   Chrome 77.0.3865.116  Android 9
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic